icon

15 dní mi mešká menzes a pichá ma v prsníkoch

janulka1989
10. sep 2012

Mam problem mala som dostat menstruaciu 24.8 a este neprisli meskaju 15dni aj ma picha v prsnioch poradte

darinadaria
10. sep 2012

Ja ked som zostala tehotná tak ma boleli prsníky,myslela som si najskôr,že som ležala na nich alebo,že som zle spala.

moon1979
10. sep 2012

@janulka1989
akú radu potrebuješ vedieť? napr. kúp si test na potvrdenie pripadne vyvrátenie tehotenstva? ... predpokladám, že asi chceš vedieť od nás, či môžeš byť tehotna 🙂

katren
10. sep 2012

@janulka1989
15 dni to bolo pred dvoma dnami, nie??? https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/menzes-mi-meska-15-dni/
uz si bola u toho dr???

moon1979
10. sep 2012

@katren
daj si ju do vyhladavača ... na túto tému otvorila 60 tém a rieši to už snád celý rok ...

petraxy6
10. sep 2012

@janulka1989 ja ti radím, keďže sa snažíš otehotnieť, nepísať už sem a nezakladať nové pre nás ešte stále "vtipné" témy 😀 , ale ísť ku dr., t.j. prvá cesta a cesta druhá: kúpiť si nejaké malé ňuňu oblečko a tešiť sa zo života. 😉

petraxy6
10. sep 2012

@moon1979 to vážne?
Ináč mimo témy, vám nevadia tie ovečky v tej reklame čo tu behajú? Lebo ja ešte chvíľu budem na ne čumieť a zaspím 😀 😀 😀 😀

mamkabeika
10. sep 2012

My ti nepomôžeme. Kúpila si si tehu test? Ak ti vyšiel negatívny, skoč ku gynekológovi, pichne ti vyvolávačku a vyšetrí prsia 😉

darinadaria
10. sep 2012

Vadia,už som pozerala či sa nedajú zrušit 🙂

petraxy6
10. sep 2012

@mamkabeika a prečo jej nechceš pomôcť? 😀
@darinadaria dajú sa zrušiť, keď zaspíš pred PC 😀 😀 😀

darinadaria
10. sep 2012

Dakujem za radu 🙂 🙂 🙂 🙂 petraxy6 ale za chvilku to vzdám a idem do postielky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

petraxy6
10. sep 2012

@darinadaria 😀 😀 😀 😀 😀 a ešte raz ich spočítaj 😀 😀 😀 😀

petraxy6
10. sep 2012

@janulka1989 prečo založíš vždy otázku a potom si ticho? Keď sa pýtaš, tak diskutuj, môžeš o hocičom 😉

petraxy6
10. sep 2012

@katren ináč, možno zabudla, že už ju založila minule 😀 😀 😀 😀

moon1979
10. sep 2012

@petraxy6 zabite ma ale keby ste na tie ovecky neupoznili tak si ich nevsimnem 😀 😀 😀 😀

mamkabeika
10. sep 2012

@petraxy6 Lebo nemám ako? žeby? 😎

darinadaria
10. sep 2012

@petraxy6 fuuuuuuuuuuuu je ich mnoho 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nechce sa mi už ani rátat

stzu27
10. sep 2012

Kto neprišiel? Radím Ti : ak vládzeš chodiť, tak sa ráno nasmeruj ku gynekológovi alebo do lekárne a vycikaj sa na testík,keď nevládzeš, tak sa skús aj zajtra opýtať znova tu na fóre, možno už niektorá zo sympatizantiek modrého koníka bude poznať odpoveď na otázku, prečo Ti ,,neprišli´´ menštruácia a pichá Ťa v prsníkoch. Ja to zvyknem vždy riešiť tým prvým spôsobom.

petraxy6
10. sep 2012

@mamkabeika lebo nevieš ako, nie že nemáš ako 😀 😀 Veď normálne, dala toľkob indícií, že to určite vieš, len sa hanbíš jej to povedať 😀 😀 😀

petraxy6
10. sep 2012

@stzu27 @darinadaria @mamkabeika @moon1979 @katren baby, zakladateľka je zvláštna, ona písala, že sa snaži otehotnieťa potom o dva týždne, že jej "mešká" a či sa dá vyvolať potrat, alebo menštruácia? 😕 😕 😕 😕 Akože nechápačka z mojej strany 😀