icon

3 dni mi mešká menzes a mám všetky príznaky

08snazilka80
24. nov 2017

Babulky,da sa toto povazovat za pozitivne?ms mi meska 3dni,tehu priznaky mam asi vsetky co sa len daju mat...-od nevolnosti az po bolestive a vypukle bradavky-su naozaj ako stople 🙂

3 dni mi mešká menzes a mám všetky príznaky
Strana
z3
08snazilka80
autor
25. nov 2017

@nesquik8 to si musi asi kazda povedat sama ze uz to neriesim ci budem ci nie...z vlastnej skusenosti viem 🙂 aj ked sa tym nic neunahli ani nezmeni...ak raz som tehu tak som a ked nie tak...-nabuduce 🙂 je mi velmi luto parov,ktore sa roky snazia o babo a nie je im dopriate...a aj ked sa im podari otehotniet,tak nedonosia ☹ ale ako vravis-tie najlepsie a najkrajsie veci sa deju necakane,bez ohlasenia 😍 ja som si takto nasla svojho zivotneho partnera 🙂 mala som priatela 5rokov,ostala som tehu s nim,velmi sme sa tesili a ked som bola v 28tt zistila som,ze ma podvadza-s mojou ,,kamaratkou" bola som velmi zle z toho...rozisli sme sa a od vtedy o nom neviem a ani nechcem nic vediet...prisiel porod a materstvo-nebola som sama-moji rodicia mi neskutocne pomohli...dakujem im nie len za moj ale aj za synov zivot ... Ked mal maly asi 2mesiace bola som v meste a stretla som tam kamarata z detctva-nevideli sme sa tusim dobrych 10rokov...slovo dalo slovo,zacali sme sa stretavat a zacali sme sa mat radi-on by bol oporovou a ja som to brala ze je to moj naozaj velmi dobry priatel...nechcela som si namyslat,ze bu z toho mohlo byt nieco viac...a cuduj sa svete-dnes sme manzelia 🙂 mojho syna si osvojil a oboch nas velmi lubi 🙂 cize ked to clovek najmebej caka vtedy sa rodia zazraky 🙂

suve99
25. nov 2017

Tak Ti veľmi držím päste, neboj, vyjde to!!!

xxxxxnnnnn
25. nov 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

hogen91
25. nov 2017

@08snazilka80 bud som poloslepa ale ja tam nieco vidim🙂vela stastia!!!

Strana
z3