icon

Som tehotná a muž ma podviedol, ako sa mám upokojiť?

miska210
8. sep 2019

Zistila som mužovu neveru... Som v 7 mesiaci tehotenstva , samozrejme , som nervozna , nešťastná , snažim sa nejak "držať" .... Nejaké typy aby som sa upokojila ? Čaje a pod. ? Bojím sa , že takýmto štylom bude dieťaťko nonstop uplakané... Čo sa týka muža - ja mu už neverím a potrebujem len čas ako to bude ďalej.. Pomoc :(

ktochytavzite
8. sep 2019

Skus magnezko,to mozes aj ako tehotna.No je mi to luto,to ti muzi ozaj otras

evittam
8. sep 2019

@miska210 No upokojis sa tak ze sa vy...na podobneho de.ila. Btw.rozpravali ste sa o tom?

miska210
autor
8. sep 2019

Jasne rozpravali... Ale mne nepomoze slovo PREPAC ... Citim sa ponizena , oklamana a jednoducho sa musim dat dokopy sama vdaka dietatu.... Nechcem zazit ze pridem domov z porodnice a bude plakat od rana do vecera vdaka chlapovi co si ma nevazil..

stela01
8. sep 2019

@miska210 tak už si ho vykopla ? Predýchať to treba čo už teraz ?! Daj sa do kopy sama , nie vďaka dieťaťu .
Pre tvoje dobro ..... neumrel

eva8
8. sep 2019

@miska210 druhé tehotenstvo som mala kvôli ex hrozné. Po narodení dieťatka popôrodná depresia. Ale synátor bol smejko. Držím palce

dzulli1980
8. sep 2019

Bože, to je debil ... niektorý chlapi by fakt nemali mať rodinu ... strašné hovädá ☹

miadi
8. sep 2019

Babo nebude urevane Lebo ty mas smutok a stres. To sa vobec neboj. Zeny su teho pocas vojnovych hroz a nema to na deti nasledky. Babatka su urevane ked maju koliky alebo iny problem -fyzicky nie koli tomu ze mamka v teho prezivala dramu. To si nevyberies ake bude tvoje babo. Kamoska bola uplne kludna stastna a maly jej prve 4m
Reval cele hodiny koli kolikam. Ja som mala stres lebo som skoro do porodu pracovala v rodinnej firme kde mi svokra pila krv. A mala nebola urevana plakala ozaj iba ked bola hladna a chcela plienku novu. Az ked bola vacsia si zacala placom vynucovat svoje 😆 Hlavne sa ukludni koli sebe aby si nemala vysoky tlak. A rieš s partnerom tu neveru a co bude dalej ci mu odpustis alebo to ukoncis. Len to trva dlho kamoska odpustila a chlap 2r seka dobrotu no aj tak je to uz ine neveri mu ze ju miluje a prestala dookola riesit tu milenku az ked šupla deti do skolky a sla robit a mà pestrejsi zivot.

codal
8. sep 2019

@miska210 předně mi to je moc líto..chci tě jen uklidnit, že i když teď jsi smutná a places, tak to vůbec neznamená, že tím miminku ublížiš a že bude uplakane.. mně na začátku těhotenství umřel táta a já probrecela celé těhotenství a malá byla sluníčko.. drž se!

lucinika
8. sep 2019

Známa zistila v 7.mesiaci že jej muž má milenku, vravel jej ze to ukončil (mali spolu ešte 3 ročnú dcéru). V pôrodnici SMS o tom ako ju miluje, že bez nej nemôže byť a rodina je preňho najviac. Po 6 dňoch prišla z pôrodnice, prvá noc doma a pánko sa v strede noci pobalil s tým ze on to nezvláda a odchádza za milenkou... Malý bol v pohode, neplakal, bol kľudne bábätko ale zasa známa nevedela mesiac ani ze existuje, bola na dne...

