icon

Tehotná s alkoholikom

zaxinka
24. aug 2018

Ahojte, sme s partnerom spolu 2 roky a 2 mesiace. Že si občas da alkohol som neriešila, ale posledný polrok je to už neúnosné. Začal piť hlavne tvrdé, rum, hruška, vodka to je jeho, neopije sa každý deň, pod obraz sa spije tak každý druhý týždeň, ale popíja každý deň. Piva a vína kupuje po kartónoch. Keď nemame doma chlieb, tak v pohode, akonáhle chýba alkohol, je to hrôza. A teraz, som s ním tehotná, 11tt. Nad potratom neuvažujem. To tehotenstvo je tiež jeho výmysel, bez môjho súhlasu a vôbec sa do mňa spravil a povedal, že on chce dieťa a nezáujem, že ja ešte akoze nie. Takže čakám dieťa s alkoholikom. Teraz čo robiť? Zmení ssa ešte? Má to zmysel? Plánujeme v októbri svadbu, ale vôbec sa neteším. Včera sa tak opil, že sa potacal, spadol mi na brucho, na prsník, ohrozoval môjho psa aj mňa, nadával mi do kúr..v a blbé je to, že nemám kam inde ísť. Možno k rodičom, ale tam sú zas iné veci. Asi prastaré ako uhod.

mechurik
24. aug 2018

@evalin88 radsej nech dieta nepozna otca.nebude sa montovat do vychovt

zaxinka
autor
24. aug 2018

@pribinak uzivala som voľakedy a aj sám gynekológ povedal, že na nejaky čas prestať.

zaxinka
autor
24. aug 2018

@myj presne tak a kto má zamestna ako tehotnú? To si každý myslí, že mám čo vačku len tak 1000 eur minimálne? Kebyže mám tak tu nepíšem asi. Alebo že odísť. To viem aj bez toho ale akoze kam? To je horšie.

evittam
24. aug 2018

@luccy89 Asi tak a este pozbierajte sa mi vsetci lebo ja som p..ca.

evittam
24. aug 2018

@zaxinka Tak nesulozim ked nechcem dieta a nechránim sa. Takže iba on za to moze?! Ach jaj zena ty si sama dieta a ides mať dieťa?!

matazirafa
24. aug 2018

@luccy89 no, vďaka tomuto portálu som zistila že existujú a je ich až nebezpečne veľa..

evalin88
24. aug 2018

@mechurik radsej ziadneho ako opilca

pribinak
24. aug 2018

@zaxinka ano, ale v tom case treba drzat nohy pokope

matazirafa
24. aug 2018

@zaxinka tak neúnosné je to pol roka, ale ty si s ním ostala mala s nim sex (predpokladám že dobrovoľne) a teraz tu nariekaš nad rozliatym mliekom.. Nuž čo si si navarila si musíš aj zjesť, a bud 1.ostanes kde si keď ťa začne ožratý bit vyhadzovať z domu keď po rodis to dieťa bude mať ozaj krásne detstvo alebo 2.odídeš od neho k rodičom alebo hockde inde, alebo 3. možnosť ale na tu je už v 11tt zrejme neskoro a ani to robiť nechceš..
Bohužiaľ môj tip je 1, takéto jednoduché tvory radšej ostanú s debilom lebo "inak sa nedá a aj tak by ich iný chlap s deckom nechcel"

evittam
24. aug 2018

@matazirafa 👍 a do roka mozno bude aj druhe dieta lebo ved to ho mozno zmeni...😁😉

ukulela
24. aug 2018

@zaxinka pre zaciatok - hod par info, ako sa ma kamoska, isiel tern jej manzel do zahranicia? kupila byt? ako zije?
ku tebe - ten vcerajsi incident ste dnes ako odkomunikovali?

alyn
24. aug 2018

@zaxinka ahoj je mi to luto ale rozisla by som sa este teraz a riesilw diera sama...tazke slova a lahko sa mi to hobori ked som nebola v takwj situacii ale ver mi ze to co si dovolil teraz, pred svadbou! Bude omnoho omnoho horsie, utrapis seba aj dieta. Odstahuj sa, nezmeni sa. To je o tom ake ma hodnoty resp ako riesi prpblemy. Jedine ak by siel na liecenie kde ho naucia principom..ale aj to nikdy nevies co bude

matazirafa
24. aug 2018

@evittam fakt keď vidím kto všetko má volebné právo sa už mi to dáva celé zmysel 🙆‍♀️ ja viem že každý nemôže byť Einstein ale aspoň nejaké základy by mali mať, čo ich všetky v tej skole učia, alebo doma, kde udelali soudruzi chybu.. Ach jaj 🤦‍♀️

evittam
24. aug 2018

@matazirafa No bohužiaľ. Ja odkedy citam MK tak sa niekedy nestíham divit nad inteligenciou niektorých zien. Az sa mi nechce verit,ze to nie je vymyslene a bohužiaľ väčšinou nie je.....

