Vyhadzujete darčeky, ktoré sa vám nepáčia?
Čo robíte s vecami,ktoré vám niekto daruje,ale buď sa vám nehodia,alebo nepáčia.Posúvate ďalej?Vyhadzujete?
@marca12 aké dary ti nosí tvoja matka?
@anonym_71d0fa mne mama nosi pouzitelne darceky, bez problemov si vopred vzajomne vykomunikujeme o darcekoch, aj pre nas aj pre deti. Svokra vzdy donesie nieco originalne, prekvapive. A nepouzitelne. Naposledy doniesla asi 30 cm vysoku ruzovu sviecku v tvare anjela. Co mam potom s takym darcekom spravit? Podakujem, odlozim a casom vyprevadim z domu.
Ked uz sme pri jej svieckach, raz doniesla otrasnu akoze vonavu sviecku, od ktorej napachla aj skrina kde bola odlozena. Ked sa pytala kde je sviecka, tak som jej zaklamala, ze uz sa vypalila, na co sa urazila, ze to nie su sviecky na palenie ale na opzdobu🙄
Pár krát dom dostala niečo čo sa mi nepáčilo alebo proste nevyužijem. Snažím sa to väčšinou posunúť ďaľej. Pár vecí mám ešte po rokoch stále doma☹

Pracujem v školstve. Lapačov prachu mám za tie 3roky plný úložný priestor, niečo som posunula ďalej. Od rodiny dostávam €. Týmto chcem poprosiť rodičov, nekupujte učiteľkám “darčeky”, skôr niečo spotrebné, alebo kvet v kvetináči. 🙏
@anonym_c20e53 a to pracujete len 3 roky. Kazdy rok rozmyslam, preco davaju deti/rodicia ucitelom tolko blbosti. Kolko toho musia za celu svoju karieru vyhodit.