Bojím sa, že zostanem sama.
Túto otázku sme položili za používateľa, ktorý chce poznať váš názor anonymne a bez priamej účasti v diskusii. Zverejňujeme všetky informácie, ktoré nám poskytol. Ďalšie podrobnosti k dispozícii nemáme, preto prosím vychádzajte z informácií uvedených v príspevku. 💙
Dobrý deň.
Mám 39 rokov a po rozchode som už viac ako tri roky sama. Zo začiatku mi to neprekážalo, skôr som si potrebovala dať život dokopy. Lenže čas ide a ja začínam mať pocit, že som si na samotu až príliš zvykla.
Keď vidím kamarátky, ako si budujú nové vzťahy alebo rodiny, niekedy ma prepadne strach, že ja už nikoho nestretnem. Čím som staršia, tým mám pocit, že je to ťažšie.
Zažili ste niekto podobné obdobie? Našli ste si partnera aj po dlhšom čase, alebo ako ste sa vyrovnali s týmto pocitom?
Ja som si nasla priatela v 42. Ale je fakt, ze som musela dlho hladat, v tomto veku je uz to najlepsie rozobrane.
@pytame_sa_za_teba nie nezazila.vydavala som ked som mala 23 a.mam pred 50
Tunisku je veľa úžasných mužov
@anonym_351052 len či je z toho potom veľa celoživotných úžasných príbehov.
@anonym_351052 aj v Egypte, a strašne radi by milovali ženu z EU, a sú ochotní aj za ňou do jej nehnuteľnosti prísť a vziať si ju za ženu. 😃
Aj samota má svoje benefity, ja by som nechceka partnera, život si viem užiť so svojou rodinou, kamarátkami a doma ma vždy čaká môj vytúžený pokoj .
Nie sme veštice, možno nájdeš životnú lásku toto leto, možno o 5 rokov, možno o 10, možno nikdy... Treba si skôr odpovedať čoho sa bojíš? Dnes žiť sám je normálne a neznamená to automaticky samotu... Pozri aj koľko žien sa stane v mladosti vdovy a sú samé väčšinu života... A čo je lepšie, mať nejakého alkoholika alebo násilníka na krku ako mnohé ženy len aby si neboli samé alebo byť sama a mať kľud?
Nie sme veštice, možno nájdeš životnú lásku toto leto, možno o 5 rokov, možno o 10, možno nikdy... Treba si skôr odpovedať čoho sa bojíš? Dnes žiť sám je normálne a neznamená to automaticky samotu... Pozri aj koľko žien sa stane v mladosti vdovy a sú samé väčšinu života... A čo je lepšie, mať nejakého alkoholika alebo násilníka na krku ako mnohé ženy len aby si neboli samé alebo byť sama a mať kľud?
@marsmykkok Lenže "byť sama a mať kľud" si môže dovoliť len žena, ktorá sa vie o seba finančne postarať a dokáže si SAMA kúpiť byt, sama splácať úver a hradiť si všetky výdavky. A to je žiaľ pre mnohé ženy problém, a preto tak zúfalo hľadajú muža a úplne sa desia toho, že by "zostali samy".
@anonym_351052 Hej, ta pani minule s tureckym muzom nevyzerala z neho prilis nadsene.
@autorka Priroda medzi 20-40r da zenam najskor vsetko (vzhlad), az z toho maju prehnane sebavedomie a naroky. A potom im to ale ako macocha rychlo skoro vsetko vezme. Netreba s hladanim partnera cakat na prilis neskoro.
@marsmykkok Lenže "byť sama a mať kľud" si môže dovoliť len žena, ktorá sa vie o seba finančne postarať a dokáže si SAMA kúpiť byt, sama splácať úver a hradiť si všetky výdavky. A to je žiaľ pre mnohé ženy problém, a preto tak zúfalo hľadajú muža a úplne sa desia toho, že by "zostali samy".
@anonym_dc58c6 Preto sa pýtam prečo nechce byť sama a je to tak zlé. Presne ako píšeš často ženy idú do vzťahu kvôli financiám. A druhý dôvod je často túžba po dieťati. Len úprimne v takom veku už chlapa normálneho 40 plus ťažko nájde čo deti nemá, ženy idú potom na zoznamku a berú prvého čudáka čo sa im ozve. A je to často autista napríklad čo sa riadne ani o seba neviem postarať, majú dieťa čo je tiež autista s horším stavom ako otec lebo gény sa nezaprú, chlap samozrejme odíde lebo sa nevie postarať ani sám o seba nie o choré dieťa a ženy ostanú samé ešte s chorým dieťaťom na krku čo ich bude potrebovať celý život. Preto fakt netreba tlačiť na pílu lebo sú aj horšie možnosti ako ostať sama.
