Vzťah s Balkáncom
Ahojte, žijete niektorá s balkáncom? 🙃 V čom sú iný od slovenských mužov?..
Kamarátka sa teraz zaplietla s týpkom z bosny, ktorý žije v nemecku tak ako ona a je z neho úplne unesená.. Až mi to je smiešne.. a niečo mi tam smrdí že je až taký dokonalý ako ho opisuje 🤔
asi zalezi od povahy chlapa,oni su na moj vkus taki hlucnejsi a menej empaticki,ho co mam skisenost so zenami,kolegynami.Zalezi eate od toho ci je moslim alebo nie,lebo aj to vie ovolyvnit vztah
Nie je balkanec ako balkanec. Sú presne ako v každom národe, aj normálny ale aj menej. Ja s Albancami (ktorých som teda poznala alebo mala za susedov) dobré skúsenosti nemám. Zas sused je chorvat a ten vypadá byť v pohode. Pod nami sú albánci a ich syn mal priateľku s dieťaťom, tá už je preč, teraz je tam iná, ale niekedy počuť aj dosť ostré výmeny názorov plus bitku.
Prepáč ale napadla mi @tomiholjubavi a barba 😀😀😀🤭
My chodievame do Chorvatska k rodine,kt.je z Bosny. No musim povedat,ze skveli ludia. Cize asi tazko povedat. Co tak roky pozorujem muza,velmi pekne sa k manzelke sprava a.stara sa.
tu je kniha Cesky, ktora si zacala s takym chlapom, nedopadlo to dobre, tiez sa zoznamili v Nemecku https://www.martinus.sk/?uItem=251205
Ze kazdy chlap je na zaciatku skvely, ak si chce ... ;)
Je otazka, aky bude, ked po case zakonite pride uz bezny stereotyp, pripadne hadky,... Balkanci su tazke povahy, spory casto riesia nasilne ...
Vsade su dobri ludia, ale balkanec, moslim,.... ak trafis prave toho zleho, tak bude 3-4 krat horsi ako iny europan, lebo zvyky, viera, vychova, mentalita, povaha,...
Nasilnici,zena je u nich ako u moslimov menejcenna. Maju velky temperament.
Ahoj, ja som vydatá za Balkánca ale chorvata,nie z Bosny. Ak máš nejaké otazky kľudne napíš 🙂
Inak závisí z akého je pôvodu ak je len z Bosny, tak môžu tam byť aj Chorváti pôvodom ale v Bosne viac menej prevladaju aj moslimovia.
Zaujímavé čítať túto diskusiu🙊🙈 ja mam manžela Bosniaka, pre tých jednonazornych-je moslim... Mame spolu dve deticky a tretie na ceste, staviame si dom v Bosne, na svk mame tiež jeden, pendlujeme aj tu aj tam, väčšinou sme v Bosne, keďže tu aj pracuje po Bosne a Chorvátsku... Rodina je super, obe strany sme sa prijali... Naši chodia tu na návštevy, my tam.. Rozumieme si super...Manželovi bratia žijú V Slovinsku, Rakúsku, sestra v Nemecku a majú svoje deti, ktoré sú už po
niektoré vydáte, skončili školy v zahraničí, majú zamestnania, byty domy.. V blízkosti nepoznám nikoho, kto by bol k ženám zlý, alebo by ich obmedzoval.. Rozvody sú tu dokonca pomenej ako v mojom okolí na svk.. To, aký je, a bude, rozhoduje veľa výchova rodičov.
@malinoismum máš pravdu aj mne hneď na rozum prišla @tomiholjubavi..
Veľa Bosniakov žije V Košiciach, majú tam svoje firmy, najčastejšie stavebné... Nikdy s nimi problém nebol, dokonca sme ich postretávali aj dole na Balkáne..
Ľudia z Balkánu, sú asi toľko temperamentni, ako Taliani, Španieli.. Zrejme ta istá približná zemepisná šírka..
Ale aj tu sa vyskytnú zle veci v rodinách, o ktorých počuješ z TV alebo precitas na nete, no chvalabohu nemajú tu Krimi noviny, čiže ľudia žijú menej v strese..
Treba pockat kym zlozi ruzove okuliarr ci aj potom bude taky uzasny. Tvoja kamaratka je tam sama ze sa upla na chlapa a chvali ho do nebies?
Je to chorvát, nie je moslim 🙂 zabudla som dopísať..
@kitycat áno je tam sama, pracuje tam a stretla ho v práci..
Takže asi to to je individuálne tak ako u každého.. Len ma tato téma zauja či sa tu nájdu nejaké žienky ktoré žijú s cudzincom..
