icon

Tají ma?

8. sep 2020

Vo vzťahu ma trápi jedna vec. Môj priateľ, sme spolu 5 mesiacov, so mnou telefonicky komunikuje len keď je sám. Málokedy mu môžem zavolať len tak spontánne, väčšinou to robím,len keď mám istotu,že je sám doma,alebo niekde, kde nie je s rodičmi, kolegami, rodinou, priateľmi. Keď niekde ide vždy povie, ozvem sa, keď budem môcť, čo v preklade znamená, keď budem sám. Ani na správy neodpise, keď je pri niekom známom. Napr.si píšeme cez messenger a akonáhle sa pri ňom zjaví niekto koho ho pozná prestane odpisovať... uráža ma to. Volá mi napr.,ja mám iný hovor, tak mu zavolám cca o 10 min.neskor, no on už si vypne mobil, že už bol u rodičov, ani necaka, že sa mu spatne ozvem. Príde mi to ponizujuce.

hlubik
8. sep 2020

si milenka

banyka
8. sep 2020

@panelacikova Ano , ano. Jasne 🙂 aj u nas trosku ine. Moj muz zacal u nas ( vtedy este v rodicovskom dome ) po par mesiacoch chodenia byvat. Len sme to nejak nevytrubovali do sveta 😃 Ale zas , ked sme nahodou nejakeho jeho znameho stretli / alebo mojho, nesli sme sa niekde schovat. Ale napriklad v robote som o nom nehovorila, lebo tam kazdy chcel vediet do detailov vsetko... a to som nemala rada.

lavender273
8. sep 2020

Takto ho zrusit ..navzdy.

mandarinka555
8. sep 2020

Podľa všetkého to vyzerá tak, že má ženu a najmenej tri deti :( Keď je doma, tak pri žene ti nebude volať a sms-kovať....Ajajáááj dievča zlaté, utekaj kade ľahšie :(

dager
8. sep 2020

Ja by som ho tiež sledovala. Ten byt aspoň. Neverím na otvorené rozhovory z mužmi 😂 môže ti povedať hocičo. Keď klame. Nezistis, či klame. Napadá ma aj, ze možno nie je ešte rozvedený, môže byt v konaní a nechce aby to vyzeralo ze sa rozvádza lebo niekoho ma. Môže to byť otázka času. Alebo to môže byť otázka toho, co tu väčšina píše. Každopádne som veľmi zvedavá, čo nakoniec zistíš a dúfam, že nám to aj povieš.

kika691
9. sep 2020

Rozvedený možno aj je... Ale nikto nezaručuje že niekoho okrem teba nema... oficiálne... neverím aby dospelý chlap toto robil len tak

catherinah
9. sep 2020

Škoda, že autorka už neodpisuje. Zaujímal by ma koniec tohto príbehu. Nemyslím v zlom.

derdia
9. sep 2020

No pozri, v poriadku to nie je....
Ty musis vediet ako velmi ti to vadi a ako velmi si dospela... Pretoze dospela a zrela rozumovo zena by urcite takyto "cudny" vztah neriesila....
Jasne mu povedz, ze sa ti t ôk zda cjore a pod dalsie nech ti vyvali na stol dovody!!!! proste sprosto povedane asi mu vyhovuje len to, ze spolu spavate.... A neviem ci to tebe staci.

uhgara
9. sep 2020

5 mesiacov na vedlajsej kolaji, ako sa cudujem, ze to cele okolo vas este stale povazujes za nejaky ten vztah. Nie je ti to takto trapne? Ze musis cakat, aby si sa s nim aspon porozpravala aj to len ked je sam?

sasa1310
9. sep 2020

len či v inom meste nemá manželku a deti. Tipujem, že áno.

tehula
9. sep 2020

@sivana09 mile? Hentakeho trula by som si nevzala, ani keby eura lopatou prehadzoval. Zjavny curino s komplexami.

lussyl5
9. sep 2020

Niečo za tým je,naozaj ťa asi tají.Ono čo sa telefonovania týka, ak je s rodičmy či v akejkoľvek inej spoločnosti je neslušné písať si dlhšie cez mobil či dlhé telefonáty keď je na návšteve či hoci len s kamarátmi na pive,ALE ak by bolo všetko čisté a OK tak by ti normálne dvihol, povedal alebo odpísal že je na návšteve že pokecáme neskôr alebo niečo podobné,lebo zase toto káže slušnosť v telefonickej komunikácii.Je snáď jasné že ak ide navštíviť rodičov tak sa im bude venovať a nebude hodinu na mobile či už s tebou alebo niekým iným.Ale to že nedvihne alebo nepodpíše vôbec, znamená že tají že s vôbec s niekým volal či písal a to už niečím smrdí.Na nejaké veľké predstavovanie rodičom či priateľom je 5 mesiacov skoro, niekto predstavuje nových partnerov až keď to vyzerá na svadbu,nie že jeden mesiac sa spoznáte a na druhý sa už uteká k rodičom,ale nemalo by to byť tak že ťa zatajuje.Chodí s tebou normálne von,do mesta,do reštaurácie a podobne,alebo ste iba doma či idete na výlet niekam preč z vášho mesta,kde vás nikto nepozná?Ak je to tak tak ťa jednoznačne tají a bude tu niečo o čom nevieš.

