10 dní po ovulácii. Je to čiarka alebo kanálik?
Test je doktor max. Stalo sa mi totiz, ze som vstavala rano o 3 kvoli malej, tak som si spravila test. Bola som asi 5 minut hore,nevidela som ze by tam nieco bolo. Potom vsak rano pri dennom svetle som si tam vsimla ciarku. Ukazuje tento test kanalily? Co si o tom myslite? Dakujem
@martinka13 vsak vies, zenska zvedavost... Na fotkach ti nie je dobre vidno..
Boze nechces testovat este pred samotnym sexom?… vsak pockaj na MS a potom testuj 🙈 sa tu stresovat a falosne nadeje si davat 🙈
Test niekolko hodin neskor nemozes proste brat ako relevantny... ci je tam ciarka ci nie je sa da polemizovat, ale a. je skoro b. odcitany po limite... o dva-tri dni si sprav dalsi. Drzim palce.
@cyberk nie nechcem 🙂 ja si nedavam nadeje, ja uz jedno dietatko mam, takze nesaliem kvoli druhemu, ale prostě zvedavost 🙂
@anjelicek26 vsak uvidime, vyskusam opat v iny den. Ale ak by nahodou bol by to gol, lebo nechraneny styk sme mali len 1x. :P
@mojeprvebabatko tak niektore su stastne, ze to vyjde hned, ale je ich malo veru.
@anjelicek26 no ved jasne, ze ja by som stastna bola 🙂
Nic nevidim
@kitycat na fotke to neni vidno, v skutocnpsti tam je pekna ciarka
@kitycat skus pozriet tu... V reale to vidiet je pekne
@mojeprvebabatko ja tam vidím držím palce skus tak za 4dni znova test ✊️✊️✊️
@noemikatka dakujem, skusim a uvidime 🙂
Na tych najnovsich dvoch fotkach vidim ducha, ja som tiez tak mala ale ja mam najlepsiu skusenosti s Gs mamatestom. A s tym som si sledovala prvych par dni ako tmavne..a tiez som skusala na 10ty den po ovu prvykrat. Je to skoro, ale ja som vzdy bola velmi zvedava 😂 este som to pozerala aj cez ovu test ci je vyraznejsi (pri tehotenstve som mala silnejsie ovu testy totiz)
@liduska12 a kedy si zacala mat silnejsie ovu testy? Ja som presne rovnaka, proste nedočkava vo vsetkom 🙂 tak som testla
Ja by som sa takto skoro netestovala týmito pásikovými lacnými testami. Kúp si clearblue keď tak.
@lenkadenisa no ved ale ten ma este nizsiu citlivost,...
@mojeprvebabatko ja som naposledy mala na 10 dpo este biely test, ale 11 dpo uz slabu ciarku a 13 dpo uz vyraznu.
No ja mám pocit že tu každý týždeň postujes testy .. veď počkaj na meškanie a uvidis ..
@kvetinkaaknitevk mýliš sa, toto som davala druhýkrát od poslednej menstruacie
@lenkadenisa myslela som, ze myslis digitalny.
@lenkadenisa kupila som, tak uvidime
@mojeprvebabatko 🤞🏼 držím palce
@lenkadenisa ďakujem, ale bol to kanalik. Neviem, preco mi to ukazuju tieto testy 🙂
@mojeprvebabatko kup si test livsane alebo mamatest.

Veľmi skoro. Počkaj na meškajúcu MS.