@zmrzlinka2021 ešte nemeská, mám ju dostať o nejaké 3-4dni
Tak teda vobec nemá zmysel si teraz robit testy - sama to vidíš. Ak ti bude menzes meškať aspon 2-3 dni, vtedy si sprav test.
ja by som spravila test, ale z inej značky...
Tiež by som nevydržala 🤭😀 skús digitálny clearblue vraj je dobrý 🤭
@mandymoore123 no budem musieť urobiť aj ten.. Aj keď je aj na tom druhom taka slabú linka čiarka (na foto nevidno) ešte ma napadlo, že možno mal ten druhy test menej farbiva..
podľa foto to vyzerá na hornej fotke ako kanálik. je to tenšie ako druhá čiarka, také do šeda. samozrejme, foto môže skresľovať, ale skôr sa to javí ako oba testy negatívne. každopádne isto treba skúsiť aj iný test a držím palce 🙂
@danulicek ďakujem 🙂
Ciarky (kanaliky) mas po limite, cize by som sa na ne nespoliehala.
Pockaj este par dni a otestuj.
Mne mamatest vysiel 10 DPO uz s kolajnicami.
autorka, ten druhý test vyzerá ale pozitívne. len teda ako píšeš, až po limite. tak isto treba o 2-3 dni zopakovať 🙂
@danulicek nepochopili sme sa, tam kde je silnejšia čiarka bola tam ta čiarka hneď ako som test namocila.. A tam kde to ledva vidno to je po limite
Myslím si o tom to, že sú to mamatesty a tie už cez rok falošne duchuju. Mala som takéto 4mama testy womansecret secret negat tehotná som nebola. Takže počkať do kým nebude ms meškať a isto iný test, dr max livsane ale nie mamatesty ani pepino
Autorka ty to nechápeš, že robiť test pred tým, než tí reálne mešká MS je nezmysel? Tehotenstvo môže odísť s menštruáciou, ktorú normálne môžeš dostať. Nie je to nič výnimočné a nezvyčajné a biochemické tehotenstvo zažíva každá druhá žena. Pýtaš sa, čo si máš o Tom myslieť. Nič, lebo tieto testy neznamenajú nič.
Tieto testy sú zlé všeobecne ukazujú ciarky a tehotenstvo to nie je ako aj pepino .čiže vyskúšaj inú značku...napar dr max,livsane,či intimed atď...
@zuzi0911 nieje to mamatest, ale to je jedno
Podľa mňa jasná čiarka. Mama test je dobrý test, mňa nesklamal.
@luluska1234 slniečko sa vola ten test
Podľa mňa pozitívne. Mne vyšiel test pozitívny cca 5-6 dní pred MS. Po uschnutí vždy čiarku lepšie vidno.
V prvom tehotenstve na 10 DPO bola druhá čiarka viditeľná až pár hodín po limite a tehotná som bola.
Ty si slniečko🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ahoj aj si si robila potom ďalšie ? 😊
@mandymoore123 ahoj nie nerobila

Kolko dni ti mešká menstruacia?