nyusika
9. sep 2020

@lussyl5 keď niekto po takmer pol roku nepozná priateľov a rodičov (pokiaľ majú s rodičmi dobrý vzťah), tak je to iba príjemný milenecký vzťah bez perspektívy.

yaroslava85
9. sep 2020

Pripomína mi to môjho ex, po 2 rokoch som to skončila, bol slobodný, zoznámil ma len s mamou podanie ruky medzi dvermi a to bolo asi po roku... keď sme boli spolu nemali sme najmenší problém medzi sebou, všetko sme robili spolu, úplne zohraný pár, (jeho pár známych z biznisu nás stretlo spolu aj kamaráti vo fitku) ale keď som išla na pár dni k sebe domov, toto iste... nedvíhal, vypnutý telefón, volal len večer keď prišiel domov, keď bol s jedno rodinou tak ani obraz ani zvuk, nemal snahu za mnou prísť ani na rodinnú oslavu. Skončila som to aj keď som ho milovala, a je mi oveľa lepšie. Aj keď ma pravidelne pár mesiacov kontaktuje, napíše chýbaš mi, myslím na teba, chcem to napraviť... z mojej strany odpoved nepride, lebo treba činy nie sľuby. Ja som šťastná, slobodna vo vnútri a kludna hlavne bez otáznikov v sebe.

lussyl5
9. sep 2020

@nyusika Je to vec pohľadu,naozaj nie každý beží hneď zo všetkým za rodičmi, ešte tak kamaráti ok,na pizzu s kamošmi OK,ale ja si neviem predstaviť utekať za rodičmi s niekým koho poznám iba 2 až 3 mesiace,manžela som priviedla až po roku a svokrovcov som tiež poznala v rovnakom čase,netajali sme že niekoho máme normálne sme sa spolu ukazovali,ale za rodičmi sme išli až keď sme si boli jeden druhým istý a mali nejakú predstavu o spoločnom živote , jednoducho sme sa potrebovali spoznať .Chlapík keď je rozvedený tak asi už nie je študentík čo beží ukázať každú s ktorou randí,má svoje súkromie a nie každý má rád rýchlokvasené vzťahy že po piatich mesiacoch bývanie decko a ešte neviem čo.Ale ak tají že vôbec niekoho má,čo je z napísaného zjavné to už je jasné že za tým niečo je.

nyusika
9. sep 2020

@lussyl5 ok, ale s priateľmi ste sa stretávali ?
Nikde nepisem o dieťati, ja si proste myslím, že po pol roku by už aj rodičia mali vedieť o existencii môjho partnera.
Nepíšem, že má prísť k rodičom na nedeľný obed s kyticou a flasou koňaku.

jana_eyre_2
9. sep 2020

Noo, na jednej strane musím povedat že aj ja rozprávam najradšej do telefónu keď som sama, neviem sa sústrediť na osobu na druhej strane ak je niekto vedľa mňa a príde mi to neslušné vykecavat sa do mobilu keď som sa stretla s niekým iným a nemám ani moc rada ak to robia ini, aj ked neberiem im to..

No na strane druhej tiež by som o ňom dosť pochybovala či sa naozaj rozviedol, keď nepoznáš nikoho kto mu je blízky a takto ta odpinka vždy keď mu možno chces povedať pár slov tak to by som naozaj pátrala ci ma neklame..

Po skúsenostiach s niektorými ľuďmi viem že dokážu klamat fakt v takých veciach čo ja by som spávať nemohla ak by som to vyslovila, že po 5mesiacoch stretávania by som bola naozaj obozretna..

nyusika
9. sep 2020

@jana_eyre_2 jasné, každý radšej kecá v súkromí.
Ale vezmem to a opýtam sa, o čo ide - môže to byť niečo dôležité, čo vieme vybaviť za pár minút.
Ak ide len o pokecanie, poviem, že zavolám neskôr, lebo som s niekým niekde a nemôžem hovoriť.

jana_eyre_2
9. sep 2020

@nyusika tak som to myslela..

lussyl5
9. sep 2020

@nyusika S priateľmi áno, ale nie nejak často, jednoducho prvé mesiace vzťahu sú o tom že partneri sú tu jeden pre druhého,na svokru času dosť,tá bude ničiť nervy do konca života😵Napísala si "poznať"čo ja chápem ako poznať osobne a to mi príde skoro. Vedieť o nej ako vedieť o jej existencii je iné to by mali,ale poznať ako poznať osobne je iné ako vedieť o nej ale nepoznať ešte osobne.

