Som škaredá

30. jún 2021

Ahojte dievcata. To čo teraz budem pisat Vám asi príde ako blbosť no ja mám asi nejakú chorobu. Neprídem si vôbec pekna, keď sa vidim na nejakej fotke tak mi je smutno že prečo tak hrozne vyzeram.😟 stále sa pozerám do zrkadla a vzdy som z toho len smutna:( nemam pekne črty tvare, dala som si urobiť mihalnice a to je ešte horsie ako s nimi.. som z toho v úplnej depke, nechcem sa odfotit ani s priateľom ani s bábätkom .. nič 😕

mata300a
30. jún 2021

Neboj sa, každý ma na seba veľke nároky. Nebuď smutna, buď rada že nie je niečo horšie. Keby si bola veľmi škaredá nemala by si priateľa ;)

pribinak
30. jún 2021

Miesto zrkadla pozri do mlieka. Pokial neskyslo, tak až taka škrata škaredá nie si.

Tak priateľ tá asi lubi aj tak. A to je hlavne.

leuchtturm
30. jún 2021

no ked mas priatela a babo, tak asi taka skareda nebudes. Potrebujes popracovat na svojom sebavedomi.

dzulli1980
30. jún 2021

Vnútro treba vyliečiť ... krása je relatívny pojem ... každému sa páči niečo iné.

cecilia29
30. jún 2021

"Nič nemôže stlmiť svetlo, ktoré svieti zvnútra."

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki68
30. jún 2021

Dokonala krasa je nudna. A na toto je jedine : ist k psychologovi a riesit povod toho. A tiez si daj nafotit profi fotos. Ja tiez zrovna seba na fotos z mobilu nezeriem laskou. Ale profici vedia najst ten spravny uhol. Prosim Ta, len sa tym nestresuj. Na kazdeho ma photoshop filter a chlapa mas doma

marcellka32
30. jún 2021

Vieš o tom, že krása vyžaruje zvnútra človeka? Nie ako vyzerá, ale ako sa správa, čo vyzaruje,... mám kamošku má asi 100 kg (čo je mne jedno, ja ľudí neodsudzujem podľa výzoru), z nej ide taká vnútorna krása, volá sa to charizma

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nerya
30. jún 2021

Nič si z toho nerob, mne pomohlo jedine keď som si niekde prečítala, že o pár rokov, môj syn nebude riešiť či je mama na fotke PEKNA, ale či JE mama s ním na fotke.
Ja sa zvyknem odfotiť len keď mám naozaj dobrú náladu alebo keď mám taký ,,pekný deň,, to volám, vtedy si prídem celkom normálna, aj keď takých nie je veľa. Ale odkedy mám v myslí toto, fotím sa viac s malým aspoň.

sszuzu8
30. jún 2021

Každá mame niečo čo nám vadí. Ja mam male prsia a neviem ich prijať. Kazí to celkový dojem zo mňa. 🤦‍♀️ Nemám ani pekný nos ale prijala som ho mam celulitídu ale prijala som ju. Vidím hlavne prednosti a to sú krásne oči ploche bruško a rajcovny zadoček 😁 kašli na to život je len jeden. Pretrapis sa a akurát ti príde nejaká diagnóza do života a zistíš ze by si si aj život uzila ale uz to nejde

sszuzu8
30. jún 2021

@nerya presne. Krásne slová. Ja som kvôli tomu celému zničila všetky fotky z detstva zo stužkovej proste všetko. Lebo som sa na nich necítila pekná

savanna
30. jún 2021

Nemas nahodou dysmorfiu? Pisalo sa o tom v suvislosti so Celeste Buckingham, clovek si az chorobne pripada skaredy, pricom vyzera uplne ok (ved aj Celeste je kocka). Musela to riesit s odbornikmi. Skus si pozriet na nete nejake clanky s nou na tuto temu, aj na instagrame sa vyjadruje k tymto otazkam.

