icon

Som lajdák alebo je priateľ perfekcionista?

19. okt 2021

Baby možno mi pomôžete sa na našu situáciu pozrieť objektívne.
Ide o to, že priateľ má neustále buzeruje (podľa mňa). Tak napríklad včera sme boli v autoservise vymeniť pneumatiky a priateľ mi ešte pred tým povedal, že si mám zapamätať, že sa ho (automechanika) má spýtať na niečo ohľadom ostrekovačov. Zabudla som mu to pripomenúť, hneď mi to vyčítal. Alebo mu mám pripomenúť, že musíme kúpiť nemrznúcu zmes do auta, že toto a tamto a nech mu pripomeniem, nech si zapamätám a stále dokola. A ja vždy zabudnem. Nerobím to naschvál, jednoducho to nedržím v hlave. Tiež ma štve, že všetko nosím v kabelke ja, doklady od auta, jeho peňaženku, jeho kľúče. Lebo on to po vreckách nosiť nechce. Samozrejme nesmiem to zabudnúť doma. Keď zabudnem, hneď je oheň na streche. Veľakrát sa hádame kvôli tomu. On má obviňuje, že som lajdák. Že na všetko musí myslieť on. A že keď si to neviem zapamätať, tak si to mám písať.

Strana
z3
tncka
19. okt 2021

@a_adamcova on je taky debil ze zabudne aj debilnicek🤣🤣🤣

zontik
19. okt 2021

Normálne by som mu to do tej kabelky dala, a potom ju zabudla, a ho zdrbala, že mi nepovedal, že ju mám vziať😁 veď keď vlastne všetko podľa neho zabúdaš, tak sa ti aj toto podarilo😁 samozrejme treba mať svoje veci vo vrecku, ak by si šla domov mhd😂

a_adamcova
19. okt 2021

@tncka a ešte ona bude na vine, lebo mu nepripomenula, že si ho má zobrať 😂

marfikchov
19. okt 2021

No takú by nehrali, aby som si ja mala zapamätať a tobôž zapisovať veci, ktoré sú vlastne jeho starosť. Môj muž je tiež patologický zabúdač, večne niečo hľadá (mobil, kľúče....) ale ja som v jeho očiach nedôsledná, nezodpovedná, keď niečo neurobím alebo nie ako je jeho predstava. Teraz v sobotu sme boli v Poľsku na trhoch a milosť pán sa chcel zaobliecť, tak skúšal všetko čo mu pod ruku prišlo a ja ako vešiak : mala som ruke dve bundy deciek a už jeho jednu a ďalšiu si išiel skúšať. Kúpil, zaplatil a keďže sme mali plné ruky, poďme odniesť do auta. Otvorí kufor, zložíme igelitky a on vtom, že kde má ruksak. Baby, ja som sa v duchu tak bavila, on ho jednoducho nechal v tom stánku a keby nebolo mňa, tak ho hľadá dodnes, nakoľko on si takéto detaily vôbec nevšíma. Aj tak má viac šťastia ako rozumu, lebo ruksak tam pod bundami šlahnutý, nikto si ho nevšímal a v ňom kľúče, mobil, doklady.., Vychutnala som si celú situáciu a samozrejme som si neodpustila poznámku, kto z nás je nezodpovedný a nedôsledný na

taga
19. okt 2021

Takze, on ti dava na zodpovednost JEHO veci a zalezitosti, ktore ma vybavit, prehadzuje na teba zodpovednost za to, co vsetko by si mal ON pamatat, ON nosit, ON vybavit, lebo jemu sa NECHCE alebo toho NIE JE SCHOPNY.. a ty si ta zla??? A ty si nevies usta otvorit dievca zlate? Ze ho vychovali ako nesamostatneho jedinca, ktory potrebuje zo svojej neschopnosti obvinit priatelku, aby s tym vlastne on nemusel nic robit???

arcenciell
19. okt 2021

@dahra boze nepises o mojom otcovi??🤣🤣🤣

stanislavicenka
19. okt 2021

Ked chce nieco pripomenut, nech si to pise.
Nie si lajdak, a on nie je narocny, ale hlupy

janickacrazy
19. okt 2021

Inak pozdravuj svoju budúcu svokru, že ho fajne vychovala, asi mu okolo riti skákala a všetko chystala a pripomínala. 😂

78787878
19. okt 2021

Priatel je hlavne neschopny. A Ty by si mala byt menej submisivna a nenechat zo seba tiez robit neschopnu😉

maryon1
19. okt 2021

Jednu vec máš veľmi dobre poriesenu: darček na Vianoce: pánsku tašku cez plece,aby si svoje doklady,mobil,prípadne debilnicek mal kde nosiť sám. 😁

janickacrazy
19. okt 2021

@maryon1 alebo vymeniť chlapa 😂

karhu
19. okt 2021

nie si lajdak a tvoj priatel nie je perfekcionalista ...to co robi je trosku chore, nie? normalneho chlapa by si si nechcela najst? alebo si ochotna dobabrat si zivot s tymto skvostom?🙈

jankapepe
19. okt 2021

1) bude chcieť niečo pripomenúť = daj mu do ruky jeho nový diár a pero.
2) bude chcieť dať niečo do tvojej kabelky = daj mu do rúk jeho novú tašku.
Problém vyriešený.
Prečo na seba preberas jeho zodpovednosť? A ešte sa necháš zhodiť že ty si zabudla niečo čo mal spraviť on???

tykat
19. okt 2021

Ja by som mu najblizsie povedala "zlatko, mne to nehovor, vies ze zabudnem, zapis si to radsej" a nerobila by som si z toho tazku hlavu. Co si ty jeho externa pamat?

lavender273
19. okt 2021

Sakra, zabudla som si dnes obed 😡 Idem volat muzovi a zdrbat ho ako je to mozne ze mi to nepripomenul!

selest
19. okt 2021

Kup mu na vianoce pansku tasku na jeho veci a k tomu jeden notes aby si mu uz nic nemusela pripominat😊

monka105
25. okt 2021

Nech si nastaví pripomienku do mobilu a kúpi ľadvinku. Vybavené. Alebo nech ti platí za služby osobnej asistentky. Potom ti môže vyčítať, že si vypustila z hlavy nemrznúcu zmes. Nie si lajdák, on je lenivý.

Strana
z3