icon

11 dní mi mešká menzes

t2006
1. júl 2023

Dlho sa už snažíme o bábätko a už sa to snažím neriešiť, boli sme aj na vyšetreniach, ja som mala všetko Ok a muž malé percento životaschopných spermií. Nechcel už potom ísť na kontrolu, či sa mu to zlepšilo. Ale idem k veci, išli sme na dovolenku a 11 dní mi mešká menzes,mala som dostať deň pred dovolenkou a neviem či to je tou zmenou prostredia, stále som nedostala. Nerobím si nejaké ilúzie,ale bojím sa aj, či nemám nejaký problém. Nemeriam si teplotu, ani som si nerobila test este...Nemám ani bolesti, nič. Už som po 35... Zažili ste niečo podobné?

janai1
Odpoveď bola odstránená
selena_luna
1. júl 2023

@t2006 testuj. co ti tu my mozeme hadat?

tamky123
1. júl 2023

Test

stellarstar
1. júl 2023

Test??

pabla99
1. júl 2023

@t2006 môže to byt zmenou prostredia aj nemusí, môže to byt kľudne aj tehotenstvo, napriek muzovej diagnóze sa mohlo zadaríť. Správ si test, možno budeš prijemne prekvapená. Ak bude negatívny, a ms nebude prichádzať tak smer DR..

selena_luna
1. júl 2023

@t2006 presne ako pise @pabla99... neber to ze sme "zle" ked napiseme testuj! 11 dni je slubnych, uz si mozes urobit hocijaky test hocikedy v priebehu dna. Menzes ale moze meskat z roznych zdravotnych dovodov a preto je test zaklad, aby sa vylucili, alebo hladali ine priciny. Daj vediet a drzim palce!

t2006
autor
1. júl 2023

@selena_luna dakujem len nie sme este doma tak mam tu obmedzene moznosti zohnat test ale pojdem do lekarne a zozeniem. Doma mam kopu testov,no tu nie...

pet888
1. júl 2023

@t2006 urcite tam lekaren niekde bude,takze test zozenies sikovno.

t2006
autor
1. júl 2023

@pet888 tak som sa testovala a neverim ze by to vyslo,fakt som velmi prekvapena lebo nijako sme to neriesili,uz sme sa bavili ze pojdem skusit na umele oplodnenie lebo asi 5 rokov skusame no a fakt je to pravda hned boli 2 ciarky 😁😅

t2006
autor
1. júl 2023
ar3m1s
1. júl 2023

@t2006 gratulujem 😍

selena_luna
1. júl 2023

@t2006 jeeeee! Gratulujem! Drzim palce! Nech babo pekne rastie, je zdrave a silne! ❤️ Teraz pekne nasad kyselinu listovu 🙂

t2006
autor
1. júl 2023

@selena_luna dakujem dievcata stale tomu neverim, velmi dlho sme sa snazili a uz sme to aj pustili z hlavy a teraz ked sme na dovolenke sa to dozviem,doma mam aj take sacky co som si davala, ze sa to ma pred otehotnenim ale uz si ani nepamatam ako sa to volalo a skusim zistit ci tu maju kyselinu listovu,dakujem 🥰

t2006
autor
1. júl 2023

@selena_luna co by sa este malo nevies mi poradit prosim? Vobec som to necakala po tolkych rokoch 😅

pabla99
1. júl 2023

@t2006 tak to teda gratulujem tak je to nakoniec prijemne prekvapenie ❤️

selena_luna
1. júl 2023

@t2006 naj zaklad je kyselina listova - ta preukazatelne pomaha pre spravny nervovy vyvoj. Navyse, ked chces mozes ale nemusis, aj nejake tehotenske vitaminy, tam ten efekt nie je taky preukazatelny. Ja teraz beriem magnezium na krce a uz aj zelezo, lebo minule tehotenstvo mi velmi chybalo. To ale vsetko ti neskor poradi alebo naordinuje doktor, teraz je ta kyselina dolezita. Tiez som na zaciatku ako ty, tak snad sa stretneme a vsetko uspesne dotiahneme do zdarneho konca v marcovkach 2024 🙂

t2006
autor
1. júl 2023

@pabla99 dakujem velmi, uz som nedufala 🥰

ladypepa
1. júl 2023

blahozelam 😇❤

betulinka1
1. júl 2023

@t2006 gratulujem. Je to super

pet888
1. júl 2023

@t2006 super,gratulujem☺️

tehotna40
1. júl 2023

@t2006 gratulujem. Prvé 3 mesiace v tehotenstve som brala ogestan na odporučenie dr, tehotenstvo aj pôrod všetko v poriadku 🙂 veľa zdravia

t2006
autor
1. júl 2023

@tehotna40 ďakujem to nepoznam

petra92
2. júl 2023

Gratulujem, ono to tak býva, keď si povieš neriešim, sa stane 😊 Inak mám kamošku, má tri deti a všetky si "priniesla" z dovolenky 🤣Už sa aj vyhrážala, že na žiadnu dovolenku už nepôjdu 🙈🤣

pet888
3. júl 2023

@petra92 ja som mala v tomto roku len 3 ovulacie,kedze mam problemovy cyklus,dve z toho sa mi spustili na dovolenke a z jednej mi ostalo babo v brusku🤣To krasne hovori o tom,ako nam stres brani v otehotneni a je dolezite “vypustit” hlavu..🙏🏻