@sszuzu8 vzdy sa cudujem, ked niekoho trapia male prsia. Aj ja mam odjakziva male a som s nimi spokojna. Hlavne som pocas puberty sportovala a s babami v druzstve sme tak riesili uplne ine veci, na prsia nikdy neprisla ani rec. Aj sa mi stalo parkrat, ze ludia na to mali nemiestne poznamky, napr. kolegyna mi zahlasila, ze by take male nechcela 😁. Ale ja aj sama zazartujem, ze tam nic nemam, ale to fakt vychadza z toho, ze sa mi pacia a mozem si tak urobit z toho srandu. Akurat, ze potom ta kolegyna zase nariekala, ako ju jej velke kazdy vecer hrozne bolia. Ja som zase bola sokovana, ze prsia mozu boliet, mna nikdy nic nebolelo a aspon si ich pred dochodkom nebudem musiet zakasavat do nohavic.

kkovacovak
30. jún 2021

Krása sa v dnešnej dobe preceňuje. Pre svoje dieťa budeš do konca života najkrajšia žena na svete. Neporovnávaj sa s inými ženami. Každá sme nejaká a každá má na sebe niečo pekné a niečo možno menej pekne ale kašľať na to. Máš partnera a ten je s tebou asi preto lebo sa mu páčiš. Máš slabé sebavedomie a ty musíš zistiť prečo? Mala si v detstve otca ktorý ti hovoril že si pekná? Hovorí ti to partner? Ja sa momentálne cítim najkrajšia v mojom živote lebo mi to priateľ dáva najavo a ja sa cítim ako kráľovná. A tak to má byť. Nebuď taká sebakritická a nauč sa rešpektovať samú seba lebo človek musí mať rád v prvom rade sám seba a až potom môže rozdávať naokolo.

slovakboy
30. jún 2021

Pozor ak je veľký rozdiel medzi tým ako teba vníma okolie a ty samu seba v zrkadle. Existuje aj nejaký psychicky stav ktorý je chorobný keď sa človek nedokáže na seba pozrieť v zrkadle. Nie som si istý ale asi je to pri depresii. No nemusí to byt u teba nič chorobne a potom platí to čo tu písali mamičky. Mimochodom vedci zistili že pekní ľudia sú nudnejší ako tí priemerne pekní. Ja som mal za slobodna dve priateľky jedna bola modelka a druhá potom krásna. Aj sex s ňou bol taký aký som nikdy nezažil už potom. Napriek tomu som dal prednosť tej ktorá bola podľa mojich kamarátov škaredá a veľmi ma od nej odhovárali. Pre modelku som nebol dosť dobrý odišla do Francuzska, natočila nejaký pornofilm a vydala sa za vojaka. Neviem ako sa má dúfam že je šťastná. S druhou sme si rozumeli len v sexe a to je málo. S tou “škaredkou” žijem už 26 rokov a veľmi sa mi páči. Je veľmi pekná. Možno nie je reprezentatívna ale mne sa veľmi páči ako žena. Je jemná usmievavá veselá vtipná sebavedomá krehká starostlivá a vkusne sa oblieka a upravuje. Stará sa o seba. Viem že sa mi bude páčiť aj keby bola tučná a stará ja mám problém niekedy s vnímaním sveta ale ju vnímam ako krásavicu. A ty sa môžeš tiež takto vnímať. Hovor si nahlas som pekná a mám sa rada. Opakuj si to pred zrkadlom a usmej sa na seba.

gleep1
30. jún 2021

Ja si myslím že väčšina zien ma nejake komplexy zo svojho tela a tvare a väčšina sa cíti škaredá lebo oproti tomu čo sa prezentuje že by mala vyzerať žena, aj sme. Ta ma veľký nos, ta ma malé pery, ta ma riedke vlasy... nikto ale sa na teba nepozerá tak kriticky ako sa pozeráš na seba ty.
Ja sa strašne hrbim, mám nulky prsia, čelo mám zvrastene a stále vyzerám že sa mracim, nemám skoro žiadne mihalnice, mám krivé zuby, krivé nohy, hnusne prsty na nohách, hnusne pysky ohanbia, vyrážky na chrbáte, riedke vlasy.... to tu nepíšem ako že sa lutujem, ale aby si videla s čím všetkým môže mat žena v hlave problém.
A inak pre koho chceš byt “pekna”? Tvojho muža zaujíma najviac tvoje srdce, to ako sa s ním každý deň bavíš, aká si milá. Pre svoje dieťa si a budeš najkrajšia na svete.
Ostatní muži ti môžu byt ukradnutí, ale ak nie sú- vedela si, že si na žene všimnú častejšie postavu než samotnú tvar? Spravit niečo s tvárou je drahé, ale skús sa postarať aspon o svoje telo- začni cvičiť, priber svaly, spevni si postavu. Verim, že pevný zadok a poľské bruško by si zdvihli sebavedomie 😛🙂