matazirafa
24. aug 2018

@evittam však toto.. Od totálneho analfabetizmu (teda jasné že to robí mobil a píšu tu tak hlavne cudzinky🙃) cez bývam u svokry (a teda už to nie je jej dom ale aj ja tu mám nejaké slovo) až po takéto exempláre ako autorka.. A to som vzala veľmi zhruba 😉

adela147
Autor odpoveď zmazal
pribinak
24. aug 2018

@adela147 čírou náhodou si zostala tehotna????

sticker
lubik87
24. aug 2018

@zaxinka 😨😨😱😱😰😰 prepáč ale ty si blbá ? Prečítaj si to po sebe čo by si si poradila ...och ...toto nemôže byť pravda....😵

matazirafa
24. aug 2018

@pribinak asi išiel holý okolo a spadol na ňu 🤔

pribinak
24. aug 2018

@matazirafa
😂😂😂😂😂

katusikkk
24. aug 2018

Dobre Ti tak.Vy dvaja ste sa museli hladat.Obidvaja IQ 10 hupacieho modreho konika

sticker
adela147
24. aug 2018

@pribinak no bola to náhoda ale áno normálne sme mali sex a vy tomu chápete veľmi dobre tak co si robíte srandu? Snažila som sa jej pomôcť no vidím ze tu sú samé podpichovacky nič viac

deti95060810
24. aug 2018

tento sa nezmení nikdy... svadbu by som zrušila, a decko si nechala....Najlepšie by bolo sa aj odsťahovať...A pre druhý krát existuje aj antikoncepcia - pre prípad žeby si natrafila zas na blba...😉

ukulela
24. aug 2018

@adela147 ja napr tvoj pribeh ocenujem ako skusenost. nahodu nekomentujem 🙂 ale teda chapem, ako to myslis, clovek moze zariskovat, alebo si mysliet, ze nic sa nestane a akurat sa stane (aj ked ja take neuznavam a natvrdo sa chranim. ked nie guma, tak acilpirin - medzi stehna a drzat spolu🙂
akurat si myslim, ze v tvojom pripade je to hlavne o tom, ze ty mas rozum a si silna zena, bola si zabezpecena a vedela by si sa postarat sama o seba. vo vasom vztahu si ty ta silnejsia a tvoj chlap moze byt ozaj rad, ze ta ma. zakladatelka by si z vojho pribehu mala vziat minimalne jedno - odlozit svadbu, ked to tak neciti. premysliet minimalne priezvisko dietata (po svadbe sa vzdy da zmenit) a snazit sa max zabezpecit sama.

katusikkk
Odpoveď bola odstránená
siasis
24. aug 2018

Nasetri co sa da a zozen si s nejakou znamou bud cez net alebo mamickou v nudzi podnajom a spolu ss to da zvladnut...aspon tak by som to riezila ja a ziadna svadba

abbey1
24. aug 2018

Ľudia, keď toto čítam, povedzte mi, že je 1.april? Toto nie!!!!

ebi88
24. aug 2018

On rozhodol o dietati??? To vazne? Tak ty volaj policiu, lebo on ta asi drzi priviazanu k radiatoru a znasilnuje..
Ked vies ze labe ako duha si mala to s nim ukoncit, nie robit dieta. Co myslis ze co, ze ked sa nezmeni ze kto ti pomoze ho vychovat?
Potom nariekate aky je rodicak nizky, a ako stat nepomaha...

slimstar
24. aug 2018

@zaxinka pozri ideš to tu riešiť zo ženami, lenže oni do toho nevidia. Mnohí ľudia začnú piť, ak ich niečo trápi a potom to prerastie v závislosť. Takže by som ti radila, skôr sa s ním porozprávať, prečo to robí, povedať mu čo to s ním robí a dať mu ultimátum. Včera keď ti ublížil, tak to by som mu dala riadne vyžrať a povedala by som mu, že mňa bit, ani mi nadávať, nebude. V prvom rade si musíš s ním sadnúť a rozhodnúť sa po rozhovore, či budeš pokračovať v tomto vzťahu. Čo ste dedinské socky, aby ti toto robil? Ja by som ho valkom na cesto zmlatila ako hada, keby sa ma dotkol, ale to som ja. Momentálne nosis život pod srdcom, tak si poriadne rozmyslí, či to budeš trpieť. Zeno vzchop sa, my nie sme handry na zametanie.

pribinak
24. aug 2018

@abbey1 nie, nie je 1.april. Je 24.august. ALE uz dlhsie tu mame extrémne vysoké horúčavy na ske nie sme zvyknutí. Mozno niektorým tir teplá uškodili, hlavičky sa im prehriali a oni vlastne si neuvodmomuju co konajú a potom sa stavaju aj take cudne veci, ze čírou náhodou niekto otehotnie