icon

10 dní po ovulácii. Je to čiarka alebo kanálik?

mojeprvebabatko
13. jún 2022

Test je doktor max. Stalo sa mi totiz, ze som vstavala rano o 3 kvoli malej, tak som si spravila test. Bola som asi 5 minut hore,nevidela som ze by tam nieco bolo. Potom vsak rano pri dennom svetle som si tam vsimla ciarku. Ukazuje tento test kanalily? Co si o tom myslite? Dakujem

martinka13
13. jún 2022

Veľmi skoro. Počkaj na meškajúcu MS.

mojeprvebabatko
autor
13. jún 2022

@martinka13 vsak vies, zenska zvedavost... Na fotkach ti nie je dobre vidno..

cyberk
13. jún 2022

Boze nechces testovat este pred samotnym sexom?… vsak pockaj na MS a potom testuj 🙈 sa tu stresovat a falosne nadeje si davat 🙈

anjelicek26
13. jún 2022

Test niekolko hodin neskor nemozes proste brat ako relevantny... ci je tam ciarka ci nie je sa da polemizovat, ale a. je skoro b. odcitany po limite... o dva-tri dni si sprav dalsi. Drzim palce.

mojeprvebabatko
autor
13. jún 2022

@cyberk nie nechcem 🙂 ja si nedavam nadeje, ja uz jedno dietatko mam, takze nesaliem kvoli druhemu, ale prostě zvedavost 🙂

mojeprvebabatko
autor
13. jún 2022

@anjelicek26 vsak uvidime, vyskusam opat v iny den. Ale ak by nahodou bol by to gol, lebo nechraneny styk sme mali len 1x. :P

anjelicek26
13. jún 2022

@mojeprvebabatko tak niektore su stastne, ze to vyjde hned, ale je ich malo veru.

mojeprvebabatko
autor
13. jún 2022

@anjelicek26 no ved jasne, ze ja by som stastna bola 🙂

kitycat
13. jún 2022

Nic nevidim

mojeprvebabatko
autor
13. jún 2022

@kitycat na fotke to neni vidno, v skutocnpsti tam je pekna ciarka

mojeprvebabatko
autor
13. jún 2022

@kitycat skus pozriet tu... V reale to vidiet je pekne

noemikatka
13. jún 2022

@mojeprvebabatko ja tam vidím držím palce skus tak za 4dni znova test ✊️✊️✊️

mojeprvebabatko
autor
13. jún 2022

@noemikatka dakujem, skusim a uvidime 🙂

liduska12
13. jún 2022

Na tych najnovsich dvoch fotkach vidim ducha, ja som tiez tak mala ale ja mam najlepsiu skusenosti s Gs mamatestom. A s tym som si sledovala prvych par dni ako tmavne..a tiez som skusala na 10ty den po ovu prvykrat. Je to skoro, ale ja som vzdy bola velmi zvedava 😂 este som to pozerala aj cez ovu test ci je vyraznejsi (pri tehotenstve som mala silnejsie ovu testy totiz)

mojeprvebabatko
autor
13. jún 2022

@liduska12 a kedy si zacala mat silnejsie ovu testy? Ja som presne rovnaka, proste nedočkava vo vsetkom 🙂 tak som testla

lenkadenisa
13. jún 2022

Ja by som sa takto skoro netestovala týmito pásikovými lacnými testami. Kúp si clearblue keď tak.

nevenka
13. jún 2022

@lenkadenisa no ved ale ten ma este nizsiu citlivost,...
@mojeprvebabatko ja som naposledy mala na 10 dpo este biely test, ale 11 dpo uz slabu ciarku a 13 dpo uz vyraznu.

kvetinkaaknitevk
13. jún 2022

No ja mám pocit že tu každý týždeň postujes testy .. veď počkaj na meškanie a uvidis ..

mojeprvebabatko
autor
13. jún 2022

@kvetinkaaknitevk mýliš sa, toto som davala druhýkrát od poslednej menstruacie

nevenka
13. jún 2022

@lenkadenisa myslela som, ze myslis digitalny.

mojeprvebabatko
autor
13. jún 2022

@lenkadenisa kupila som, tak uvidime

lenkadenisa
15. jún 2022

@mojeprvebabatko 🤞🏼 držím palce

mojeprvebabatko
autor
15. jún 2022

@lenkadenisa ďakujem, ale bol to kanalik. Neviem, preco mi to ukazuju tieto testy 🙂

miskamicha
17. jún 2022

@mojeprvebabatko kup si test livsane alebo mamatest.