S partnerom spolu nebývame
Ahojte,vytvorila som si novy nick,lebo tu mam aj rodinu a nechcem aby boli v rodine reči.Zacnem asi tak,mame spolu dve deti (6 a 3roky).Zo zaciatku sme byvali spolu,no ked mala mladsia dcerka 10mesiacov,kvoli financnym problemom som sa s detmi vratila k nasim a partner k svojim rodicom.Nie,nemohli sme byvat spolu ani u nasich ani u partnerovych rodicov.Nasledujuce 2roky som to ani neriesila lebo partner bol prec(nechcem rozoberat preco) no uz je naspat cca 5mesiacov,pracuje,zaraba v ,,cistom" nejakych 700eur,cize na podnajom by urcite bolo.Som z tejto situacie neskutocne na nervy,nasi tiez lebo uz by chceli mat svoj klud.Byva tu este moj brat ktory nedavno zmaturoval,cize tu chodi aj jeho priatelka(mne to vobec nevadi je to zlate dievca) ale nasi uz urcite maju dost toho ze tu vkuse je niekto ,,cudzi".Partnerovi asi situacia vyhovuje,nezenie sa do spolocneho byvania a nas pobyt u nasich ho vychadza na 40eur(tolko prispievam nasim)+nejake drobne nakupy robi detom(jogurty,nejake nanuky a pod).Ja ani neviem co od tejto diskusie cakam,len som saa potrebovala vyrozpravat a vediet ci este niekto zije tak ako my,lebo mne to nepride normalne.
@natalym aj ja to tak vidim.Nasi povedali ze ak sa rozideme mozem tu ostat dokedy chcem.Ale ze kym sme spolu,ma sa o nas postarat on.A maju pravdu
@nezabudkaa8 Buď rada, že máš rodičov takých, buď za nich vďačná. Zostaň u nich a pracuj, zarábaj, šetri a mysli na seba a deti. 😉
@natalym Ja som velmi rada,dakujem za vsetky rady
Jak puberta mi to pride.ako keby ste spolu len chodili.sem tam sa stretnete sem tam co si donesie.a ziadna zodpovednost.to neni chlap hodny rodiny.takto sa rodina nechova nezaklada.mala by si si poziadat o vyzivne na deti seba a tieto sem tam nakup moze robit aj tak.fakt to nechapem.a taketo co si by som ani nedovolila aj moj muz pracoval mimo chodil raz za mesiac domov ale vzdy mi dal celu vyplatu muz si nechal len na naftu a na stravu aby tam prezil.no ja na tvojom mieste by som dupla nohou a bud alebo.inak to nejde.bud budete ako ozajstna rodina alebo cau maj sa a dalej sa nemame o com bavit.
@nezabudkaa8 Musíš sa spoľahnúť na seba. Držím palce.
@nezabudkaa8 ale to sa da vyriesit, bud sa zamestna normalne na zmluvu, alebo chce do konca zivota pracovat na dohodu? Poznam kopu ludi ktori pracuju na dohodu, a dohodli sa so zamestnavatelom aby ich na par mesiacov zamestnal na zmluvu kvoli hypo.
@nezabudkaa8 mas to tazke... Kedze si si spocitala, ze mu to financne vychadza ide tam o to, ze on s vami uz byvat nechce ☹ 😖 ... Pre mna osobne by to bol dostatocny dovod na to aby som si zariadila zivot bez neho (z toho co si napisala je to najlepsie co mozes urobit pre seba i deti)... Podla mna si zasluzis niekoho lepsieho 😉 !