Uvidíme ako to dopadne, čo mi vravela je veľmi milý, stále jej hovorí aká je krásna, a proste Typické baličské keci ako z cukrovej vaty.. Stále jej nosí do prace kvety, pozýva na večere no ako z telenovely až mi to take moc vyškatulkované prišlo 🤷♀️
@ki_ki2 aj @oktobermimi má balkanca.trochu ina natura ale 2 slovákov stretla echt debilov.
Však betty ?😉
@ki_ki2 sa mi páči pomenovanie "balicske keci".. Mne manžel nikdy nehovoril sladké rečicky, ja na nich ani nie som, pracujem v mužskom kolektíve, tak mi prídu také reci troslu trápne... Ale je pravda, že sme sa veľa rozprávali o rodinách, o tom ak by sme si my založili rodinu, o vzájomných záujmoch... A kupoval mi darčeky, raz zlato, raz kvety, bonboniery a čokolády ani nevravím... Pozorný ol vždy a aj teraz je... A to nevravím o pozornosti, ktorú som od neho dostávala po pôrode a o pomoci okolo deti... Ale ako píšeš, je to individuálne...
Ja som napr.nikdy svojho manžela pred nikým nechválila, lebo mi to prišlo, že by to na svk skôr každý bral tak, ako ty, že sladko o ňom rozprávam a možno on to vidí inak... A začali by ma ohovárať.. Zato je lepšie niekedy mlčať a čakať ako sa to vyvinie... A druhá vec, keď sa začína niečo s cudzincom,tam treba brať v úvahu to, že nemusí ho prijať okolie, a ako sa potom cíti ta žena, ktorá to aj tak chce s nim skúsiť... Držím palce kamoške, a hlavne triezve rozmyslanie
@cacianka suhlasim 🤗 moj manzel je uzasny muz sic temperamentny ale je uzasny a ziaden slovak z ktorim som zila mu ani z polky nesiaha po kotniky☝️
@habibim no držím jej aj palce, lebo mi o ňom hodinu v kuse rozprávala cez telefón, a znela šťastne 🙃 uvidíme ako sa to vyvinie.. Ešte sa poznajú krátko a spoznávajú.. Len to ma zaujímalo či sú naozaj taký šarmantnejší 🔥 a vyžaruje z nich niečo také ine ako z našich chlapov, keďže ja som ešte nemala skúsenosť s cudzincom.. A ona ostala hneď paf 😁
@oktobermimi tak to je super že si šťastná 💖 a odkiaľ máš muža? 🙃
@ki_ki2 Srbsko 🙂 Prokuplje 🙂
@ki_ki2 poviem ti. Robila som v zahranici. Boli sme tam rozne narodnosti na hromade a boli vztahy. Mnohe skoncili aj tie moje... Jedna znama Ceska si vzala Srba. Svadbu mali tam ale byvaju v CZ. Ale malo takych vztahov vydrzi... Tiez je kamaratka na tenkom lade... Co ak sa rozidu... V praci ho bude vidat... Ale ja viem ake to je ked je clovek v zahranici sam...
Sarmantny su pokial si ju nevezme,kamoska to tak ma,po svafbe bez jeho dovolenia nikde nesmie ist,raz sme boli na kupalisku ,boli vtom case na slovensku,on niekde bol a ked sa vratil,tak hned jej bolal ze kde je s detmi,preco neni doma,nech okamzite pride domov,nachystst mu obed,teraz to vidim to iste u susedky v nemecku,on si sam ani vodu nenaberie,proste sluzka a to je aj ona z Bosny
@mnamko fuuu to je vela zle, to ja take doma nemam moj mi pomaha okolo bytu z malou, ak idem ku kamoske nrni problem, ked ma volno on je vnoci z malou ja vklude spim vo vedlajsej spalni, prebali nakrmi... 🤷♀️
Ale to je asi o tom co ten clovek vydel doma ako decko🤷♀️
Nezáleží odkiaľ je,ale aky je...ved aa nejdú brat,mat deti..nech je unesená z neho,ale nech ma aj triezvy pohľad... kamarátka v Taliansku spoznala Chorváta, boli spolu dva roky,zistila ze je tehotna,on ju poslal na potrat!a to myslela,ze ho pozna!sa zbalila a prisla na Slovensko, je to uz asi 17 rokov,ten hajzel sa nikdy neozval.
@kitycat no ved to ze tam je sama úplne 😏 takže jej to lichotí, že sa niekto o ňu zaujíma a že má s kym tráviť čas.. Aj v praci za nou stale chodí ju uháňa.. Píše jej stale.. Takže sa ľahko namotala a ako plus čo mi posielala fotku je to aj veľký fešák, no je rozvedený a má dieťa 5 ročné už s nemkou... 🤪
@oktobermimi presne tak... Môj je z Bosny a mam detto, čo ty

@ki_ki2 moja krstná je vydatá za Bosniaka, ale nie je to dobrý chlap.