Vždy lepšie sama ako v nevhodnej spoločnosti kde si sice vo vztahu ale osamela keďže si menej ako vzduch
Poznam aj tu zeny, ktoré ziju s takými ignorantami čo ich majú na haku a su ako vzduch, že to radšej do smrti sama
40+ normálneho chlapa najst je umenie
Vadní Stari mladenci , rozvedeni, suknickari, gembleri, ignoranti, sebci, alkoholici no vyber si …
Vždy lepšie sama ako v nevhodnej spoločnosti kde si sice vo vztahu ale osamela keďže si menej ako vzduch
Poznam aj tu zeny, ktoré ziju s takými ignorantami čo ich majú na haku a su ako vzduch, že to radšej do smrti sama
40+ normálneho chlapa najst je umenie
Vadní Stari mladenci , rozvedeni, suknickari, gembleri, ignoranti, sebci, alkoholici no vyber si …
@anonym_d2fc3e Hlavne ze zenam tu rozpravate ako je super byt single po 40, ale stari mladenci su ''vadni'' 😂
@anonym_d2fc3e Hlavne ze zenam tu rozpravate ako je super byt single po 40, ale stari mladenci su ''vadni'' 😂
@anonym_881010 Papier a forum znesu vsetko ... Nejako musis vysvetlit, ze ta na zoznamke ani vonku na ulici uz nikto (co by vyhovoval aj tebe) nechce, lebo si stara, alebo tucna,.... Tak su vsetci stari mladenci, sebci,... a je proste nedostatocna ponuka vhodnych muzov. Nie je to tym, ze uz nemaju zaujem, lebo ti usiel vlak.
@anonym_881010 Papier a forum znesu vsetko ... Nejako musis vysvetlit, ze ta na zoznamke ani vonku na ulici uz nikto (co by vyhovoval aj tebe) nechce, lebo si stara, alebo tucna,.... Tak su vsetci stari mladenci, sebci,... a je proste nedostatocna ponuka vhodnych muzov. Nie je to tym, ze uz nemaju zaujem, lebo ti usiel vlak.
@anonym_f89985
Som vydatá x rokov a ešte k tomu aj štíhla s vypracovaným telom, vysoká aj mladá, takže si ma neodhadol 😉.Nie nikoho nehľadám lebo mám ukážkový vzťah.
Dotkla som sa ťa, prepáč asi si starý mládenec
Z počúvania a okolia viem, že starí mládenci majú väčšinou nejaké vady, pre niečo ostali sami keď ich žiadna nechcela a určite lepšie žene samej ako s takými individuami ktoré sa tu často opisujú.
@pytame_sa_za_teba Sesternica si nasla manzela v 50tke. Ale chapem ta,ze je to frustrujuce a tazke dnes niekoho najst. Chlapi su divni a tazke je v tomto veku sa uz niekomu prisposobovat. Ked je clovek mladsi nejako lahsie sa dvaja zladia. Ale nezufaj. Raz pride ten spravny muz ❤️
no co ti ja viem.Skus zahranicne aplikacie a zoznamky.Ja som nikdy nechcela slovaka a nasla som si takto v cudzine cez zoznamku.Ale tak chapem nebude to pre kazdeho a tiez som mala blizsie ku 40 tak prelom 37,38 tuto na sk je to bieda s chlapmi od urciteho veku.Aj vyzorovo aj povahovo.Nestaraju sa riadne o seba.Pivne brucha ,ziadne vlasy.No cest vynimkam.Tak teraz mam co som chcela a veru nezmeskala som nic.Kedy to ma prist vtedy to pride aj v 50,60 rokoch
@anonym_f89985
Som vydatá x rokov a ešte k tomu aj štíhla s vypracovaným telom, vysoká aj mladá, takže si ma neodhadol 😉.Nie nikoho nehľadám lebo mám ukážkový vzťah.
Dotkla som sa ťa, prepáč asi si starý mládenec
Z počúvania a okolia viem, že starí mládenci majú väčšinou nejaké vady, pre niečo ostali sami keď ich žiadna nechcela a určite lepšie žene samej ako s takými individuami ktoré sa tu často opisujú.
