icon

S partnerom spolu nebývame

nezabudkaa8
13. júl 2016

Ahojte,vytvorila som si novy nick,lebo tu mam aj rodinu a nechcem aby boli v rodine reči.Zacnem asi tak,mame spolu dve deti (6 a 3roky).Zo zaciatku sme byvali spolu,no ked mala mladsia dcerka 10mesiacov,kvoli financnym problemom som sa s detmi vratila k nasim a partner k svojim rodicom.Nie,nemohli sme byvat spolu ani u nasich ani u partnerovych rodicov.Nasledujuce 2roky som to ani neriesila lebo partner bol prec(nechcem rozoberat preco) no uz je naspat cca 5mesiacov,pracuje,zaraba v ,,cistom" nejakych 700eur,cize na podnajom by urcite bolo.Som z tejto situacie neskutocne na nervy,nasi tiez lebo uz by chceli mat svoj klud.Byva tu este moj brat ktory nedavno zmaturoval,cize tu chodi aj jeho priatelka(mne to vobec nevadi je to zlate dievca) ale nasi uz urcite maju dost toho ze tu vkuse je niekto ,,cudzi".Partnerovi asi situacia vyhovuje,nezenie sa do spolocneho byvania a nas pobyt u nasich ho vychadza na 40eur(tolko prispievam nasim)+nejake drobne nakupy robi detom(jogurty,nejake nanuky a pod).Ja ani neviem co od tejto diskusie cakam,len som saa potrebovala vyrozpravat a vediet ci este niekto zije tak ako my,lebo mne to nepride normalne.

sue
13. júl 2016

@mysga vystihla si to absolútne 100%

lubkavargova1
13. júl 2016

A ze vikendovy program kofola a kupko a vyletiky...sorry to znie ako ohnuty chlap co ziskal druhu sancu od zenskej a teraz si to zehli...

Nic vzlom, ale toto je cele zle...

lubkavargova1
13. júl 2016

A nezvaluj vinu na rodicov ze nesmiete byt spolu a bla-bla..bud ste sa rozisli a aj financie dopomohli a vratil sa kazdy domov...po urcitom case ze opat to skysite ved otec deti...a tak mate rande cez vikend...rodicia to dobre vidia, sorry....tak to nefunguje....bud sa o vas stara normalne alebo fakt od neho....z toho chlapa nic....lekar nic...ved tam mas rodinu...on robotu ma...peniaze dava na seba a tebe almuznu lwn aby si nehucala.

moni244
13. júl 2016

@nezabudkaa8 chlapa kopnut do prdele, vyriesit vyzivne a teba preplieskat, nech sa spamatas. Normalne zasnem, ako su schopne zeny s detmi zit, vyuzivat rodicov, nepracovat a podobne recicky, rovno napis, ze si leniva robit, ze je lepsie hladat vyhovorky, ako to nejde, ako urobit nieco zo svojim zivotom a zabezpecit detom normalnu rodinu, byvanie, zivot

mihula
13. júl 2016

@nezabudkaa8 no a teraz sa dohodni s mamou,aby ta vyhodila a nastahuj sa k jeho mame,nech si to užije aj ona a nech ma taký komfort ako vasi doma.
A nechapem,preco si nebere na víkend deti domov

lubkavargova1
13. júl 2016

@mihula vsak to...cele divne...vsak aj moze povedat ze ju rodicia chcu vyhodit...nwch zaklame a uvidi co na to ten don-juan 🙂 ;)))
Ale mam pocit, ze ju domov s detmi nevezme...

dominika6
13. júl 2016

@nezabudkaa8 a aký problém nastúpiť do roboty,ved o deti sa môžu postarať rodičia ked prídu zo škôlky,školy..
kašli na egoistického lenivého blbca,prežiješ bez neho..
to ti nestačí že nechce s vami bývať,ani žiť ako sa patrí? musíš tlačiť na pílu a prehovárať ho?
a nehovor mi o peniazoch ak si pre seba neháva mesačne 300,- tak je to zmrd..

nezabudkaa8
autor
13. júl 2016

@moni244 leniva robit?pisala som ze som od septembra pracovala a po VZAJOMNEJ dohode som teraz na prazdniny ostala doma!vyuzivat rodicov?nepoznas ich-nesud.To ze ma mama vyhodi z domu-hnedi na to povie ze ho vlastnim-ako som vyssie pisala som podielova vlastnicka.
@mihula

lubkavargova1
13. júl 2016

@nezabudkaa8 sorry...ale vsak zaklam ze mas tam peklo..ze brasko nabuchal priatelku abo hocico...aspon fakt zistis ako bude reagovat...