@emilia25 takto by som chcela aby to fungovalo,presne moj nazor.No moj partner je ineho nazoru.Ja vlastne ani neviem kolko ma vyplatu,stale hovori inak.Pride ku nam o 18tej,najedeny osprchovany(naco som ja nemala cas ked som pracovala,lebo z prace aom utekala do skolky,domov,dat detom jest..cize je s nami 2hodky denne kym nejdu spat.On chodi autom,ja s detmi vsade pesi alebo na autobuse..proste on si zije jak kral a ja si pripadam jak posledna chudera
A nemôžeš sa porozprávať s jeho rodičmi samozrejme bez jeho prítomnosti a povedat im celu situáciu a poprosiť ich o súčinnosť v tom zmysle aby ho vykopli z bytu za tebou, resp. Dali mu ultimátum aby vypadol do nejakej doby a teda si musel nájsť niečo svoje kam by si neskôr išla za nim aj ty? Proste ked to nejde s nim tak to zobrať cestou cez jeho rodičov? Možno budu aj radi ze sa ho zbavia ked píšeš ze majú dvojizbak.
@nezabudkaa8 ked to chce takto teda opytaj sa na rovinu ake ma zmeny v praci.a ked ma len ranne a dietatko ochorie tak mu proste surovo povedz zajtra zober dovolenku ides s dietatom k lekarovi alebo mu daju pecko.a hotovo proste surovo nadrzovku ty si tiez otec staraj sa zariad si to ako chces ale proste pojdes.aj moj muz proste povie majstrovy idem domov mam chore dieta.ako to bolo u nas v sobotu.mal 12stku rannu najstarsi syn sa zobudil a bol taky opuchnuty ze chuda ani nevidel a tiez mame 1 auto tak sme s nim sli na tu pohotovost.do roboty doniesol papier a hotovo.ale muzovy dali dovolenku u nich sa to vzdy tak robi.
@bluebarablue jeho mamicka je rada ze ho ma doma,lebo usetri synacik 🙂
@emilia25 muz robi od 7mej do tej 16tej 16:30..dovolenka?cosi,chcela som ist na dva dni na vylet..ani omylom,on je v tej praci rad on ani volno nechce..k lekarke?sak ty sedis doma chod,popros brata nech ta hodi...
Ste manželia?
@nezabudkaa8 nechce sa mi to citata,no žijeme z menšieho platu+moja brigáda popri MD a utiahli sme najom a pol roka máme už hypo na byt...nie je to med lízať ale neplacem...všetko sa dá ..ale MUSI SA CHCIET jednouzbak utiahnes v po aj sama...
@nezabudkaa8 zneuziva aj tvojich rodicov, aj teba
@natalym to je tiez pravda.aby potom nebolo este horsie a vycitky ze vela minaju ako tu kedy si bola taka tema.ale zas ked nevyskusa tak to nezisti.aspon by sa uplne utvrdila v to ze taky chlap nestoji za nic.a s kludnym svedomim a ukoncenym vztahom uplne aj v hlave aj v srdci by sa vratila k rodicom.to je obrovska vyhoda ze sa ma kam vratit.
...no...rodičia, ktorí ročne vyhodia 1440€ na cigarety a pritom nedoprajú deťom detskú izbu, nedoprajú obidvoch rodičov...si zaslúžia len a len preplesk a poriadne padnúť na hubu 😐
...obaja by ste si mali uvedomiť, že ste rodičia vašou prioritou by mali byť vaše deti 😐
@6mia6 nie
@nezabudkaa8 treba povedat ale brat nie je otec.a to ze ja som doma a co?proste chcem aby si zobral malu k doktorke vyse sa o tom nebudem s tebou bavit a hotovo bodka.niekedy treba byt na takychto chlapov proste svine.treba si vediet dupnut aby bolo aj po tvojom nie sa len prisposobovat.potom je chlap na koni a zameta zameta ako s handru.
@sue deti maju pri mne vsetko,aj detsku izbu.A ze nemaju pri sebe tatka nie je moja vina.citaj poriadne
@nezabudkaa8 Ale má pravdu nie?
prečo ho nazývaš partner, je iba otcom tvojich detí, partner by sa staral aby jeho rodine nič nechýbalo a bol s nimi čo najviac. Len pánko je lenivý, mamička mu navarí opere, nemusí sa starať o deti, peniaze má, čo viac si priať.

@nezabudkaa8 Vidím to tak, že sa budeš musieť zariadiť sama. Hajde do roboty a robiť a zarábať do úmoru, vyriešiť si bývanie a chlapa kopnúť do riti. 😉