Vzťah so starším mužom - Ja 23, on 38
Ahojte. Pred pár mesiacmi som stretla muža ktorý je odomňa starší ja mám 23 on 38 nie je to ani Slovak ale už niekoľko rokov tu žije a pracuje. Poviem pravdu zo začiatku to bolo všetko len taká zábava pre oboch ak viete čo myslím. Občas sme sa stretli užili si a išli si každý po svojom ale teraz v poslednej dobe mi stále viac hovorí že chce somnou vzťah a žiť ako normálny pár chce aby som sa k nemu presťahovala neskôr. Myslíte že mám ísť do toho a skúsiť to? Rozumieme si všetko je fajn ale nie je podľa vás ten vekový rozdiel vo vzťahu problém? V intímnych veciach nám to funguje viac než dobre ale čo vzťah? Nemám s niečím takým skúsenosti vôbec. Ďakujem 😊😊
@acrobaleno myslím, že ona je už rozhodnutá , vítané sú tzv. Pritakavajuce názory. Čo sa ti nezdá na ňom? Zabezpečený, dobrú prácu má, slobodný, bezdetny , dom má, svajciar a má síce 38 ale vlastne vyzerá na menej, aktívny a našiel 23 ročnú ženu svojho života, s ktorou sa chce usadiť.
🤣🤣🤣
Vieš autorka ono je to všetko pekne, ale dala by som si pozor, či je to naozaj pravda. Lebo my staršie vieme, že nie vždy to tak je a takýto ,,dokonalí" takmer 40 roční si väčšinou nevedia nájsť seberovnu, ktorá ich prekukne ale nájdu si takúto mladučkú, ,,hlupucku", ktorú si môžu vychovať a manipulovať ňou 😉
uvazujem o com tato tema napriklad je. bola som zvedava a pri uspavani maleho som z nudy kukla ale v podstate sa nestacim cudovat.
autorka zalozi uplne zbytocnu temu lebo sama je uz davno rozhodnuta (zo sposobu prispevkov a odpovedi je to uplne ocividne) len to potrebuje mat "odobrene " uplne cudzimi zenami ktore nepoznaju ju ani jeho.
zeny su tu rozne s roznymi skusenostami a vekom a ak aj napisu svoju skusenost (neznamena ze taku skusenost bude mat aj autorka) tak ju to vlastne ani nezaujima a ide si svoje.
akoze ja neviem stretnes pana dokonaleho s dokonalym vzhladom, peniazmi pracou aktivneho sarmantneho v posteli vam to klape si do neho nacisto paf tak co riesis. chod do toho a nepytaj sa cudzich zien. ked tak podebatuj s kamoskou ktora vas pozna oboch, veris jej a ma nadhlad. ale uprimne znie to cele ako z uplne blbej americkej romantickej komedie pri ktorej sa clovek musi opit aby to dopozeral do konca.
aprpo svajcar moze byt ktokolvek. toto su krajiny ako aj nemecko kde su kvanta pristahovalcov z tretieho kolena ale zvyky a tradicie maju povodne a ziju s nimi od mala. ak by to bol "cistokrvny" svajciar nenapises vetu "keby neviem nepovedala by som"
toto inak maju byt debaty medzi kamoskami pri vine.
Držím palce 🤗
@nikyball to je len o žene či sa nechá manipulovať 🙂 ja taká rozhodne nie som a to on už dávno zistil 🙂
@nikyball A veď nech dievča vyskúša. Je to jej život. 😂 To je aj môj názor, že taký čo si nájde o 15,20 rokov mladšiu, si nevedel nájsť seberovnú. Ja poznám takého od nás. Už mu tiahne na 50 a stále rozpráva, že chce mladé, aby si to vedel vychovať. A aké príbehy tie baby rozprávajú. No nechcela by som.
@pralinka25 je "čistokrvný" myslela som to tak že rozpráva pekne po slovensky a výzorom by ste tiež nepovedala že je švajčiar...je tu už dosť dlho na to aby niečo od nás pochytil 😄 ale samozrejme že nejaké zvláštnosti v jeho správaní sa nájdu ale zatiaľ sú to len samé plusy
Jasné, že nie si, ty si iná ako všetky ostatné čo doteraz stretol.
Držím palce. Dufam, že sa ozveš za pár mesiacov ako to dopadlo
@nikyball ak si spomeniem ozvem sa 😄
@nikyball ja to beriem ako normálny vzťah viem že to pre niekoho môže byť neobvyklé ale vidíte aj tu v komentároch že aj také vzťahy sú a fungujú 🙂
@pralinka25 ďakujem za názor ;) debaty pri víne nie sú pre mňa ja alkohol nepijem 😄
@acrobaleno keď som bola mladšia, moju kamošku si našiel slobodní, bezdetní, 32 roční, úspešní muž. Po pár mesiacoch mal skoro 40 , 3 deti, rozvedení (už bola zaľúbená) a za ďalšie mesiace psychiatrický pacient čo prišiel o prácu a stále mal na krku svojich rodičov. Aha a mal auta, dom ale nakoniec sa zistilo , že ich nechal ex, takže nemal nič 🤣
Ale moja, len nebud naivná. Áno niektoré fungujú ale je ich naozaj minimálne. A dúfam, že budeš patriť k nim. Ale fakt si daj pozor a prever si, či je všetko naozaj také ruzove
@nikyball neboj sa vziať si ho nejdem 😄 skúsime vzťah a po čase sa uvidí
@nikyball a čo teraz mám zostať sama do smrti aby náhodou nemal ženu a deti a dlhy nejaký 😂😂
@nikyball Ja by som vedela rozprááávať na túto tému hodiny. Bolo by to zábavné, keby to nebolo také frustrujúce. Našťastie som sa poučila na chybách svojich kamarátok.
