3 dni mi mešká menzes a mám všetky príznaky
Babulky,da sa toto povazovat za pozitivne?ms mi meska 3dni,tehu priznaky mam asi vsetky co sa len daju mat...-od nevolnosti az po bolestive a vypukle bradavky-su naozaj ako stople 🙂

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@heregova hcg stúpa samozrejme každým dňom, predpokladam asi si chcela povedať, že každé 2/3 dni sa zdvojnásobnuje keď už...
@alice.jant 🤦🏻♀️
Ano,ospravedlnujem sa za zlu interpretaciu o hcg,urcite to autorku poburilo a teraz to uz chape spravne a tebe za super vysvetlenie,uz si dam pozor,aby sa to neopakovalo😂
@08snazilka80 ja tam vidim slabu druhu ciarku..aj ja som.mala take uplne slabucke prve dni a potom to stale silnelo..😀ak uzivas lieky proti mig.radsej. by som vysadila kym si nie si ista..
@heregova ozaj je potrebne reagovat tymto sposobom na jednoduche upresnenie informacie? 🙄 No ked myslis, tak teda smelo hviezda...
tieto diskusie sluzia aj na to, aby sa v nich aj tie zeny co nemaju vobec paru o tychto veciach dozvedeli odpovede a informacie (a tyka sa to aj tych ktore su pre ine uplne jasne- napriklad ako stupa take hcg...); a nie iba aby tu do seba ludia rypali ✌🏻️Drz si vztahovacnost na retazi 😉
Pravdepodobne autorky sa to netyka, niekto s nickom snazilka predpokladam tieto veci vie velmi dobre takze iste nezostala poburena...
@alice.jant vybrala si si zlu partacku na konikovsle hadky,pekny den👍👍
@heregova Ja sa praveze zasadne nehadam 😀 naozaj si tie spravy resp. ich ton zle pochopila teda. V tom pripade sa ti ospravedlnujem, pretoze je to ozaj posledna vec ktoru by som spravila...viem ze je tu taky zvyk a za vsetkym treba hladat nieco negativne, nieje to ale tento pripad, fakt. Jednoduche konstatovanie... pekny den aj Tebe 👍
Takze zienky...ak sa aj vajko oplodnilo a test nebol falosne.pozitivny tak nic z toho...rano na wc zo mma vypadla hrudka krvi a spustila sa ms...asi mi nieje sudene.mat druhe babenko ☹
@08snazilka80 ale ano. Budes mať isto ešte dve deti 😀😀. Len to chce ten správny čas
@08snazilka80 Nadej musis mat stale my mame doma 6 rocneho skoro a uz 4 roky sa snazime o druhe...a nic a kazdy mesiac s nedejou cakam a stale sklamanie...no musime verit ze to raz pride a aspon tesit sa ze mame aspon jedno dieta niektore nemaju ani jedno...ja viem ze je to tazke ja som tiez niekedy z toho smutna stale som chcela viac deti a zatial jedno...tak ti prajem aby si sa dockala toho dna ked budes mat naozajstne silne kolajnice...✊ a ked sa smiem spytat mas aj vysetrenia za sebou nejake ako hematologia a tak....
@08snazilka80 to ma mrzi,neboj sa,urcite sa podari,drzim palce👍
Tri dni meškania ti nemusia vybehnúť koľajnice ako hrom .... ako tu ktosi spomínal . Ja som mala toto isté ako ty na 3deň. Každá máme inak ovu oplodnenie atď. Ja tam ducha vidím aj bez toho negatívu. o dva dni urob znova a budeš vedieť. držím palce.
Aha... nevšimla som si tvoj záver. Mrzí ma to. Netreba sa vzdávať. Držím päste
@08snazilka80 isteze bude dalsie babatko 😚 Nevzdavaj to.
Ved ja kazdy den dakujem Bohu,ze mam dieta a ze je zdrave 🙂 len tak nejak s muzikom citime,ze by sme privitali druhe...aby synator nebol sam 🙂 vela som citala aj o mikropotratoch...jednoducho PRIRODA - ked nieje nieco v poriadku tak nech to radsej skonci takto... Ale nejde mi do hlavy,ze ms nemam teraz taku silnu ako zvyknem mavat -prve dva dni velmi krvacam a mavam krce a dnes nie az tak...krv je taka menstruacna -tmava,ale vobec to nieje silne krvacanie.rano som si robila test a ta druha ciarka bola pekne viditelna-ziaden.duch ako na tom vcerajsom...ale kedze som zacala krvavat tak som ho vyhodila do kosa,ani som vam ho neodcvakla :-/
@08snazilka80 no tak k dr
@08snazilka80 zbehni urcite k lekarovi,alebo aj na pohotovost..neboj sa,ved od toho su predsa tam.Budes vediet na com si,pripadny problem ti prelieci..Mozno to ani neodislo teraz,len si zacala krvacat slabo,je tu vela takych ktore sme krvacali a dnes sa tesime z velkych brusiek.Mozno by stacili nejake hormony nana podporu udrzania tehotenstva..drzim palce.👍😉
@lara1507 ja si myslím, že anjelicek má na mysli meškanie reálne, teda nie, že ja mávam bežne 27-dňové cykly, tak si myslím, že ak nemám na 30-ty deň menzes, tak mi mešká 3 dni. Reálne meškanie znamená, že viem presne na základe bolestí, príznakov, merania BT, či ovulačných testov, že som mala ovuláciu na 15-ty deň a viem, že po ovulácii mi prichádza menzes na 13-ty deň.... vtedy naozaj viem, že 30ty deň sú už dva dni meškania... a v týchto prípadoch zvykne byť naozaj koľajnica ako hrom, pretože je to 15-ty deň po ovulácii kedy pri zdravom tehotenstve zvykne byť hcg natoľko vysoké, že testy reagujú "koľajnicami" 🙂
Takže je rozdiel "myslím si/mal by mi meškať už 3 dni" a "presne viem, že mi mešká 3 dni"....
