Dobry den, potrebovala by som sa vyrozpravat, bo uz vazne nemam sil:( s priatelom som bola vyse roka, zaciatky vztahu boli krasne, dokonca minule leto sme sa snazili o dietatko, jedine co mi vadilo bolo, ze priatel na mna dost ziarlil a pritom som mu ani nedavala dovod, aby ziarlil, chcel aby som si zrusila azet, fb, neustale mi kontroloval mobil a sms a email:( myslela som si,ze ked tak na mna ziarli, istotne ma velmi lubi a lichotilo mi to trochu, viem poviete si, ze som naivna krava, ale bola som donho velmi zalubena, dokonca som musela nechat pracu casnicky, lebo sa bal, ze budem flirtovat s muzmi, ale ja taka nie som,som dost hambliva a ticha v skutocnosti. V Decembri minuleho roku som zistila, ze som tehotna, tak som mu to oznamila, zacal sa chovat dost divne, skryval predo mnou telefon aj ked siel na wc, prisahal mi, ze nikoho nema, ale ja som nieco tusila, zacali hadky, po mesiaci ma posielal na potrat, ze sa este neciti pripraveny byt otcom, uplne ma to polozilo, na potrat som nesla, bo nemam srdce to urobit, prerusil so mnou kontakt, vyse mesiaca sa mi neozval, nasla som mu v mobile smsky od jednej zeny, ze ma nanho chut, tak sa mi smial do tvare, ze jeho kolega si vypisuje s nou,lebo ma zadarmo smsky, som velmi nestastna, mam 29 rokov, zivot som si inac predstavovala, chvalabohu, ze mam oporu u rodicov, bo inac by som ostala na tabletkach, chlapi su velmi sebecky, myslia len na seba, ja som bola prenho len taka hracka, myslim, ze uz nikdy nebudem vediet niekoho milovat:(
Tak jednoznacne, ten clovek spravil tebe a tvojmu dieratku velku kaskavisy.Ani netusis aku.Zivot s nim by bolo pre vas peklo! Je obdivuhodne, ze si si babatko nrchsla.Uvidis, to dieta bude pre teba za odmenu.Hlavne daj bacha do buducna.Uz si zodpovedna za dva zivoty. Verim, ze si sa poucila.NIKDY, NIKDY nevypinaj kontrolky ked zablikaju.Tes sa z babatka, zisti si, ako z neho dostanes co najviac penazi ( hlavne nebud pysna, ze nic od neho nechces- peniaze nesmrdia) a bud vdacna rodicom za oporu
@angelina1986 pozri, urobila si riadnu blbost, ze si sa hnala tak skoro do dietata bez zazemia. Ale vsetko zle je na nieco dobre. Mas dost velke poucenie do buducnosti, ako sa nehnat do vztahu, teraz sa zameraj na babo, na toto idiota sa vykasli, to nie je chlap ale citova troska, co si musi furt dokazovat, aky je pan. Ked babo podrastie, osamostatni sa, najdi si byvanie, pracu a nezen sa do dalsieho vztahu 😉 drzim palce, bude to dobre
@angelina1986 Podla mna sa ti nic lepsie nemohlo stat. Budes mat babatko, ktore ti ostane a zbavila si sa debila. Tak sa vzchop. Kvoli sebe, kvoli dietatu. Uzivaj si tehotenske radosti a nekaz si naladu kretenom. Nech sa s nim trapi nejaka ina.
@rhiannon ano, prepáč, zle som označila...ak by nechcela nazory cudzích, nezainteresovaných, tak sem nepiše. Neprimeraný štýl je pre kazdeho niečo ine...pre mna je neprimerane vyslovene falošne drukovať a pritom si myslím niečo iné....čo si vlastne svojim prispevkom aj potvrdila...ze potrebuju otvorit oči lebo často naletia tým istým typom mužov - to si jej v prvom prispevku nenapisala...tak ine si si myslela, a ine si napisala. To je ze fakt uprimnost...taku kamošku by som v reali nechcela čo iné hovorí a iné si myslí. Kazdemu vhovuje niečo ine je to vec subjektivneho nazoru - iny by zase nezniesol moju uprimnost, čo uz. Kazdy je nejaky.
Dakujem Vam vsetkym za podporu, vela to pre mna znamena aj za vsetky nazory ;)
@angelina1986 no co uz teraz...nabuduce budes vediet, ze ked ti niekto diktuje, kde mozes byt zaregistrovana a kde mozes pracovat, tak je to manipulativny chudak...nie, nie je normalne, ked sa kvoli chlapovi musis vzdas starych kontaktov ci uz na FB alebo v realnom zivote, to ti fakt napise len dievcatko, co ma este klapky na ociach...