miska210
autor
8. sep 2019

Ach baby..... Ja som ho neuveritelne moc milovala... Boze ked si spomenem jaky bol hnusny gambler... Rok mi trvalo ho presvedcit aby sa zmenil a vdaka mne stym skoncoval. Ja som ho doslova prebrala aby si uvedomil ze neni su len stroje... Ten cas sme kolkokrat nemali doslova ani co jest ale bola som mu oporou , druha by ho v momente poslala do ...teplych krajin. A on este toto.... Co ma druha zena a ja nie ? Och boze...

eva8
8. sep 2019

@miska210 spýtaj sa radšej, čo ty máš a ona nie? Máš kopoec lásky a bábo v brušku z lásky... Ona o tebe môže len snívať. A chlap si neskoro uvedomí, čo v tebe má. Je mi veľmi ľúto. Samozrejme, že sa trápiš.

codal
8. sep 2019

@miska210 tvůj muž je jen chudák, co vyměnil lasku za chtíč, domov za chvilku poblouznění, rodinu za pocit "já na to mám"... proč, protože je to slaboch... Tohle není o tobě,ale o něm.. on možná neustál přicházející zodpovědnost, možná se zalekl povinností a starosti, které z rodičovství plynou a nebo je to jen ubožák, co si potřeboval něco dokázat, ať tak či tak, nic ho neomlouvá.. jak se k tomu všemu vůbec postavil? Chceš s ním zůstat?

miska210
autor
8. sep 2019

Práveže už ma dieťa z pred.vzťahu , úžastnú dcéru ktorú lúbim akoby bola moja. Z ex sa rozišli lebo si nerozumeli , atď. Proste ona viac počúvala mamu , sedela pri mame akoby mu mala uvariť. Ja som opak. Uvariť , oprať je prvoradé. Neexist aby chlap prišiel domov a nemal v žalúdku teplé jedlo....a dokázala som navariť aj z pár eur aby bolo čo to teplé.... No na to zjavne zabudol.... Neviem ako to bude ďalej , viete ja nepochádzam z nejak extra bohatej rodiny som v podnájme . Nájom je síce malý , ale je treba drevo , neviem si predstaviť ako to zvládnem.... Aaaaaach prečo :( znovu plačem , nechcem sa ľutovať ale strašne ma to bolí keď raz niekoho milujem , dala by som zaňho život , snažim sa aby mu nič nechýbalo a on mi doslova vrazí nož do chrbta...

mergimar
8. sep 2019

@miska210 to sa zmeni, ked sa narodi babo. To za ne potom budes chciet hoci aj zivot polozit a to ono za to stat aj bude, nie ako henten. Boli to, samozrejme, ale kebyze mu aj odpustis, urobil to raz, urobi to znova. Nestoji za to. Viem, budes to mat tazke, ale radsej byt sama ako s niekym, kto si ta nevazi.

ukulela
8. sep 2019

@miska210 uplakane dieta nie je kvoli tomu, ze places/trapis sa. ja som pri prvom plakala - rodinne problemy - a dieta spalo 12 hodin, krasavec moj milovany. par krat vecer koliky a noci, co sa zobudil a plakal, mozem zratat na prstoch 1 ruky - no len kym mu v 9 mes nezacali ist zuby 🙂
druhy - chrustik maly, urevany separacna uzkost, len mame na cecku, ci na rukach - uz 11 mesiacov - a take spokojne tehotenstvo som mala ....
takze na toto sa nesustred. sustred sa na porod, potom si usporiadas zivot. inac - podviedol ta nedavno - rozumej "teraz"?

danik1505
8. sep 2019

@miska210 kde bývaš?

sonia.
8. sep 2019

@miska210 Odkial si? Budes mat chlapceka ci dievcatko? Vecicky pre male mas?

stela01
8. sep 2019

@miska210 a vidíš si opak jeho ex a aj tak našiel inú .

