3x som mala nechránený sex. Narástlo mi brucho a bolí ma hlava
Čautee😊Poradiite mi? :/ menstruaciu som mala dostať 14.8 dostala som až 22.8 od skončenia menstruacie 27.8 beriem inofolic+KiselinuListovú a Femibion1 Počas menštruácie sme maly z mužom 3x nechránený sex Posledné 3dni....... Strašne mi narástlo brucho pribrať som nemohla pretože ani moc nejem 😀 viac mám nafuknutejsie Celé podbruško. Boli má strašne hlava niekedy mám závraty výtok mám biely asi 3dni.
Fuhaaa ale to dieťa v tebe rastie 😁😁
@queen16 necudovala by som sa ak by si mala nafuknute brucho z tych vit. doplnkov. Inofolic femibion obsahuju kys. listovu. K tomu este aj samotnu kys. listovu beries. Vyber si jeden alebo druhy doplnok. Urcite nie oba. Resp. ak chces brat inozitol, ten sa da kupit aj samostatne. Zacala si ich brat nedavno?
@queen16 v oboch je kyselina listova. Neviem ake je tam percentualne zlozenie kys. listovej. Treba pozriet. Osobne je pre mna inofolic je marketingova blbost. Inofolic obsahuje inositol a kys. listovu. Obe si vies kupit samostatne a vychadza to lacnejsie. Femibion by som teda brala a dokupila k tomu inositol, nic viac netreba.
https://mamaaja.sk/poradne/archiv-poradne-gynek...
tu to máte odpovede ohladne dutinky, poradnu radšej zavreli lebo to mudr nedal, čo sa mu ani nečudujem doslova
a mimochodom dutinka môže byt aj prazdna
a vedlajšie učinky pri zvyšenej dávke kyseliny listovej napr:
nauzea, tlak v bruchu, pachuť v ústach, poruchy spánku, podráždenosť
Čo sa týka možných nežiaducich účinkov, tie hrozia prakticky len pri požití nadmernej dávky a to opakovane. Jednorazová mierne vyššia dávka nepredstavuje pre organizmus problém, ale dlhodobý nadbytok Kyseliny listovej už môže niektoré nežiaduce účinky priniesť. Bez ohľadu na odporúčané dávkovanie, tolerovaná horná hranica príjmu je 1 gram na deň.
Ak by ste užívali viac látky, môžu sa vyskytnúť niektoré problémy:
v prvom rade ide o poruchy trávenia, čo sa môže prejaviť napríklad zažívacími ťažkosťami
okrem toho môžu nastať aj psychické poruchy, napríklad nervozita alebo problémy s koncentráciou
vyskytnúť sa môže aj nespavosť
problémom je tiež alergická reakcia, tá sa dostaví obvykle už aj pri bežnej dávke
pri príjme z potravy predávkovanie sa nehrozí, môže k nemu prísť jedine pri nadmerných dávkach vitamínu B9 z výživových doplnkov
pri B6 vedlašie učinky Možné vedľajšie účinky
Tak ako všetky lieky, aj tento liek môže spôsobovať vedľajšie účinky, hoci sa neprejavia u každého.
U niektorých pacientov sa môžu vyskytnúť kožné vyrážky, hnačky a bolesti brucha. Pozorovali sa veľmi zriedkavé prípady alergickej reakcie.Len úplne ojedinele sa po užití vyšších dávok môže dočasne objaviť pálenie záhy alebo nevoľnosť.
Pri dávke 200 mg denne podávanej dlhšie ako 30 dní môže vzniknúť syndróm pyridoxínovej závislosti.
Ako s dovolením, ale ten kto tu maže komentáre asi tiež nieje absolútne v poriadku, ( nezabudni to zmazať) ... už sa ani nečudujem že normálne ženy miznú odtiaľto veď blbá otázka blbá odpoved ... nezabudni zas napísať nenormálne múdry argument 👌🏽😀😀😀😀😀😀😀😀

@miskooo1987 jj poprípade sa stačí vyprdiet 😂