Vyberajú si muži dievčatá podľa postavy?
😖
Ano vyberajú ale to neznamená že pre každého je chudá baba ideál. No ale povedzme si pravdu, väčšinou to tak je.
A čo tak keby si trošku schudla? Budeš sa cítiť lepšie a spravíš niečo aj pre zdravie. 😉
to či si baculka alebo máš velkú nadváhu musíš posúdiť objektívne a mrkni sa aj na túto stránku.
http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/index.php
nepíšem to pre to aby som ťa nejako ranila, ale ide hlavne o zdravie vo vyššom veku. Viem o čom hovorím, máme v rodine pár prípadov. Trpia kĺby, srdce....
Co s oblecenim?
@koala7 zavisi ci je baculka jablko alebo hruska...ale na internete sa da najst kopu rad ako sa treba obliekat zena s kilami navyse 🙂 viem, ze A-ckove sukne lichotia kazdej postave
@misa189 definuj pojem baculka 😉 Z mojho pozorovania: chude, normalne a baby s miernou nadvahou (teda par kileciek navyse cca do 10-15kg, co vsak zalezi aj na vyske) nemaju problem najst si partnera, ak maju zdrave sebavedomie. Poznam kopec krasnych stihlych modeliek a maju problem najst si partnera a tiez vela baculiek, ktore tento problem nikdy nezazili. Problem nastava pri extremnej nadvahe alebo extremne nizkom sebavedomi (pri akejkolvek hmotnosti).
Ano spravny strih urobi svoje, existuje mnoho aplikacii kde sa da zistit aky typ postavy mas a podla toho aj oblecenie
Napr
http://www.myshapestylist.com
Dolezite je citit sa sexy, aks om sos ebou spokojna a pekne upravena, posobi to na okolie ako magnet
@misa189 neboj. o nic neprichadzas - ten spravny si ta najde... podla postavy si chlapy zeny nevyberaju - som o to. prrsvedcena - vyberaju si podla celkoveho vyzarovania, zmyslu pre humor, sebavedomia etc. ...mna napr.pravidelne balili chlapy kd som bola tehotna - a vtedy som rozhodne nemala postavu modelky🙂
myslím, že áno...poväčšina
Ano, vyberaju si aj podla postavy, moj povedal, ze by latu nikdy nechcel, ze zienka ma mat prsia aj zadok.
Aj baby si predsa radsej vyberu niekoho, kto sa im paci, kazda mame ine kriteria, mne sa nepacia svalovci a hlavne, ak ma muz chude nohy. Brusko nevadi. Nastastie sme obaja nasli. 😉
Ak nie si spolojna, tak s tym nieco rob, pri cviceni sa vyplavuju endorfiny, stastna a spokojna zena pritoahne viacej muzov ako ufrflana bez sebavedomia. A nemusi byt ani modelka.
A taki, co len provokuju kvoli sexu, ale ked pride na vztah, tak skutek utek, tak s takymi max. poflirtuj, nech ti pohladkaju ego, inac neries. Ja som cakala na normalneho do 30ky.
@koala7 ja som sice neni az taka baculka, ale mam katastrofalny vkus 😀 mohla by si dat par rad aj mne? 🙂 mam tu album s fotkami, tak sa mozes pozriet coho som schopna 😀
(inak aj napriek tym modnym kreaciam, ktore pacham a faktu, ze som bola skoro do 20tky goth, nikdy som nemala o chlapov nudzu, takze tento problem bude asi fakt o sebavedomi... :D)
ano, slovenski muzi si vyberaju zeny hlavne podla postavy. Preto ti radim, hladaj radsej v inych vodach 😉 😉
@tomiholjubavi jasne, posli mi presne miery: vyska, dlzka od klucnej kosti poz em, obvod ramien, prsia, pas, boky a dlzka od rozkroku po zem. A taktiez skus realne zhodnotit ci su tvoje prsia mensie, priemerne alebo vacsie, a rovnako aj zadok 🙂
@misa189 *a co ak chlap vam pise smsky ze ci mam chut a ci ma prist proste pise smsky koli sexu hlavne koli tomu a otom ale povedal ze chce vztah ale porozpravat sa s nim normalne neviem *
To je citat z Tvojho prispevku.
Su ludia, ktorym sex bez vztahu nevadi. Proste sex na jednu noc. Ja na to zaludok nemam a Ty to urob len vtedy, ak si si ista, ze to nebudes lutovat a s ochranou!!! Ak je taky, ze Ta presviedca na sex, ale nemas s nim nic ine spolocne, tak ide len o sex, nie vztah. Na Tvojom mieste by som sa nanho vykaslala.