dilino
9. sep 2020

Aj ja si myslim že nejaku má.Dobré ak ťa nechce zoznamiť doma z rodičmi ešte pochopim je to krátko ale pred kamarátmi sa s tebou neukazuje to je jasný signál toho že sa boji aby sa bud niečo neprevalilo a nejaký ten kamárat sa akože nepreriekol že doma má žienku a dve detuše napríklad.Lebo neverim že ťa nechcel zobrať aspoň medzi kamarátov.A to že má byt a že ťa tam zavolal neznamena že byt musi byť jeho.Piše ti volá navštevuje len ked to vyhovuje jemu a čo tvoje potreby.Možna ťa má ako len bokovku ako tu niektore pišu preto nechce aby si spoznala jeho kamarátov a nechce sa verejne ukazovať aby vás niekto nenačápal v meste.Dobré pochopim najbližši že mama a otec ešte je skoro ale súrodenca by si nespoznala za 5 mesiacov veľmi divné.Rozvedený sice je podľa neho ale môj názor je taký že nie nieje.Ved ked sa rozviedol musi mať nejaké papiere zo súdu a podľa toho uvidiš ako sa bude tvariť ked mu povieš aby ti ich ukazal ak bude zapierať klamať a vymyšľať si tak už vieš že niečo nebude v poriadku. Klame ťa lebo ináč nevydim dôvod prečo by ťa nevzal na nejake stretnutie s kamarátmi hlúposť.Ty si len pekné over ako to je aby si nestratila ako teraz 5 mesiacov ale 5 rokov.Ja by som to ukončila tiež mu nedvíhala mobil, vyhybala sa mu ignorovala ho a ked by niečo chcel vedieť tak by som sa to na rovinu opytala čo je za tým všetky ak by ti nevysvetlil považovaal by som aspoň ja to za definitivne ukončene.A viac ho vydieť nechcela povedala by som mu na tvojom mieste že ak sa za mňa hanbiš tak si nájdi taku za ktorú sa nebudeš a bol by definítivny koniec.Každopadne napiš ako si dopadla budeme všetky zvedavé.Ak má ženu a deti neboj pride situácia kedy sa to dozvieš sám sa chyti do pasce ani nevie ako.

virginia
9. sep 2020

@yaroslava85 uplne rovnako, len ja som skoncila po 6 mesiacoch, tie otazniky mi nerobili dobre

jeliz59
9. sep 2020

Máš na lepšieho určite na takého ktorý ťa nebude tajiť....
Nepoviem ,že máte po 15 (príkladne),že sa bojí rodičov a tak ale vy nie ste deti takže tam niečo je....je dovod pre ktorý ťa tají....
Ja ti prajem všetko dobré 🤗🤗🤗nech sa ti darí....

leskovael
9. sep 2020

Síce už autorka nereaguješ... ale mna by veľmi zaujímalo aky je tvoj frajer ked je s tebou? Vtedy tiež ignoruje každého alebo v tvojej prítomnosti je na mobile a v pohode odpisuje či vola napr so známymi? chodiť chodíte kam, okrem jeho bytu? Normálne fungujete na verejnosti? Ako často ste vlastne spolu, su to nejaké pravidelne intervaly?
To že nepoznáš rodinu nevidim ako problém, toto záleží od vzťahov ked su zlé tak rodinu nemusíš poznať ďalší rok, dva..

A potom je tu možnosť teda aj možnosť, že ty si iba milenka..

Každopádne nech je to ako chce, teba to očividne trápi, takže to nieje ok. Preto by som to ukončila takto na začiatku, načo sa trápiť koli chlapovi s ktorým si pol roka a už zakladáš tému na koňovi lebo nevieš čo si máš o ňom myslieť a potrebuješ počuť nestranný názor? To je jasný dôkaz že je to vzťah o h****

sadika
9. sep 2020

Rob mu to iste, nedvihaj telefon, vyhovaraj sa a pod. uvidis ako zareaguje

pozitivnaenergia
9. sep 2020

Ruky prec, ber nohy na plecia a utekaaaaaj.
Toto dobre nebude.
A pouc sa z chyb inych skor ako ju urobis ty.

olisim
9. sep 2020

@veronikaszabova presne tak, a skrýva ju preto aby mu na ten vzťah neprišli.

iveta1970
9. sep 2020

Tiež som niečo podobné prežila asi pred 20 rokmi.Bola som zamilovaná do jedného ...nikam sme nechodili .Chodil za mnou do bytu, bol síce slobodný ,ale vnútorne nevyrovnaný.Tlačil na mňa ,že sa ku mne nasťahuje, pritom ma skrýval.Neskôr som si uvedomila že mi likviduje sebavedomie a nedá sa na neho spoľahnúť.Ukončila som to.Po tých rokoch už vidím že to bol psychopat.Stále je slobodný a behá s mobilom na uchu po meste....myslím, že nieje schopný normálneho vzťahu.To je môj príbeh.

olisim
10. sep 2020

@sadika zbytočná strata energie. 😀 Jemu to nedôjde, a ona stratí čas ktorý môže radšej venovať samej sebe 😉

autor
11. sep 2020

@pravdivy_chlap to o čom píšeš?