Som zlý človek, keď sa mi nepáči darček od partnera?
Ahojte dievčatá,
píšem to tu anonymne, lebo sa sama za seba hanbím, som na seba nahnevaná a zároveň som takto pred Vianocami strašne smutná.
Včera som dostala od priateľa darček - nebudeme spolu na Vianoce, kedže jemu tento rok vyšli Vianoce s deťmi ( s ex sa striedajú ) a on mi dal darček už včera, nečakane, vôbec sme sa na tom nedohodli, tak ja mu darček donesiem až 24.12. doobeda, nech si ho môže rozbaliť pod stromčekom.
Problém, ktorý ma trápi je, že mne sa nepáči jeho darček pre mňa, príde mi neosobný, nepotešil ma a keď som ho rozbalila včera, tak som bola sklamaná. A z toho som zo seba sklamaná, že ma nepotešil, že sa neteším a naopak skôr cítim sklamanie.
Aby ste ma nechápali zle, nečakala som prosím vás, prsteň, diamanty, predražené darčeky, len niečo viac osobné, niečo, čo by viac vystihovalo mňa.
Myslíte, že som zlý človek, že takto uvažujem?
@simca06022011 Už viem aj ja, ako nabudúce 🙂
Vieš čo, buď rada že si zmyslel a už len to že si dal tú snahu a kúpil to ,si musíš vážiť.mne povedal priateľ že nič ešte pre mňa nemá.pritom ja som pre neho riešila darčeky už omnoho skôr.lebo si nerada nechávam veci na poslednú chvíľu.a hlavne viem a počúvam ho čo chcel a po čom túžil tak si to tam nájde a bude spokojný.zato ja som mu aj povedala čo chcem,no viem že to tak nebude.takze buď vďačná aj za to čo si dostala.
@mia1012 ohh, tak to prajem pekný darček, nech aspoň poteší, aj keď to nie je ten čo si pôvodne vybrala/chcela. Ja som tak tajne dúfala tiež v iné veci, ale nechcem byť z toho príliš smutná, snažím sa brať to s nadhľadom. 🙂
Ako dlho ste spolu ? Úplne ta chápem . Určite nie si zlý človek …
stalo sa mi tiež podobne už s bývalým , a vlastne aj so súčasným v začiatkoch.
Bývalý mi už dávno kúpil k narodeninám susenu kyticu- resp výzdobu aké sa dávajú na hrob 🙈
Súčasný , teraz už muž vie že co ma kupovať/ nekupovať a všetko funguje . Celkovo si na darčekoch nezakladáme , stačia maličkosti , mna viac poteší jedna ruža alebo cokolada ako niečo drahé alebo niečo zbytočne len aby bolo. Takých darov žiaľ vždy niečo dostanem od širšej rodiny pri iných príležitostiach , ale už to neriešim vôbec .
Ked budes mas tak o 10r.viac,budes si vazit,ze si zdrava a mozes byt na sviatky s rodinou. A bude ti uplne jedno,ci dostanes od neho zapalky,alebo spongiu na riad😂 To ze ste spolu len 7 mesiacov tvoje sklamanie vysvetluje. Apropos knizky... Nemyslim,ze sa nesnazil. Vedel,ze sa zaujimas o modu,tak isiel tymto smerom a ta snaha sa ceni. My sme uz pol zivota s muzom spolu a este sa nestalo,ze by mal vobec pre mna pripraveny darcek vcas😂 A potom vacsinou kupi nejaku blbost,lebo nikdy nemaju to,co chce,takze kazdy darcek dostavam so slovami "prepac"...😂 P.S. Nechystam sa rozvadzat😂😂😂
Mozno sa netrafi ziadne vianoce. Treba cez rok narovinu povedat, co ta potesi a nehrat sa na "mam 5 rokov a cakam zazracneho jeziska co mi cital myslienky". Mne dal priatel naprve vianoce satku(ktoru som nikdy nenosila), na druhé sme uz boli manzelia, dal mi etazer na kolace (ano citas dobre). Nevadi. Vianoce su o inom. Uz si cez rok davame tipy a je poriesene
@evkamotka Ďakujem za tip, určite aplikujem.
Tak sa pridaj k nim, opytaj sa ho, navrhni mu to...