na tvojom mieste sa sustredim na seba, dieta, vlastne zabezpecenie, ved do porodu si este mozes zarobit pekne peniaze a potom podam navrh na urcenie vyzivneho, nech si panko nemyslim, ze to je len tak mat dieta 🙂
Podľa príspevku by som ti hádala tak 21r ak by si neuviedla svoj vek. Neber to v zlom len fakt veľká naivita a ružové okuliare na nose. Ako sa hovorí mladost, pochabosť. Určite si niekoho časom nájdeš ale nebud hlavne zatrpknutá..aj v dnešnej dobe je dosť mužov ktorým nevadí cudzie dieťa, ak ta bude mat rád nebude mat s tým problem. Prajem vela energie, pekný den 😉
Ahoj, ja som tiez sama. Akurat ze moj mal silne reci ako sa tesi a pod. V 4m. som sla na PN a bola iba doma (mimo mesta) - vtedy bol vkuse u rodicou vraj sa mu lepsie chodi do roboty a nechce ma rano budit ked pojde do prace atd...uhm... neskor som sa dozvedela ze rodicom povedal vraj som ho nechala a o babatku ani nevedia (asi ani doteraz). Po porode mi oznamil ze on neni na dieta pripraveny a nechce nas. Cize plati vyzivne, nezaujima sa a ja som rada ze som sa zbavila jedneho bezcharakterneho debila. Neboj sa nicoho, vsetko zvladnes. Zena je silnejsia ako chlap. Kludne napis IP ak chces. 🙂
Chcela by som sa este opytat, co by ste robili, ak by sa k vam priatel chcel vratit, dokazali by ste odpustit neveru? Dakujem vopred za nazory
@angelina1986 tento by ti to urobil zase...
@dominikav123 som toho isteho nazoru:( asi by som tomu cloveku uz nikdy nedokazala verit, ale hlavne by sa mi hnusil, ako mohol spat s niekym,kym tehotna nanho caka doma:(
@angelina1986 nie. nemozem sa nanho ani pozriet nie to este odpustit. ak by si to urobila stale by si mala v sebe otazku: co ak odide zas? co ak ta opat podvadza (meska, pipne sms, citit ho za damskym parfumom)? to sa neda proste. uz je tak znicana dovera ze by to bolo zbytocne klamanie si.
@angelina1986 ak je to ten o ktorom aj v uvode píšeš - neviem....ak je taky zairlivy a manipulativny, tak do buducna to nevidim ružovo. Ako chapem ta, byt sama s dieťaťom nie je med lizať a vo dvojici sa to lepšie ťaha ako sa vravi, ale ak ta bude komandovať, kontrolovať..on si užívať slobodu a ine veci a ty budeš len na starost o dieťa a pripadny servis - aj sexuálnym tak spokojna nebudeš. Ja by som tomu dala čas...nehrnula by som sa do vztahu s takym chlapom len preto lebo je otec dieťaťa....museli by nastať a viditelne zmeny z jeho strany. Nenechaj sa oklamat sladkymi rečami... - ak sa jedna o toho amanta čo opisuješ v uvode, bud opatrnejšia, po tom čo ti navystrajal ja by som ho velmi nechcela späť.
je to hrozne, drzim ti palce, zvladnes to. ale chvilu to bude naprd. Takze kecat, ze to mas hodit za hlavu nebudem, neda sa :(
Ja by som ho tiez naspat nechcela, to by bolo v tom vztahu dokolecka to iste a dookola riesit od zaciatku problemovy vztah, pritom sa musis na 100%sustredit na babo. Mozno casom, keby sa ukazali fakt viditelne zmeny ale teraz hned nie.
@angelina1986 vieš čo, ja by som možno aj dokázala odpustiť neveru, jednu. ale tu nejde o odpustenie nevery u tohto týpka
tohto by som nechcela, aj keby mi bol verný ako pes a to z toho dôvodu, že je majetnícky, žiarlivý, chce ma odstrihnúť od priateľov, diktovať mi, kde mám pracovať...konečná
som svojprávna bytosť a toto v partnerstve netolerujem.
toto je manipulátor, klamár ( už ťa oklamal - nie, nemá nikoho) a psychopat.
zrelý jedinec a hlavne CHLAP sa takto nespráva. tomu ver.
@angelina1986 angelina, neveru ano.Ale on je zly clovek.To sa neda odpustit.Ani neuvazuj
@angelina1986 neveru by som mozno za nejakych okolnosti odpustila (aj ked som kedysi tvrdila, ze nikdy), ale tvoj byvaly je manipulator, klamar a bezcharakterny blb, ktory dokaze opustit tehotnu, takze tomu by som neodpustila vobec nikdy. Ani o tom neuvazuj,bud rada, ze si sa ho zbavila.
Dakujem za vase nazory dievcata :-*
Podla mna robis prehnane zavery.. za to ze ti jeden vztah nevysiel uz nebudes nikoho milovat? Uprimne ti poviem bud rada ze skoncil! Pozri sa spatne co si vsetko pre nho obetovala.. stalo to za to? A poviem ti ze na 100% by to bolo este horsie.. nemohla by si nic ani ist s kamoskou na kavu.. taky vztah predsa nechces.. ved ziarlivist takato je diagnoza.. bud rada .. zacni odznova neboj chlapi boli aj budu a urcite spoznas niekoho kto ti bude za to stat .. miminko vychovas aj sama ..