mysga
13. júl 2016

@nezabudkaa8 takže keby mu povieš, že ťa idú vaši vyhodiť, tak ti povie, že nemôžu, lebo tam máš podiel. Ponižujúce. Proste chce, nech si tam, kde si. ďaleko od neho. Ja by som to inak nebrala. Kto chce, koná, kto nechce, nekoná. :(

nezabudkaa8
autor
13. júl 2016

@lubkavargova1 par krat sa stalo ze som sa s mamou pohadala a s placom mu volala..tak ze mam vydrzat a bla blaa..proste to iste dookola vydrzat a vydrzat

nezabudkaa8
autor
13. júl 2016

@mysga presne tak :(

lubkavargova1
13. júl 2016

Ty sa ho preco drzis tak zubami-nechtami? Evidentne s tebou bepocita..jw taky bohovsky v postely ci keho frasa...lebo evidentne prachy ro nwbudu...na vsetko mas odpoved. Ved ho pritlac k muru ze sa to neda a vasi vas idu vyhodit...prepac ale ani ty nechces.. na 25 rokov si dost hlupucka...pockaj jak ta on sam kopne do prdele lebo si najde inu.. aj vtedy buded tvrdit ze nevydupes vyzivne? Boha, cigani a aj basisti platia zo socialky vyzivne...a vy nic???

misel0806
13. júl 2016

Naco ty je potom taky chlap ,co nechce vlastne byvanie,,,evidentne este nedospel nedostal rozum a mamina sukna mu je prednejsia ako si s tebou planovat spolocnu buducnost.. S takeho chlapa veru mat nic nebudes pokial nedospeje😊

radkamikic
13. júl 2016

No neviem ci je to partner...skor obcasny navstenik...tazko sa riadi cudzi osud... ale pokial nie ste manzelia dohodnite sa na vyzivnom...rodicovska dohoda ktoru schvali sud o pravach a povinnostiach voco maloletym detom..podla toho co pise autorka o priznanych vydavkoch mi t pride ako by mal este jednu takú partnerku ktoru podobne natahuje...

luciannka83
13. júl 2016

@nezabudkaa8 prečo vlastne s ním tak veľmi chceš byť?

moni244
13. júl 2016

@nezabudkaa8 ano, leniva robit, xy zien je, co ma deti doma cez prazdniny a robia vsetko preto, aby do prace chodili, ty lej hladas vyhovorky, aka vzajomna dohoda? Nezijete spolu

sasa1310
13. júl 2016

@nezabudkaa8 vysvetli mi tu niekto (lebo toto nikdy nepochopím) ako môže mať niekto 2 deti s tým, že nemá kde s nimi bývať a s vedomím, že je stále rodičom ešte aj s ďalšími dvoma krkmi na krku?
Tebe napíšem len jedno. Vy nie ste rodina. Ste dvaja dospelí ľudia, ktorí majú spoločné akurát tie deti.
Nechcela by som byť tvojou mamou a mať vás troch takto bohvie v akej veľkej nehnuteľnosti. Je mi jej fakt ľúto, lebo na staré kolená nemá svoj pokoj....a ktovie dokedy ho mať nebude.

sasa1310
13. júl 2016

@nezabudkaa8 to snáď nemyslíš vážne, že tvoja mama ti ešte varí a za svoje peniaze + 40 eur čo jej dáš? Na 3 hladné krky?
Prepáč, ale by si si zaslúžila. Zobák vypalovať, na to prachy máš. Čo tak radšej tých 120 eur dať mame na jedlo a možno zmení názor aj na toho tvojho.
Si ty vôbec dospelá žena? To sa nehanbíš pred vlastnými deťmi (hlavne pred tou 6 ročnou), že jej neuvaríš? Že tvoja mama chodí na nákup a ty len čakáš....čo kto dá?

sasa1310
13. júl 2016

@nezabudkaa8 tvoje deti majú detskú izbu???? a čiu? Myslíš, tú tvoju? 😀

sasa1310
13. júl 2016

normálne sa mi rozum zastavuje.
Za prvé nechápem kde kedy a ako sa im vôbec podarilo splodiť druhé dieťa a nechápem, že na čo, keď už nie je kde bývať s jedným dieťaťom.
Takto veru rodina nevyzerá. Toto je krásna ukážka pre tie deti ako má rodina vyzerať? Že otec si za nimi príde, keď sa mu zachce, a to je všetko?
A že mama je na krku svojej mame? Že prevažne babka navarí aj nakúpi?
To staršie dieťa má 6 rokov, to je dlhý čas na to, aby už dávno boli postavení na vlastných nohách. Ešte k tomu 30 ročný chlap.....