Manžel mi na Vianoce kúpil nočnú košeľu. Bola naozaj veľmi pekná, nedá sa nej nič vytknúť, snáď len to, že tieto Vianoce to bude už 47.výročie čo ju kupoval. Potom nejaké to desaťročie nič a pri rozbaľovaní darčekov sa len previnilo ospravedlňoval, že on mi nič nedal. Mne to bolo srdečne jedno, boli sme široká rodina, darčeky som vždy dostala a že neboli od manžela tak to nikto ani nepostrehol. Ale on nie je nakupovací typ, chodí len do železiarstva a stavebnín, ani by sa v nejakej handrárni nevedel zorientovať. Možno ešte v drogérii, ale zrejme by mi len dačo praktické, napr. mydlo na pranie 😀 Ale jeden rok v predvianočný čas veľmi vyzvedal. Tak som povedala, že niečo, čo si myslí, že by som chcela. Dostala som bonboniéru 😀😀😀 Aj napriek tomu si dedka mienim nechať aj do budúcna🙂
@kazuso Ježiš toto je krásne 🙂
Ja som myslela, že ti kúpil ponožky alebo papuče, keď si taká sklamaná. Náhodou knihy sú fajn darček, dlhé zimné večery, prečítaš, predas na Bazoši a ešte si zato kúpiš niečo fajné na seba. 😉😇
No takto. Nie si zlá, len si podľa mňa trochu nevďačná :D pretože tvoj priateľ ti dal darček ktorý ťa vystihuje, len možno trochu odbočil vedľa. Ale minimálne sa nad tým zamýšľal a to sa cení. Keby som ja mala dávať svojmu chlapovi darček ktorý ho vystihuje, tak by som mu musela buď kúpiť ferrari, prípadne rovno formulu alebo iné auto. Samozrejme niekedy sa s nápadom trafim a nájdem niečo fakt originálne ale drvivá väčšina darčekov je o Tom že on niečo spomenie počas roka, ja si to zapisem a tak to dostane. Takže dostane len to čo je preňho praktické, pre mňa cenovo dostupné.
A riešiš aj tak hlúposti. Ja som za tento rok ešte nedostala od neho narodeninovy darček, pretože ma to byť kus oblečenia ktorý si musím vyskúšať a skrz všetky naše povinnosti sme sa nejak stále neodhodlali ísť do obchodu. A to vôbec neznamená že by ma nemal rád.
Najdôležitejšie je povedať narovinu po čom túžiš a nech sa realizuje. 🙂
Mne manzel na prve vianoce kupil zupan a nocnu koselu . Predrazene zo znameho obchodu a trochu smutna som bola 😃 no a ? Ved to je bezne, hoc som bola dospela. Navyse sme sa poznali len kratko. Dalsie Vianoce sme si uz povedali co by nas potesilo . Aj teraz by som smutna bola keby dostanem somarinu.. aj on 😃
Bolo by mi to jedno...kupila by som si to, čo potrebujem a nie som odkazana na drahe dary od druhych, ani ja nenakupujem za statisice..
Mne raz kamoš kupil sprchovy šampon za 1 euro a zabalil ho do najväčšieho rozmeru nakupnej tašky v Kauflande, asi meter x meter taška, tiež netuším, čo tým chcel povedať...ale od neho to bol nevídaný výkon
Zlatko....ja som desat rokov vydatá, predtým sme 10 rokov spolu chodili...A môžem ti úprimne povedať, že za tých 20 rokov som od manžela podostavala toľko hovadin, ze iná by možno nariekala každé narodeniny. 😂😂😂
On ma totiž zázračný talent kupovať ľuďom hovadiny, obvykle s dobrým úmyslom...ale vypali to ako totálna blbosť.
Napríklad....dostala som od neho struny na gitaru.
To by bolo okej.
Ale ja NEVIEM hrať na gitare. 😂🤦♀️ Je pravda ze jednu vlastním, ale hra na nej on. Iné vianoce som dostala ladičku na gitaru 😂
Alebo....týždeň po sekcii na vianoce som dostala švihadlo 😂😂😂 to som v bolestiach fakt nevedela ci sa mam smiať alebo plakať...lebo ma bolelo oboje 😂😂😂odvážila som sa na ňom hopsnut asi po pol roku. On na ňom skáče denne.
Stroj na fondue. Nerobíme fondue. A jedno mame co nám stoji v spajzi...A nikdy sme ho nepoužili...
Červený hnusný hriankovač co sa nám vôbec nehodí do našej bielej vintage kuchyne...
Metalové tričko o dve čísla menšie....