10zabka
30. jún 2021

máloktorá žena je so sebou spokojná 🙂 Máš priateľa, ktorý keby nechcel, tak si s tebou nezačne. Máš dieťa, pre ktoré budeš najkrajšou mamou na svete. Je jedinečná a si sama sebou. Úprimná a priamočiara 🙂 Si skrátka len málo sebavedomá, ale ver tomu, že si skvelá. Maj sa v prvom rade rada, zaslúžiš si to 🙂

gbgb
1. júl 2021

Aj ja a čo? Krasa je relativna. Pre babatko si aj tak najkrajšia maminka na svete av tom je krása materstva.

shee11
1. júl 2021

Krasna si!!!

trixi12
1. júl 2021

no keď máš muža a dieťa, tak asi až tak škaredá nebudeš. Nesmieš si to tak brať a nad všetkým sa strašne zamýšľať, ono si nikto nemôže vybrať ako bude vyzerať. Ja si pamätám už od škôlky, ako boli malé dievčatká s peknou tváričkou a v poslednej móde preferované a obľúbené učiteľkami, a hoci iné deti neboli o nič horšie, cítili sme to. Ja som tiež taká že neznášam fotky, na všetkých vyzerám otrasne, ale bežne mi je to jedno, po ulici chodiť musím, ešte sa ma nikto nezľakol, a ak sa niekomu nepáčim, nemusí sa na mňa dívať. A odporúčam ti niekedy pozorovať svoje dieťa - ako sa tvári keď ťa vidí, ako ťa objíme a usmeje sa na teba - pre svoje dieťa si tá najkrajšia bytosť na celom svete. A úprimne, je niekto na koho názore by ti záležalo viac?

jaskolka
1. júl 2021

Pozri, ak tvoj priateľ je s tebou, tak ta zrejme ľúbi takú, aká si. A pre tvoje dieťa si ta najkrajšia mama na svete. Nikto nie je dokonalý, ani tie tiptop super modelky, lebo ony majú pred jednou fotkou za sebou celý tím maskerov, vizážistku, kaderníčku, stylistov, úpravy, svetlá, efekty a retuš na fotkách. Kdezto bežný človek sa len odfoti. Čiže ani neskúšaj sa nejako porovnávať s niečím takým 🙂.

sszuzu8
3. júl 2021

@savanna tak necítim sa dosť žensky. Sú odkojene nemajú pekný tvar. Nemôžem nosiť výstrih ani chodiť bez podprsenky lebo mam tam len 2 špice. :( v dobrom závidím to ze si to dokázala a berieš to takto

santiago_segura
25. dec 2022

Ja som už dávno prestal pozerať do zrkadla lebo viem že nič zaujímavé tam neuvidím a keď niekto pýta fotku, pošlem vždy takú kde som mal o 40kg menej.

christin3
8. apr 2023

Mala by si zacat robit nieco co ta naplna, alebo starat sa o seba napr ist na kozmetiku. Nie z toho dovodu, ze by di to potrebovala vizualne ale skor psychicky. Lebo toto co popisujes je psychickeho povodu. Cize dopraj si, nieco pekne si kup aby si sa citila lepsie. Zameraj sa skor na to aby si bola vnutorne v pohode.

slavomira236
8. apr 2023

Ja sa radsej do zrkadla nepozeram...ked som chodila na zs par chlaocov sa mi vysievalo a nesie sa to so mnou doreraz(teraz by sa to uz nazvalo sikanou) vtedy sa taketo veci neriesili ja sa ani nefotim..do skolky si mala dcerka doniest fotku s mamou xiadnu taku nemala

nikolka1986
8. apr 2023

A kto je podľa teba ideál krásy? Lebo ak tie prefiltrované baby z instagramu, tak v porovnaní s nimi je škaredých 70% žien.