17 dní mi mešká menzes, mám ružovkastý výtok a bolesti pŕs
Baby je mozne ze mi 17 dni mešká a test biely ? Robila som 13steho a bol duch potom som robila 17steho a tam nič bielo .. Ovu nemám odsledovanú .. Doktorke som volala a povedala ze berie len tehotne na kontrole a mam pockat na ms alebo ist na injekciu na pohotovost ..
6steho som mala na papieri slabo ruzove 2x za den myslela som si ze sa rozbieha ms ale nic , potom 10-14 vodnaty vytok bez zapachu ( doslova to so mna tieklo) .. Podbrusko ma pobolieva.. Prsia bolia hlavne po bokoch , mam ich akoby ťažké stále.. A strašne som naladova stale .. Ja uz som na nervy .. Po vyvolavacke moc netuzim .. Nema niektorá podobnú skusenost?
@ki_ki2 nemohla si mat len posunutu ovulaciu?.. Možno preto test ešte neukazuje niekedy pri dlhých cykloch som mala ovu až na 28DC.. Každopádne vyvolávacka tehotenstvu neublizi práve naopak.. No na druhú stranu to ale nemusí byť vôbec tehotenstvo.. Môže to byť cysta alebo len nejaký vykyv hormonov.. Tiež tu môžeme len hádať..
@ki_ki2 pri 17-dnovom meskani by ti uz test ukazal, aj keby si mala posunutu ovu.
Este moznost ist si dat vysetrit hcg do labaku a podla toho budes mat istotu.
ja len nechapem ako moze tvoja dr.povedat, ze mas ist na pohotovost 🤦🏼♀️ berie za teba kapitaciu a nie presuvat svoje povinnost na vyssie pracovisko 🙈

@ki_ki2 podľa mňa si urob ešte jeden test a keď bude negatívny skoč na tú pohotovosť (pre istotu)