A mohla by som pokračovať 😂😂😂
Vôbec to neriešim...každý sviatok sa teším ze nezabudol a dopredu sa smejem aká hovadina to bude tentoraz...😂😂
Aj tak ho ľúbim....mame spoločný účet, takže preventívne si niečo pekné po čom mi srdiečko túži...kúpim sama. 👍🎄
Krásne Vianoce.
ja sim myslela ze ti kupil vrtacku alebo take cosi podla mna zlaty ze sa snazil aspon priblizit a teda este skoˇbinoval tvoje dve oblubene veci moda a knihy
ak ich nechces predaj ich cez bazar a kup si ake chces a jemu povedz nech sa nabuduce spyta alebo mu posli vopred wish list s linkami na online obchody ulahcis mu to a sebe tiez
@ckatka podla mna on tebe kupuje to co chce on 😂😂😂
Ako smejem sa,lebo pred par rokmi som dostala mega drahy epilator a myslela som,že ma trafi. Čiže uz radsej idem na istotu,poviem co chcem. Uz sme sice manželia a riesime to spolu,lebo nie kazdy chlap vie kupovat darceky,aj ked mozeme naznačovat kolko chceme. Ber to tak ako to je.
@loginexistuje hm...to tričko nebolo dobre ani jemu 😂😂 ale niektoré veci hej...no
Vies kolko krat som ja dostala take darceky co ma nevystihovali alebo sprostosti ako oblecenie strihov ktore nenosim?...hodne....pohadzala som ich do smeti a zivot isiel dalej nez aby som bola utrapena za blbosti
Moja . Ja som dostala kanvicu na indukčú dosku presne takú akú som nechcela =D =D ale čo. Aspoň som.tam mala aj ja balíček a teším sa z toho. Môj chlap nikdy nevedel kúpiť darček. Nie každý má ten talent =D
@janka95 Jáj, veru pravdu máš.
Asi ťa najviac sklamalo to ,že koľko stali tie knihy a čo si mohla mať pekných vecí za tých 170€ chápem...
Aspoň na Tebe nešetril to je dobré znamenie ..🙃
@mikadooo Tak toto ma pobavilo 😅 ja som tiež taká, mám svoju obľúbenú vôňu a nevymením ju za nič .. od manžela som pred rokmi dostala vôňu, čo mu poradila kolegyňa 😅 darovala som ju mame .. a od priateľa som dostala Farmasi balíček.. s vôňou.. ach! Mohla by som písať, aké neosobné a bla bla bla .. ale pousmiala som sa, že obsah z taštičky odložím alebo poteším niekoho iného a taštičku využijem na svoju kozmetiku .. a to som ho prosila, že nerada darčeky dostávam, že ja som tá, ktorá rada obdaruje🤭.. a určite mu kolegyňa maniačka Farmasi strčila niečo pod nos ..
Je to pravda že chlap nevie veľa krát trafiť darček ale pokiaľ ti nedal sadu skrutkovacov alebo niečo podobné to ber tak že sa snažil a keď nie ... Narodeniny ma ježiško nie ty buď rada že si niečo dostala 😅😁😁😁
Oživujem
Tak,ako? Zlepšilo sa to?
Ja som vlani na vianoce dostala krásnu koženú bundu.
O tri čísla menšiu.
Pánskeho strihu.
Vo farbe ktorú neznášam. 😂
Našťastie mal blok tak som ho poslala vymeniť.
Doniesol už iba o dve čísla menšiu.
Tak som ho poprosila či by som si ju nemohla ísť vymeniť ja. 😂 Takže mám super bundu dámskeho strihu vo farbe ktorá sa mi hodí. Na tretí pokus.
Tento rok to riskol s prilbou na motorku. Krásna. Retro British green. Nehodí sa mi k ničomu ani len k tej (modrej) bunde. 😂 a navyše je o číslo menšia. 🤦♀️😂
Ak chces byt o rok sama kludne mu to povedz. Chlap si vsimol ze sa zaujimas o modu, dokonca sa zamuslel a kupil ti 3drahe knihy o mode a ty si nespokojna a este hulvat nedal dole cenovku... ako kus na odstrel, fakt.
Mohla si dostat pekac ako ja pred 2r co mi nevosiel do rury 🤣🤣🤣
Vacsina darcekov od manzela co mi za tie roky dal sa mi nepacila. Muzi nevedia nakupovat darceky. Raz som dostala aj vysavac este pred svadbou 🤦♀️ Akoze on sa velmi snazi ja to ocenujem ale vacsinou sa netrafi. Rad dava velke okazale dary co ja vobec nemam rada, mne staci malickost. Casom sme si to dali tak ze jeden darcek sa vyslovime co chceme a k tomu je jeden mensi (drobnost) ako prekvapko. Takze vzdy aspon jeden dostanem aky chcem.
Ber to ako ponaucenie do buducnosti, treba o tom viac komunikovat.

@simca06022011 Jáj moja ty si skvelá 🙂