Skus porozmyslat, ake mas zaujmy. Zacni chodit viac medzi ludmi. POkec a spol su o nicom, kazdy tam o sebe klame. Chodievaj na diskoteky, na tury, zapis sa na tanecnu, chod do fitka...uvidis, ze ho raz stretnes 🙂
@misa189 pochybujem, že nejaký chlap je so ženou len a len kvôli výzoru - áno, fyzický zjav je prvé čo si človek všimne a má šancu zaujať alebo aj nie, ale môže byť modelečka s krásnou tvárou, keď si povahovo nesadnú tak z toho vzťah nebude...
takže silnejšia postava určite nie je ten dôvod, prečo si nemala vzťah 😉
@koala7 som kozate jablko velkosti 40 😀 hrudnik mam velky, zadok maly a pas nevyrazny. 😠 ..je uplne jedno kolko cvicim, tieto parametre zostanu vzdy zachovane...no typicke jablcisko 🙂 pomeram sa a poslem do spravy 🙂 pacia sa mi postavy typu hruska, alebo presypacie hodinky...ale co nam dal Boh do vienka, s tym musime byt spokojne 😉
@werka_t no ale nehovo mi ze keby sa ti tvoj manzel fyzicky tak straaasne nepacil tak sa date dokopy, nech bol moc pribraty alebo moc chudy, maly, velky, usaty, plesaty....hocico co by bolo pre teba take hrozne ze by ta to fyzicky nepritahovalo isla by si snim na prve rande?? Asi nie ze?? Poslala by si ho kade lahsie a isla za 'lepsim' aj keby to nebol stale 100%ideal, to je prirozdena vlastnost cloveka vyberat lepsie a co je lepsie je len subjektivne hodnotenie 🙂
@tomihojubavi vies co aj ja som zila dlhov predstave ze som jablko, a zistila som nakoniec ze som hruska, a tiez mam len objemnejsi hrudnik 🙂 skus poslat a poslem ti zopar typov a komentov, kazda zena moze byt krasna ;)
kazdy si vybera podla postavy..akurat niekomu sa pacia plnsie,inemu stihlejsie 🙂 😉
Neviem, ci prave to slovo "postava" je ten spravny vyraz, podla coho si muzi vyberaju partnerky......ale VZHLAD je velmi silny faktor a ide ruka s rukavom s ostatnymi faktormi, ako su: spolocenske vystupovanie, povaha, inteligencia, nazory na veci a pod...
Ale prve, co clovek vidi je skutocne ten vzhlad, cize - postava a tvar. A niekedy je to aj na skodu, lebo je dokazane, ze muz/zena si najskor vzhladovo vyberie z okolia svojich favoritov a potom zistuje ich povahove vlastnosti. Proste chemia nepusti.
A tie pary, kde napr. muz je fesak a zena dost silna, to su vacsinou stavy, kedy zena bola fesanda, ale po porode sa zmenila a muz ju proste berie taku, aka je, lebo ju uz pozna a postava uz nie je pre neho to podstatne.
Tak isto je to aj naopak, ze manzelka-kocica ma vedla seba plechateho, alebo bruchateho manzela.....len my nevieme, ze ten plechaty mal kedysi dlhe vlasy a ten bruchaty bol kedysi stihly futbalista 😎 Tu uz je chemia mimo....a do popredia prichadzaju ostatne vlastnosti.
Ale neverim, ze clovek si zoberie jezibabu, alebo velmi obeznu zenu, preto lebo je dobra kucharka a ma rada taku hudbu ako on. 😅 Proste, clovek by ta na zaciatku vztahu mal vzdy fyzicky pritahovat, inak to bude problem v sexualnej oblasti.
Tym nechcem povedat, ze silnejsie zeny alebo vyholeni muzi nie su pritazlivi- pre niekoho su, preto je to tak dobre vyriesene vo svete, ze kazdemu sa paci nieco ine a krasa je velmi subjektivny pojem.
@digysa niektori ludia aby preklenuli svoj vlastny problem s nedostatkami vzhladu si hladaju partnerov na internet zoznamkach...po ziskani sympatii sa potom lahsie prekusne aj pripadny fakt, ze dotycny neni tvoj najidealnejsi typ 🙂
@tomiholjubavi
je to nádherná žena 😀
@adri266 na pokeci som sa zoznamila s manzelom 😀
@kadan kto? 😕
@tomiholjubavi
Queen Latifah

Poznas napr. Queen Latifah...to je jedna z mojich oblubenych baculiek...napriek tomu, ze by som ju dvihat nechcela, je fakt krasna..a nikto jej to nemoze odopriet, roly sa jej sypu len tak 🙂