Aký najhorší darček ste kedy dostali?
Ahojte, blížia sa Vianoce tak zakladám na pobavenie túto tému. Aký najhorší dar ste dostali? Nemusí to byť len vianočný dar môže byť aj z iných vašich sviatkov. Ja prispejem za seba - každé meniny dostanem istú sladkosť (minimálne 3 kusy od kadekoho) ktorá má v názve moje meno - je to za mňa tá najhnusnejšia sladkosť na svete a v špajzi ich mám peknú zbierku😄
Mala som asi 10 rokov a od rodinného známeho som dostala tzv sexi spodné pradlo čipkované a určite by mi bolo aj male. Ja som na to pozeral ze co to je toto akože že či to myslí vážne odvtedy som bola z neho zhnusena...
Ach kocky smejem sa strasne na niektorych vasich pribehoch a spomenula som si este na jeden skvost ale ten nie je moj ale mojej najlepsej kamaratky. Na vianoce po veceri s jej rodicmi isla k vtedy este priatelovi ( k jeho rodicom). On jej dal darceky pod stromcek v obyvacke a povedal jej ze jeden ma pod malym stromcekom v jeho izbe. Nuz pred buducimi svokrovcami rozbalila eroticku pomocku a pod stromcekom v jeho izbe ostala tasticka s manikurou😄😄 teraz sa na tom smeju ale vtedy sa tak hanbila ze mi volala s placom po polnoci
Sviečku s nápisom man parfume,a naozaj vonaal ako pánska voňavka. Adventny veniec (iba umelú cecinu,a štyri stojaniky so slovami že si ma dotvoriť🤪to mzel spomína každé Vianoce). A nenávidím keď ľudia chodia ku nám s darčekmi za deťmi so slovami: nemala je to komu dať(každý rok prisahám minimálne dvakrát).
@h2 to nemá chybu
....😂😂😂👍👍👍👍👍
Ked to tak citam, tak musim byt rada za tu zehliacu dosku co som dostala
Dievčence, ja som raz mojej mamine ako dieťa darovala k meninám sadu zubnej pasty tuti fruti, strašne sa mi páčilo balenie, bolo to v takej modrej kazetovej krabici a bola k tomu aj kefka a malý oranžový pohárik. Keďže som túto zubnú pastu milovala ( tie, ktoré ste zažili socík, pochopíte ma), jednoducho som ju pred darovaním otvorila cucla si z nej riadne, mňam. Samozrejme, mamina ma prekukla a dodnes sa z toho smejeme, stálo ma to vtedy 22,-Kčs.😂
@mamina7070 pobavilo ma to. Mam syna autistu a jeho by ta igelitka velmi potesila. Asi viac ako "ozajstny" darcek😅my sa od mala smejeme ked sa niekto pyta co mu ma na sviatok kupit ze prazdnu krabicu, pet flasu alebo tasku..
Tak ja som dostala k narodeninám od manžela pohrebnu kyticu. Este aj tu stuhu mala čiernu. Nevedela som, ci mám plakať alebo sa smiať. Zaniesla som ju hneď v ten deň nebohému bratovi na cintorín.. samozrejme to nespravil umyselne, len je v tom hlupácik. Na druhý deň ma doma čakala krásna pestrofarebná kytica. 😁😂
Dostala som pod stromček od maminy 100Sk v obálke a ráno si ich odo mňa vypýtala späť 😀. Na otázku prečo mi ich dala pod stromček keď ich chce naspäť odpovedala, že chcela aby som si niečo pod stromčekom našla. Mala som asi 10 rokov
@angeli121212
toho chlapa ci baránka 😁 mas doma ?
Moj svokor je tiez celkom “eso” v obdarovavani, ja chapem ze on to nemysli zle len proste ja hovorim radsej nic ako jeho vymysly. Pravidelne na vianoce ( ako jedina z rodiny) dostavam reklamne darceky z logom jeho firmy., topka bol kalendar z predchadzajuceho roku.