diana20
8. sep 2019

Mňa priateľ nechal v šiestom mesiaci.. tiez kvôli inej.. chápem aké to je hrozné, tá zrada.. plakala som dlho a dva dni som nič nejedla čo mi bolo zle.. ale o dva mesiace už bolo lepšie.. a vieš čo? Malý vôbec nebol uplakany.. dokonca ani neplakal keď ho pichli ani nič až som sa so strachom pýtala doktorky, či je všetko v poriadku, že to nie je normálne, že vôbec neplace.. takže neboj sa.. treba na to čas, to prejde.. a bábo plakať kvôli tomu nebude, neboj sa.. sustred sa na malé, ja som bola tak naňho uz vtedy naviazaná, doteraz viem, že môj malý mi zachránil život, bez neho by som bola troska v depresiách.. posledný týždeň mi už tak chýbal, že som niekedy až plakala..už som ho potrebovala pri sebe.. mysli len na to ako ty a malé budete už spolu.. a tes sa, lebo ziskas niekoho, kto ta bude vždy bezpodmienečne ľúbiť.. potom už nikdy nebudeš sama 😊s chlapom či bez, čaká ťa to najkrajšie.. držím ti veľmi palce..

deti95060810
8. sep 2019

moje bábo bolo urevané ..... zaspávalo a zrazu sa strhlo a strááášne začalo plakať....Moja mama si s tým nevedela rady - však ja som chodila do školy.... Radila sa s pediatrom a lekárka povedala že som musela byť v tehotenstve riadne urevaná...áno Bola som....Revala som pre všetko....Ale mm ma nepodvádzal, len som bola nejaká citlivá....
Skús sa tešiť na bábo, a vykašli sa na hlupáka....

quaqua
9. sep 2019

@miska210 skus mu dst druhu sancu hlavne koli dietatu.

uglybetty1234
9. sep 2019

Budes mat dietatko, tak sa na to tes, to ta naplni uplne inym rozmerom zivota.
Len prosim zeny, nemyslite si, ze ked varite, perete, starate sa, ze chlap Vam ma byt vdacny! Ma byt s Vami lebo Vas miluje, nezavisle od full servisu.

0silvia0
9. sep 2019

@miska210 no možno keď si mala na prvom mieste v živote uvariť a oprať, si mu pripadala ako jeho mama a jednu mamu už má... nechcem ho ospravedlňovať, ale tento gazdinkovský level a stavanie len na ňom rozhodne nikdy nezaručí partnerské a rodinné šťastie...

nika898
9. sep 2019

@miska210 zbehni do lekarne a pytaj si nejake caje na "nervy" ktore mozu aj tehotne. Mne velmi pomaha matovy s medom ale nie som si ista ci ho nemozes pocas tehu alebo dojcenia kukni na nete. Co sa tyka tvojho chlapa je mi to luto zial vela chlapov je takych. Ja osobne si myslim ze ziaden chlap nie je verny kazdy raz podvedie. Vela zien o tom ani nevie. Pokial je vztah dostatocne silny dokaze zvladnut aj takyto problem aj ked dovera bude nastrbena dlho a prichodom babatka sa moze vela veci zhorsit lebo samotne narodenie babatka je velka skuska pre vztah. A mne by tiez nestacilo prepac chcela vediet preco to urobil. Ci to bol skrat, ci to chcel urobit a tak dalej od toho aj vela zalezi ci to spravi znovu. Ak to bol skrat a jednorazovka ja by som dala chlapovi este sancu ale musi sekat dobrotu ak to nejako vedome tahal tak ti bude ozaj lepsie asi samej.

julink
9. sep 2019

@miska210 Och Miška, je mi to veľmi ľúto. Ja sa tiež pýtam rovnako ako ty a mám strach o drobca :( Držím nám obom palčeky, ak by si chcela popísať, budem rada, ak mi napíšeš.

julink
Autor odpoveď zmazal
juliet86
9. sep 2019

skus naposat do poradne alexis. pomozu ti. drz sa!

tabakmirka
9. sep 2019

Hlavne všetko treba aj s lekárom prebrať, čo môžeš a v akom množstve aby si si neuškodila. A myslím, že by ti mohlo pomôcť chodiť aj viac na vzduch, prípadne môžeš skúsiť aj nejaké dychové cvičenia, to by ti tiež mohlo pomôcť upokojiť sa

mim23
9. nov 2024

@miska210 môžeš mi napísať? Som v rovnakej situacii