@janinamojka lenze ak by to nebolo ms krvacanie tak ta krv asi je ina ako tmava...??? Mam kamaratku,ktora tiez zacala krvacat v 8tt.lekari nasadili liecbu a bolo okej...az ked bola v 38tt isla na sono a babenko mrtve-a to isla poobede a vravela ze rano sa este mrvilo-dr.povedal ze sa to zrejme uz mrtvy plod prevaloval v plod.vode...puchli vyvolavacku a nechali ju to odrodit 😢 svinstvo,ze??? Ja si myslim,ze ked je na zaciatku nejaky problem,tak to uz asi nebude vsetko v poriadku
@08snazilka80 hlúposť... ja som mala od začiatku problémy - celé tehotenstvo a donosila som a malý bol celé tehotenstvo zdravý, len placenta štrajkovala, ale samotné dieťa bolo bez akýchkoľvek problémov... Veľa žien na začiatku špiní, krváca, lebo v mieste uhniezdenia sa napr. zvykne vytvoriť hematóm - zrazenina, ktorá sa vyplavuje, ale nemusí to hneď znamenať problém, ktorý skončí potratom...
@piacere uvidim ako to prebehne u mna...kazdopadne k dr.pojdem.mna napadli ci to neni aj mimomaternicove tehu
@piacere neviem či si ona sledovala ovu alebo nie. Ale nie je pravda, že ked viem, že mám pravidelný cyklus,tak tri dni meškania mi musia urobiť koľajnice. Ovulácia nebýva vždy pravidelná. To vedia ženy ktoré si ju sledujú. Ja som vedela, že ju mám neskôr (vždy som ju mala neskôr ako normálne býva) a mohla mať ovu aj ona neskôr. Nie tak ako si myslela (pokiaľ beriem do uvahy že nerobila ovu testy). Toľko pohľad na vec.
@piacere no ja som mala presne 28 dnove cykly. 29ty den mi pravidelne chodila MS. A napriek tomu som 3 dni meskania mala slabulilinkeho ducha na teste... pomaly stupalo hcg
@mrkvicka060
môžeš mať 11 mesiacov cyklus ako hodinky a na 12-ty sa ti ovulácia posunie o 4 dni....
@08snazilka80 to nie je pravda..ja som totiz tiez krvacala takto na zaciatku a aj na konci prveho trimestra a vsetky vysetrenia ci uz geneticke,sonografia atd..vsetko je ok..dali lieky na podporu a udrzanie a je to fajn.Ono ak by to bolo zle a nejake chorucke,tak ano,nepomozu lieky ziadne..ale zas nechat to len tak ze krvacam,tak je isto chore??to nie...a to ked niekto pride o babenko vo vysokom stadiu tehu...no su aj uplne zdrave tehotenstva a skratka sa to stane...Bohuzial.
@piacere nemozem. Roky som mala presny cyklus a ovulaciu v strede cyklu. 14 dni od ovu mi chodila MS. Viem to presne. Takze asi tak. Tieto veci su proste uplne individualne. Aj rast hcg v tehotenstve
Ked sme sa s muzom snazili otehotniet bola som na tom tak psychicky zle ze som videla v kazom teste dva ciarky hoci ich nikto iny nevidel napato som cakala a vzdy ms dosla. Manzel musel nasilu sa venovat plodeniu 😂😂😠 bola som posadnuta citila som vsetky priznaky z toho som uz mala depky a pod. Jeden mesiac sme mali tak smeny ze sme sa vazne malo videli snazili sme sa tak raz do tyzdna a hovorim mu viem ze tento mesiac to nevyslo vobec sme sa nesnazili cakam ms 😂 a vtedy neprisla 1 den 3 dni ale bala som sa urobit test ze sa zasa sklamem som si povedala ked 10dni nepride urobim si nevydrzala som po 6 dnoch som si urobila a boli tam 😂 trosku sa uvolni a necakaj to tak lebo to nepride pride to ked to budes najmenej cakat

@anjelicek26 3 dni meskania mozno niekomu vybehnu kolajnice ako hrom, ale zdaleka nie kazdemu. ja som mala kolajnice ako to vy volate az ked som uz 2 tyzdne vedela ze som tehu.. 3 dni meskania som ledva tu ciarku na teste videla.