Manzel k 40tke dostal zreb “Zlate prasiatko” ( nic ine), dcera (6r) dostala saty o velkosti 86, o to horsie ze s jej oblubenym motivom, pol dna mi doma plakala ze su jej male… Syn ku krstu dostal sadu srubovakov ( nie hračkarskych) 🤣🙈
Ja som od manžela dostala 3krat po sebe kávovar aspoň že zakaždým inú značku, no ale po tom treťom som mu už povedala že a dosť proste stačilo a že ak nabudúce dostanem kávovar tak si otvorím kaviareň. Pred ďalšími vianocami sa ma opýtal že a náhodou by si pod stromček nechcela kávovar 🤦 z môjho virazu tváre vedel že je to zlý nápad a tak som dostala reálnu kušu a samozrejme aj šípy. Do teraz som ju nepoužila, lebo je to nebezpečná hračka a mám rešpekt pred tým. No ale inak som vďačná za všetky darčeky - veď sranda musí byť a chápem že po toľkých rokoch manželstva už človek ani nevie čo má tomu druhému kúpiť. Jaj a ešte som zabudla na kalendár z našich fotiek. To bol síce krásny darček ale to originálne balenie darčekov môjho manžela... Kalendár bol zabalený v obrovskej krabici samozrejme od kávovaru z predchádzajúcich rokov. No a v tej krabici boli 2 tehli zabalené zvlášť, chodníková dlažba 50 krát 50 CM celé vo vianočnom papieri a previazané hádam celým km lepiacej pásky ťažké jak hovado to bolo a medzi tým keď som sa k tomu dopracovala bol ten kalendár. Samozrejme si to celé natáčal a chychotal sa jak sa s tým rozbalovaním trápim 🤣 srandista jeden.
@svetlonos ja som presne vedela, že sa niekto opýta, keď som si spätne prečítala ten komentár po sebe 😀 ale už sa nedal opraviť, nie chlapa ten je šťastne ženatý s inou 😀 baránka chudáka 😀 neviem stále čo s ním no 🙂
Dámy, ďakujem, toto je najlepšia téma na MK. Som sám v izbe, smejem sa nahlas a neviem prestať.
Môj syn na prvé meniny (mal vtedy mesiac) dostal od mužovej sestry rifle veľkosti 116. Má 4 roky a ešte stále sú mu veľké.
Ja som dostala tiež od švagriny obrovský štipec na vlasy. Žiaľ ja mám také riedke vlasy, že by som ich musela aspoň 4x poskladať aby mi nespadol z hlavy. Ale vidím v tom pozitívum, moje vlasy nevyzerajú až tak zlé 😁
@stanulienkat pravdupovediac,nie som taka,ze som ticho a neprejavim svoj nazor,ale v takych pripadoch ti zastavi mozog,dojdu slova,len kukas ako puk. Ale ozvali sme sa obaja s muzom,ked nam dala tu knizku,co sme jej dali my minuly rok, ale so smiechom,ze co to ma byt,ze preco nam ju vracia,bola taka v soku,ona na to realne zabudla,ze ju ma od nas. Kedze bezne dava darceky,ktore ona sama dostala. Raz som ju načapala,ako sal a ciapku co aom jej ja darovala mala pripravene pre svoju mamu alebo sestru... nic som nevravela.
@madeincssr najdi si temu najhorsie rande. Ta bola este lepsia.
To už ani nemôžem hľadať, veď sa dočurám.
Ešte musím dodať ako sú niektoré príspevky dobre, humorne naformulované (také lakonické konštatovania), podľa mňa toto by sa malo nahlas čítať na skupinových terapiách (s akýmikoľvek diagnózami či problémami). Len nájsť predčítavajúceho, čo by sa furt nerehnil, by bol problém.
@madeincssr Keď sa chceš smiať celú noc a ešte celý druhý deň:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/perly-nasich-deticiek-vase-zazitky-a-trapasy/
Igelitka je top

No ja ani nie ,ale muž ma skvelých rodičov myslím v úvodzovkách a keď mal 40 rokov dostal do daru taniere,ktoré si musel sám polovicu zaplatiť a k 50 dostal rebrík a na Vianoce dostali on a jeho sestri s rodinami 2kg pracieho prášku deti nedostali nič