Ahoj, rada by som ta povzbudila 🙂 viem, ze to nemas lahke, ale mas podporu rodicov, nosis v sebe dietatko, co je uz samo o sebe darom, nech ma otca akehokolvek. Su mnohe zeny, ktore maju partnerov, manzelov, ale su im viac na pritaz ako na uzitok a preto sa neboj toho, ze budes sama vychovavat dieta, lebo v mnohych rodinach to takto funguje, aj ked su uplne...v kazdom pripade, dieta ti da zas uplne iny zmysel zivota a ver mi, ze budes stastna, ze ho mas a ze budete mat jeden druheho. Urcite to zvladnes! Co by som vsak riesila v tvojom pripade, by bolo uznanie otcovstva, neskor vyriesit vyzivne, aby tvoje dieta dostalo to, co mu patri! Bud silna, kvoli sebe aj malickemu. Kazda zena ma v sebe tolko sily, mnohe o tom ani netusia a neveria si. Ale my zeny sme uzasne bytosti, dokazeme casto aj nemozne, zvlast, ked sa jedna o nase deti 🙂 Drzim ti silno prsty, nech ste s babatkom v poriadku a neboj sa, urcite budes milovat, a nielen svoje dieta, ale verim tomu, ze raz budes znova zamilovana a budes stastna. A rozmyslat nad tym, kde si urobila/neurobila chybu je uplne zbytocne. Zivot ide dalej, vsetko ma nejaky vyznam. Prajem ti vsetko dobre a nenechaj sa tu znechutit niektorymi odpovedami...🙂
@angelina1986 Ahoj rozhodnutie nechat si babo schvalujem🙂..... budes to mat tazke ale mas rodicov ktory ti pomozu a to je velke plus....davaj na seba pozor nezabudaj ze si 2 v1 a Ked sa babo narodi na vsetko ale zabudnes.....myslim si ze budes este lubit urcite je niekde ten pravy co ta najde a bude mat rad aj tvoje babo....drzim palce vela sil budes ich potrebovat....
A nerob si tazku hlavu z dievcat ktore sa zapoja do diskusie len koli tomu aby mohli mudrovat a ublizovat urcite sa ako vzdy este zopar takych najde
@angelina1986 ahoj, kašli na neho. Buď rada, že sa prejavil ešte pred narodením maličkého.
Upriam sa na dieťa a teš sa, že ho budeš mať. Máš 30 rokov, takže najvyšší čas na dieťa. Ber to tak, že to bol osud a že to tak malo byť. Pripravuj sa na dieťatko a po čase zistíš, že najväčšiu chybu a blbosť svojho života si nespravila ty ale on. On nevie ešte o čo prišiel. V duchu sa mu môžeš akurát poďakovať, že ti pomohol mať ten najväčší dar.
Držím palce
@angelina1986 porodiš dieťatko, rodičia ti pomôžu a určite si najdeš normálneho chlapa, ktorý vas bude lubiť.
@angelina1986 neveru by som dokázala odpusiť. ale to musíš ty sama cítiť, či ano alebo nie, lebo nie každy to dokáže a veľa žien sa potom aj tak trápi a skončí to opetovným rozchodom.
Ste velmi zlate dievcata, dufam a prajem Vam vsetkym, aby ste boli stastne ;) dakujem krasne za
Vasu podporu
@sardinka335 take dokonale ako si ty, ktore veria ze im sa nikdy nic podobne stat nemoze, lebo predsa nie su naivne a hlupe, zvyknu najtvrdsie dopadnut na hubu 😉
z toho si nič nerob . ja som mala s mojim už syna a až keď som druhýkrát otehotnela a nešla som na potrat ako on chcel tak sa priznal že je ženatý a už sa neukázal ... už je to cez 20 rokov :D takže aj takí herci existujú :D
@janette321 to fakt?
a to ako ste fungovali, keď si za roky nezistila, že je ženatý? 😕 😅 😉
@angelina1986 verím, ze si sa poučila, ze toto čo sa ti stalo z teba urobí novu, silnu zenu, ktora sa uz neuspokoji s kadejakym odpadom, čo ma penis medzi nohami. Dieťa bude tvojou oporou a radostou. A je super, ze maš oporu v rodičoch - to je velky bonus. Pravda tu nie je na to aby nas ubila, ale na to aby sme precitli. Potrebuješ nielen falošnu lutost....to ti tu napišu, ale aj tak si myslia ine len tu sa hraju na ,,grandky,,. Potrebuješ aj zistiť kde bola chyba a čo urobíš v zivote inak. Nič nie je stratene, prave naopak, všetko je pred tebou a ešte je stale nadej na lasku muza, harmonické partnerstvo.