Môžem ísť na svadbu v krátkych bielych šatách?
Ahojte žienky. Robim maly prieskum. Je podla vas veľký problem ist na svadbu v kratkych bielych šatách? Nie som nevesta ani nikto nejako specialne dolezity na danej svadbe. Co sa tyka topanok a týchto veci tak bud cervene alebo cierne. Co myslite? Budú tam ukazovat na mna prstom? Davam to sem este raz lebo som to omylom dala ako otazku a neda sa mi uz odpovedat. 🙂
keby si sla na moju svadbu, vobec by mi to nevadilo. Ale sama vidis, ako to baby beru, jeden host v bielom by im pokazil ich den 🙂. Takze radsej nie, naco robit niekomu zle.
mňa by zaujímalo, ako niekto dospeje k výsledku, že 90% ženám by to vadilo... 😀 netreba súdiť podľa seba.
Vraj sa to nemá, ale mne by to bolo úplne jedno. Každopádne ja by som to neriskla práve preto, že nevieš, aký má na to názor dotyčná nevesta 🙂
Ked som si precitala otazku, nechapala som, preco by niekto nemohol mat obycajne kratke saty biele na svadbu. Mne ako neveste by to vobec nevadilo. Ved to sa neda porovnat so satami nevesty. Ale, aj pre mna novinka, vraj sa to nema. A asi fakt, podla tohto clanku. Pravda je, ze teraz uz je krasne teplo, v obchodoch su kvanta siat vo vsetkych cenovych kategoriach, urcite sa daju vybrat take, co vynosite aj v lete a nebudu biele. http://wanda.atlas.sk/pozvana-na-svadbu-5-tipov...
@simuska910 Tiez si myslim, ze biele saty na svadbu su trapas, ak nie si nevesta. Pozrela som aj ich foto a duplom taketo cisto biele urcite NIE. A gramaticke okienko, husi sa pisu s makkym i.
Ja by som tiež nevolila čisto biele šaty... v bielom by mala byť v tento deň len nevesta 🙂
@simuska910 ja by som si biele nedala,ja tak viem,ze cervena a biela su farby nevesty ( cervena po polnoci,v niektorych krajoch) . Mozno ti nikto nic nepovie,ale kazdy si to bude mysliet,podla mna.
@stevvvka tak to by sa ta dotklo asi aj keby mala saty fialove, alebo sa mylim? tam neslo o farbu siat, ale o to ze sa snazila strhnut na seba pozornost, hoci mozno to tak vobec nemyslela a neplanovala..
v kazdom pripade, ak by na mojej svadbe niekto chcel chodit po usiach, alebo tancovat predomnou a strhol by na seba pozornost namiesto mna, bola by som mu vdacna, dokonca by si mohol aj obliect svadobne saty ak by chcel 😀.. ja som totiz introvert, co neznasa ak na neho vsetci cumia, komentuju a riesia.. 😅
@lauricka
A to má dotyčná ,,ausgerechnet,, tieto jediné spoločenské šaty a ziadne iné? Ja mam ,,až,, trojo...
Nehovoriac o tom, ze na mna z fotky posobia alá konfekcia Miletička ale tak kazda mame svoje predstavy, vkus a financie. Ludia radi porušuju tradicie ved ,,máme slobodu,, atd....no tak doneste na svadbu neveste 2 ks bielych lalií a ste za ,,debila,,....sice kto uz dnes vie zaklady bontonu... 😀 😀 asi len staršia generacia. Ostatný razia teoriu ,,čo nie je zakázané je dovolené,. Nie vzdy je to šťastné riešenie, ale proti gustu....
@stevvvka prepac, ja to asi neviem pochopit.. keby mala princeznovske fialove saty a strhla by na seba pozornost bolo by to ine ako ked mala saty biele princeznovske a strhla na seba pozornost?
ja v tom nevidim rozdiel, pretoze v oboch pripadoch by bola ona stredobodom a nie ty.. ale ako som pisala, ja to neviem pochopit, pretoze ja to neznasam a na svoju svadbu spominam hrozne aj preto, lebo sa kazdy len o mna pomaly zaujimal.. 🙂
@jana_eyre ano, bolo by to ine 🙂 aspon pre mna 🙂
Kebyze pride vo fialovych honosnych, nech robi co chce, mozno by nemala na vyber ine saty.
