Akú značku školskej tašky kúpiť pre malého prváčika?
Dobry den chcela by som pre maleho prvacika kupit tasku od 09/2013.Pozerala som na nete znacky Scout,ako najlepsia varianta.
@renab ja som vybarala tašku pre dcéru takú, aká sa jej páčila. Kašľala som na reklamu. No v tvojom prípade určite niečo ľahké, možno i bez výstuže (ďalšia váha navyše). Kvalita a účelnosť určite nie je v cene.
@rebeka7501 ja som vôbec nehľadala podľa reklamy. jednoducho som chcela niečo ľahké, dosť priestranné a na druhej strane zase prehľadné. a výhoda tejto tašky ešte bola, že mala spevnenú tú časť na knihy a zošity, takže odpadla ďalšia povinnosť kúpiť ťažké školské dosky.
@renab Priznám sa Ti, že som nečítala celé diskusné fórum, no niektoré maminky nevedia čo so sebou (akoby vyrastali v inom svete). Vyslovene treba asi chodiť po obchodoch (papiernictvo ?) a pozerať. Určite budeš mať šťastie a pre syna vyberieš takú tašku, ktorá bude vyhovovať jeho telesnej schránke.
@renab ja som hľadala detto, plusteda aby mala jednoduché otváranie, aby tam neboli zipsy-boli by do polročného vysvedčenia znefunkčnené, aby tam nebolo moc suchých zipsov-chlpy z troch psov, platí to čo o osude kovových zipsov a aby bola v nami zvládnuteľnej cene a ABY sa páčila Kike.
Jednoznačne HAMMA, ta je specialne vyrobená pre prvacikov - odlahcena.
@ssisska - my mame sammies, ale ono ked vyberies z tych novsich lepsich znaciek, nemas co pokazit, idealne vyberajte s dietatom, poskusajte, co mu bude pohodlne, design nie je vsetko... keby vyberam znova, beriem tasku na kolieckach, co moze tahat za sebou. O rok budem mudrejsia.
@rebeka7501 presne ,aj ja som naskor chcela cez net ,no nevedela som si to predstavit a tak som chodila a chodila skoro mesiac som hladala idealnu lahučku tasku ktora bude Marekovi vyhovovat aj sa mu pačit.
@titkovamiriam Je to bohužiaľ beh na dlhé trate, no jeden mini bonus, je ten, že spertember je až za viac ako pol roka 😖
@rebeka7501 ja som to musela stihnut pod stromcek a už vlastne mame komplet vsetko do skoly,na zapise povedali co treba na to a to ,zosity a anglictinu som platila na zapise tak ja už len cakam na 02-09-2013 🙂
@titkovamiriam V tom prípade prajem veľa štúdijných úspechov 🙂
http://www.hamashop.sk/xkonto/eshop/5-1-Skolske...
Maju cca 1200g.
dievcata - poradte mi co najmensiu tasku. na cene nezalezi.
skusala som mu na chrbat topgal, ale pre prvaka je obrovska. ☹
hamma a sammies su centimetrovo +- rovnake, takze tiez nevhodne.
najlepsie by bolo, keby bola s obrazkom angry birds. 🙂
@billam to je aj so súkromným učiteľom ? Koľko bežných mamičiek si môže dovoliť takú pálku ?
@adulik23 tak asi ta emipo
@rebeka7501 toľko stoja kvalitne tašky, ktore vydrzia 3 roky...bezna cena je v tescu 50eur a na rok kupujes novu.
@rebeka7501 väcsinou sa postaraju na taketo volaco dedko s babkou alebo krstnyy... su to bohuzial - normalne ceny. Ide to aj vyssie.
Baby poradite mi skor kameny obchod kde by sme si to mohli aj vyskusat najlepsie v BA.Kde tie znacky predavaju kt.ste tu popisali?Dakujem 🙂
tak ja som tu nasu dostala v miestnej obuve,kde ich predava na objednavku kocena v ivanke pri dunaji,no obehala som tesco,vsetky obchodne centra,aj sportove obchody
@billam prepáč, ale haha " videla si ako sa deti v škole správajú k svojim alebo cudzím veciam ? Mali sme tašku z Tesca a vydržala 2 školské roky (potom sme ju predali nie kvôli poškodeniu - to by som si nedovolila, no kvôli motívu), vydržala by aj ďalšie 2 roky. No reklama a značka je reklama a vyhadzovanie peňazí. Prepáč, dcére som ušila dve vrecká na TV a VV a nestálo ma to ani 5 €. Kde je potom suma za reklamu ? Bohužiaľ, niečo som o tom študovala (nechcem sa chváliť - škola nikomu nedáva patent na rozum), no je to tak. Nech sa ohlási mamina, ktorá si môže dovoliť kúpiť tašku za 100-200 €. Za naších čias stačila taška i za 20 KČS. Nemyslím na maminky z BA a blízkeho okolia.....
my sme synovi kúpili tašku Topgal, nebola ani náhodou lacná, ale pre mňa bolo podstatné, že bola kvalitná ,vystužená. Teraz je syn štvrták a keď sme mu chceli v lete kúpiť novú, tak odmietol, že na túto je zvyknutý a vyhovuje mu.
Dcérka ide do prvej triedy teraz v septembri, takže asi zase budeme kupovať Topgal.
@glorita
Ja si myslim ,ze to nie je pravda ,ze nesplna kriteria,ved inak by tie tasky ztiahli z obehu.Ak by si chcel niekto pozriet video na youtube pod nazvom "Schulranzen scout nano-produkt video"je tam dopodrobna vysvetlene co tato taska vsetko dietatu poskytuje.Aj ked hovori po nemecky je mu rozumiet pretoze vsetko ukazuje aj verbalne s rukami.
@rebeka7501 Ja som z BA ale tak 200 e za tasku nedam tak pozor 😀
@titkovamiriam dakujem idem omrknut 😉
@vejvass vsak ani ja strop som mala 70 🙂
@vejvass to som rada, že nie asom jediná "lakomá", no viem peniaze i rozumnejšie využiť.
ja som staršiemu kúpila steep by steep ( 5 dielny set) lebo ma neskutočne ohúrila a bola nehorázne drahá ( cca 100 eur) .. realita nastala keď nastúpil do školy ... keď sme ju naplnili bola ťažká a nedal ju na chrbát .. až išiel do druhej triedy , tak občas .-((( peračník sa rozpadol po prvom ročníku ... druhému synovi som kúpila v koh-i-nor tašku Topgal ( 50eur).. a to je teda taška s veľkým T .. max spokojnosť, ľahká, priestranná ... odporúčam ... 🙂
@vejvass ta kamenna je sice až v šali ...

@rebeka7501 jasné, že je to aj nedostatkom pohybu. ale keď máš 15 kg prváka aj s topánkami, nemôžeš mu kúpiť tašku, ktorá len sama o sebe má 2 kg a niektoré ešte viac. 😉 a presahuje ho o 15 cm.