@nezabudkaa8 vám treba len jedno a to začať sa spoliehať iba sami dvaja na seba.

mojkamojka
13. júl 2016

@nezabudkaa8 "par krat sa stalo ze som sa s mamou pohadala a s placom mu volala..tak ze mam vydrzat a bla blaa..proste to iste dookola vydrzat a vydrzat" Tak uz vies na com si, nechapem co riesis. Ma ta v pazi. Byt tvojou mamou prasis a s detmi doprcic, lebo to je jedina cesta ako sa naucis zodpovednosti za seba aj deti. Aj ked teda na moj vkus dost neskoro.

jamika27
13. júl 2016

@nezabudkaa8 ani som to všetko nedočítala iba do polky, prídeš mi ako rozumná baba, tak daj jeden rozumný dôvod na co chces byt s ním? A prečo sa nezaroadis sama?

janinah
13. júl 2016

nemám čas čítať všetko,ale tebe pomôže len ultimátum...všetko alebo nič..teda buď čím skôr podnájom /do presne určeného dátumu/,kde budete všetci spolu a o deti aj domácnosť sa starať obaja a to aj finančne alebo nič-teda nijaké jeho návštevy v dome rodičov,nnijakýs sex,nijaký kontakt s deťmi/hoc toto je kruté/...a hneď budeš v obraze ako veľmi mu na vás ne/záleží....za terajších podmienok /40eur rodine?však to je výsmech do očí tvojim rodičom/ to on takto bude ťahať donekonečna a ty sa donekonečna trápiť

tomikejt
13. júl 2016

Len tak na okraj.. Je nas viac ktore maju deti a aj cez prazdniny musia pracovat. A ze vzajomna dohoda.. Jemu je to jedno ci chodis alebo nechodis do prace kedze spolu nezijete.

alex49
13. júl 2016

no mám dosť, tak ked mu "partnerka" volá s plačom, že ju idú vyhodiť aj z dvomi deťmi na ulicu, tak jeho odpoved je ved vydrž? by som zobrala deti a nasťahovala sa k nemu, nech si užije rodinku, aj ked by mal spať na zemi. čo si myslí o sebe 😠

natalym
13. júl 2016

@emilia25 Ty si asi taká stará ako ja. Aj my sme sa sťahovali do prázdneho bytu a spali na matraci na zemi a tešili sa ako sa máme fajn.
Dnes sa ľudia do bytu kým nemajú komplet všetko nesťahujú. Oni predsa nebudú spať na zemi......... Je to tak.

emilia25
13. júl 2016

@natalym joj si pametam ked sme odchadzali z bytu postel uz rozlozena tak madrac na zemi a este dalsiu noc v dome.a bolo to pred 2 a pol rokom.ja mam 30rokov.

timea7
13. júl 2016

@nezabudkaa8 budem hnusná, ale prestaň mu rozťahovať nohy a hneď budeš vedieť, na čom si. Nehnevaj sa, ale ak by som bola tvoja mama, ani náhodou by som neživila teba a tvoje deti, ak by si ty nepracovala, ale vypalovala zobák Ani by som zo svojho domu nerobila hodinový hotel pre otca mojich vnúčat, ktorý nie je schopný sa postarať o ženu a deti. Tiež mám pocit, že si nenapísala všetko, prečo ste vlastne išli bývať každý k svojim rodičom, či boli v tom dlhy, alebo neschopnosť platiť za byt....Dala by som milému pánovi ultimátum, do kedy má zohnať podnájom, ak nie, alebo by to neklapalo, do práce, žiadne výhovorky, vybaviť výživné a postaviť sa na vlastné nohy. Lebo ty nemáš partnera, ty si osamelá slobodná matka, ktorá má dve deti s mužom, ktorému poskytuje sexuálne služby a on jej za to, za nocľah a stravu počas víkendu dá pár eur 😒 😒 😒 😒 😒 😒On ti hovorí, že máš vydržať? Ak príde, tak mu povedz, že spať odchádza k rodičom a ak si myslel, že bude spať s tebou, je na omyle, nech vydrží aj on.

sissy27
13. júl 2016

@nezabudkaa8 hmmm... sorry...ale nedá sa mi inak... ďalšia, čo jej chlap rozum z hlavy vytrtkal... dúfam aj zlaté vajcia má...lebo inak si to vysvetliť neviem...
otvor oči - on s tebou žiť nechce a vlastne ho aj celkom dobre chápem... nemá žiadny, ale naozaj žiadny dôvod... deti ho neotravujú, ty ho neotravuješ (keď si náhodou aj dovolíš, tak ťa rýchlo uprace), kopu peňazí ušetrí... luxus najluxusnejší !! bol by sprostý, keby sa s tebou nasťahoval pod jednu strechu, musel by platiť nájom, plniť chladničku, o deti sa starať, nedajbože by si ešte aj ty niečo chcela... tlieskam, ozaj...