@anonym_d2fc3e Nedotkla si sa, nie som stary mladenec. Tato debata je o starsich, 40+. To ze si mladsia, vypracovana, fajn, to samozrejme nie je problem mat vztah. Tam nemusis nic urobit, viacmenej to bezi samo, muz ta zbali, ... Dojdi potom v 50tke. To je ako s pracou, do 40-50r v pohode, nie je problem. V 50tke ta vyhodia a uz je problem najst slusnu pracu, ak nemas naozaj slusne vzdelanie, cv, skusenosti, pripravu,...
no co ti ja viem.Skus zahranicne aplikacie a zoznamky.Ja som nikdy nechcela slovaka a nasla som si takto v cudzine cez zoznamku.Ale tak chapem nebude to pre kazdeho a tiez som mala blizsie ku 40 tak prelom 37,38 tuto na sk je to bieda s chlapmi od urciteho veku.Aj vyzorovo aj povahovo.Nestaraju sa riadne o seba.Pivne brucha ,ziadne vlasy.No cest vynimkam.Tak teraz mam co som chcela a veru nezmeskala som nic.Kedy to ma prist vtedy to pride aj v 50,60 rokoch
@anonym_ec3a8b "tiez som mala blizsie ku 40 tak prelom 37,38 tuto na sk je to bieda s chlapmi od urciteho veku.Aj vyzorovo aj povahovo.Nestaraju sa riadne o seba.Pivne brucha ,ziadne vlasy.No cest vynimkam."
Minule mi priatelka hovori. Boli na ihrisku, tri zeny okolo 30tky sa stazovali, ze po porodoch im z prs nic nezostalo a muzi im nechcu dat na plastiku. Pozeraju na tu moju, ktora je obdarena, ze im potvrdi, ze bola urcite na plastike. Iba krutim hlavou, ako sa tu dokazete stazovat na vzhlad muzov, lebo zacinajuca plesina,... je no go, ale take splasnute ovisnute prsia a 10+kg nadvaha je podla zien uplna normalka a standard. Keby muz povedal, ze sa mu nepacia splasnute prsia, vytahane a velke brucho, este mu nabryzgate, ze je to kvoli detom a to sa nerata ako nedostatok. Na seba minimalne kriteria, na muzov vysoke ...
@anonym_ec3a8b "tiez som mala blizsie ku 40 tak prelom 37,38 tuto na sk je to bieda s chlapmi od urciteho veku.Aj vyzorovo aj povahovo.Nestaraju sa riadne o seba.Pivne brucha ,ziadne vlasy.No cest vynimkam."
Minule mi priatelka hovori. Boli na ihrisku, tri zeny okolo 30tky sa stazovali, ze po porodoch im z prs nic nezostalo a muzi im nechcu dat na plastiku. Pozeraju na tu moju, ktora je obdarena, ze im potvrdi, ze bola urcite na plastike. Iba krutim hlavou, ako sa tu dokazete stazovat na vzhlad muzov, lebo zacinajuca plesina,... je no go, ale take splasnute ovisnute prsia a 10+kg nadvaha je podla zien uplna normalka a standard. Keby muz povedal, ze sa mu nepacia splasnute prsia, vytahane a velke brucho, este mu nabryzgate, ze je to kvoli detom a to sa nerata ako nedostatok. Na seba minimalne kriteria, na muzov vysoke ...
@anonym_f89985 Áno, v tomto máš pravdu, mnohé ženy si myslia, že "po deťoch" môžu mať ovisnuté vyťahané prsia a nadváhu a muž im má byť akože vďačný že "MU" porodili decko - ako keby to bola nejaká láskavosť, ktorú mu prejavili, a on teraz musí svoju ženu prijať takú, aká je, a nesmie jej túto zmenu nijako vyčítať. Ja radšej žiadne decko nemám a zachovala som si super postavu aj ako 45-ročná, a zabávam sa na tom, že mladí muži 30tnici ma považujú za svoju rovesníčku 😎

@pytame_sa_za_teba Cim si starsia tym viac musis mysliet na realitu zoznamovacieho trhu. Uz to nikdy nepojde takmer samo ako ked si mala 20. Ak budes mat stale rovnake poziadavky a kriteria uspesna pravdepodobne nebudes
A samozrejme platu ze universum nikomu stastny vztah podla ich predstav nedlzi a ludia bez vztahov su tiez ludia