@autorka Kto tu hovorí, že ty máš ostať do smrti sama. Gro všetkých proti názorov je, že skús sa nad tým zamyslieť a na ísť do toho s ružovými okuliarmi. Ten chlap nie je jediný na svete, ale chápem, postavenie, dom, peniaze....to je silné lákadlo.
@acrobaleno spoločne večery,dni,smiech,srandičky, spoločne varenie,objatia,bozky len tak a pozornosť z jeho strany to je lákadlo pre mňa 🙂
@number19 vy ste predstavovala svojho partnera rodine ešte predtým než ten vzťah vôbec začal?? Aj to bude 🙂
@zuzi_747 🥰🥰 ďakujem veľmi pekne... dúfam že nám to vydrží 😊
@autorka Iste 😂 Ale opakujem sa, choď do toho.
@number19 je tam napísané že on chce aby som k nemu išla NESKÔR bývať 🙂 určite to nebude hneď a určite sa pôjdem zoznámiť s jeho rodinou keď tam pôjde niekedy a rovnako ho zoznamim ja s mojou rodinou 🙂 keď budeme obaja chcieť
Všetkym tu vadí, že je cudzinec a ešte aj taky "starý".. Keby napísala, že je zo svk, a taky "starý" iné komentáre by tu boli.. Autorka sa pýtala na vekový rozdiel...
No, môj svokor od svokry bol starší o 17rokov, žili v manželstve 43rokov, mali spolu dvoch synov, plus 4 deti ktoré mal s prvou manželkou, ktorá zomrela na rakovinu..dodnes neviem o tom, zeby jeho 4 súrodenci z otcovho prvého manželstva boli ako polobratia alebo polosestry... Vďaka svokre vyrastali ako praví súrodenci..
Moja kolegyňa je o 14rokov mladšia od manžela svojho, on sa s prvou manželkou rozviedol, mal s nou dcéru, a s kolegyňou ma syna.. Žijú si super.. Len tam už je vidieť na nemu, že nevyzerá práve najmladšie, aj keď ma 43..zrejme aj práca a funkcia mu dávajú zabrať, a to bol športovec dlhé roky..
Ja osobne, by som to v tvojom veku skúsila, sak co ty vieš, možno ti to vyjde... Ale hlavne je mať, hneď na začiatku, vypovedane všetko z jeho a z tvojej strany, ako chcete žiť a ako všetko spolu deliť (keďže toto nie je manželstvo ale partnerstvo).. Trosku odsunúť tu zalubenost a triezvo rozmýšľať, čo sa spoločného bývania bez spoločného priezviska týka... Drží palce
@zuzi_747 37 ročný si nabalil 19 ročnú? Áno, strašne závidím 😂
@acrobaleno idem 🙂 a áno je to tak ja nie som taká že by som potrebovala muža kvôli peniazom 🙂
@autorka Nemusíš byť, ale nehovor mi, že je to nie je plus. 😂
zavisi aj od toho, co on este od zivota ocakava. ak tuzi po rodine, zrejme pochopil, ze musi lovit v mladych vodach. zena primerana jeho veku by uz mala najvyssi cas zalozit si rodinu a nemuselo by to byt bez problemov. plus treba tiez pripocitat nejake tie rocky, nez sa par rozhodne posunut sa vo vztahu a mat spolu dieta.
mozno to nebola v jeho pripade nebola taktika, mozno nahoda. mnohe mlade zeny su na pochybach, ked maju ist do vztahu s vyrazne starsim muzom. cesta, ako k nim preniknut, je ponuka slobody, nezavaznosti v pociatocnom stadiu. zena je mlada, sexualne mu vyhovuje, ma energiu, nie je unavena zo zivota. on jej ma co ponuknut, je rozhladeny, nevypusti z ust len tak hocico, je zabezpeceny, opora, istota atd.
ked si mlada zena na neho zvykne, zisti, ze on v tom veku mozno este nie je az taky stary, ked strati predsudky voci veku, pride jeho cas ponuknut jej vztah.
moze to byt len racionalny postup, ako sa ma muz v tomto veku prepracovat k mladej plodnej zene, moze to byt aj trochu vypocitavost mat mladu plodnu sexualne pritazlivu partnerku a vyhnut sa tak riziku. riziku tradicneho zoznamovania, ze zacne najprv prirodzene spoznavat nejaku sympaticku zenu, priputaju sa k sebe citmi a kym pride na lamanie chleba, uz jej bude zaviazany vztahom. ale potom zisti, ze si nevyhovuju sexualne, ze by chcel nieco ine, do vztahu pride frustracia a odist z neho bude tazke. nehovoriac o tom,ze ak by sa zaviazal manzelstvom, mozno by mu nedokazala dat deti.
ale uz kazdy mame svoj umysel, "taktiku", tak tazko ho z niecoho usvedcovat alebo sudit, ze si vybral mladu zenu na sex a neskor na vztah, mozno mu je proste s tebou dobre, oblubil si ta a chce byt s tebou

Ja mám staršieho, s ním dve deti a nemenila by som. 🙂 I keď sme obaja tvrdohlaví a tým i názory máme iné ....