Ale prist v bielych honosnuch sa nepatri podla mna a ked uz ozaj nema na vyber, tak aspon sa nepredvadzam..nehovorim ze zasit sa do kuta, ale doslova putat na seba pozornost...
Tiez nie som z tych, co by sa radi pretrcali. Ale tak ked je to moja svadba, chcem tam mat seba+manzela a samozrejme ostatnych ludi, ale.nie len jednu cirkusantku.
@jana_eyre Hej😀tiež myslím, že žiarivej osobe budú raz prekážať šaty potom farba potom štýl. Štýl šiat, štýl tancovanie plus alkohol robí svoje. Akurát nechápem čo takéto osoby robia na svadbách čo sa chovať nevedia veď to musí byť prípad jeden z milióna, hádam nemá každá nevesta rivalku na svadbe. Kto by takého človeka pozval
@stevvvka toto čo tu dala zakladateľka niesu žiadne honosné šaty predsa. Píš o nich, už zveličuješ. Podľa mňa na svadbu honosné šaty nikto nenosí nikdy som také nikomu nevidela. Max nejaké stenové korzet nejaký štras cez pás. V živote som nikoho nevidela žeby mal takéto šaty v bielej na svadbe. Myslim si, že už rozoberáš imaginarne situácie. Tie šaty čo tu zakladateľka dala, s nimi teda ani z ďaleka nemôže konkurovať mladuche.
Oprava stenové taký ten look neviem lesklé.
Bože saténove blby telefon
@simuska910 v sobotu som bola na svadbe a asi tri kocky tam mali biele saty. dolad nejakymi farebnymi doplnakami a nerieeees.
@stevvvka tak predpokladam, ze si tam aj mala seba+manzela a ostatnych, nie len jednu "cirkusantku"..
a suhlasim so @sono2, ze to co si chce obliect /alebo resp. chcela, lebo pise ze si vybrala ine/ zakladatelka teda vobec nie su honosne a princeznovske saty.. uz boli skritizovane za farbu, potom za styl, mozno aj za material co ja viem..
jednoducho mi pride riesenie takychto veci, farieb a neviem coho este povrchne a zbytocne - ja som si naozaj doteraz myslela, ze ludia chcu svadby z ineho dovodu ako predviest sa v najlepsom svetle pred ostatnymi.. no mylim sa kazdy den v niecom..
@chovancova27 odkiaľ sú tie nádherné šatočky prosim ta ?
Na mojej svadbe bola kamarátka v krátkych bielych šatách akurát okolo pása mali čiernu cipku. Ani by ma nenapadlo sa uraziť alebo to vôbec riešiť. Pokiaľ by nebola v šatách, ktoré by mohli pôsobiť ako svadobné, tak by mi to nevadilo.
@jana_eyre
@sono2
Ja som nikde nekritizovala autorkine saty predsa!
Slusne som jej napisala, ze mne ako neveste by vadili, to bolo vsetko.
Kritizujem konkretne saty - svetlle a honosne.
Ja si tiez.myslim, ze svadba je o inom, ako o satach. Ale uz ked teda zavolas 80 ludi na vlastnu svadbu a zacvakas kameramana a hudbu a vsetku paradu, tak chces mat aj peknu spomienku na svadobny den.
@stevvvka aký ohľad na iných😀baba chce počuť názor ľudí čo si myslia. Keď napíšem iné čo si myslím len aby som neurazila druhých nedozvie sa môj prvý názor. A ako mám napísať, že sa to nehodí, keď mne by to nevadilo? Ak sú fakt nejaké tabuľky Čo si kto kde má obliecť, nemusela baba zakladať diskusiu, ale prečítať si to rovno tam.
Ješitne baby 😁😁😁len aby nebol niekto náhodou krajší od vás klasika ženy😀😀
@simuska910 mozes 🙂

@jana_eyre lebo tu niekto pisal ze nevesty maju komplexy tak som to otocila naopak. Ved ked chces si ich daj.