icon

4 dni meškajúci menzes a negatívny test

mrkvicka10
11. apr 2014

Ahojte.
Môj cyklus býva 25-26 dńový. posledná M bola 15.3.2014 a nechránený pohlavný styk som mala 12., 14., a 23 deň cyklu. Mám bolesti podbruška, pretočený žalúdok a v prsiach pocit ako keď Vám chce samovoľne vytekať mlieko, bazálna teplota sa posledné 4 dni pohybuje 37,1 - 37,7 .Dnes je 28 - deń cyklu, M stále nikde a test ktorý som si robila dnes bol negatívny. Máte niekto takúto skúsenosť? Môžem byť vôbec tehotná? Koľko dní by ste počkali ak by neprišla ? - aby som sa ohlásila u doktora?
Ďakujem baby 🙂

mrkvicka10
autor
15. apr 2014

@jellinga Veru,uz teraz viem,ze ma caka par dni v nemocnici 😒 ešte nebude nič vidno,iba prázdny váčok,teda doktor by ti tehotenstvo iba potvrdil a zas by si musela ísť o 1-2 týždne. A cítiš sa dobre?

jellinga
16. apr 2014

@mrkvicka10 Preco ta caka par dni v nemocnici? 😢 Zatial sa citim dobre, akurat som viac unavena ale inak dobre. Uvidime, kedy sa nevolnosti dostavia...

mrkvicka10
autor
16. apr 2014

@jellinga Tak snáď všetko bude tak ako má 🙂 ja sa chystám budúci týždeň, neviem koľko toho bude vidno,ale aspoň mi dá doktor kys.listovú - takú na predpis. A ty kedy?

jellinga
17. apr 2014

Ja idem 28, uz som objednana. Kyselinu listovu uzivam, ale volnopredajnu nie na predpis, tak po vysetreni sa dozviem viac co a ako 🙂 Potom daj vediet ako prebehlo vysetrenie... 🙂

jellinga
17. apr 2014

@mrkvicka10 predchadzajuca odpoved bola tebe urcena 😉

mrkvicka10
autor
18. apr 2014

Ja idem 29, takže ideš prvá 😉 tak daj vedieť ako si obehla. Inak aj ja bývam unavená a mám aj nevoľnosti. Kedy sa to chystáš oznámiť rodine?

jellinga
20. apr 2014

@mrkvicka10 Urcite dam vediet, dufam, ze bude vsetko v najlepsom poriadku 🙂 My sme sa dohodli, ze to rodine oznamime az po ukonceni 1. trimestra, aj ked najradsej by som to povedala hned 😀 Dnes som mala prvy krat nevolnosti aj ja, tak som sa predcasne tesila, ze ma zatial obchadzaju 🙂

mrkvicka10
autor
25. apr 2014

@jellinga Už sa nám blíži termín u doktora,sa teším na toho malého človiečika 🙂 asi to bude najlepšie po 12 tt, hádam to na mne nebude vidieť skôr 😉 tá nemocnica, budú mi zašívať krčok maternice,aby sa drobec udržal ( to som mala pri každom). Nič príjemné,ale zvládnuteľné.

jellinga
26. apr 2014

@mrkvicka10 Ja som to uz nevydrzala a bola som u dokiho vcera 🙂 Zatial toho nebolo vela vidno, tak mam prist o dva tyzdne, ze to uz bude vidno aj srdiecko a vitalitu plodu, tak dufam, ze dovtedy to cakanie vydrzim... Aj ja uz by som najradsej mala za sebou 12 tyzden 🙂. Tak nech ta velmi netrapia a nech si uz mozes uzivat tehu ;)

mrkvicka10
autor
2. máj 2014

@jellinga Nejako nemám stihu odpisovať 🙂 ja som u doktora ešte stále nebola.Mala som ísť v nedelu,ale aj to mi nevyjde,takže pôjdem až na budúci týždeň. To už bude dosť vysoký týždeň a už bude niečo vidieť 😉 uteká to riadne rýchlo,lenže na mne to už je vidno,trošku musím bruško maskovať,takže mám dojem,že keď budem mať fotku v ruke a bude všetko OK tak sa to dozvie aj rodina. Našťastie už odišli aj nevoľnosti a začínam si to užívať 🙂 ty všetko ok?:

jellinga
3. máj 2014

@mrkvicka10 mne byva strasne zle, nic mi nechuti, len sladke zvladam, uz som schudla 3 kila, tak dufam, ze to co najskor prejde... Takisto mi vadia vsetky pachy a napina ma z nich... No ale hlavne nech je male v poriadku... 🙂

simonka32
4. máj 2014

baby, po kolkych dnoch vam ten test vysiel? mne tiez uz meska stvrty den a test som mala negatívny

afra
Autor odpoveď zmazal
simonka32
4. máj 2014

@afra ja si myslim, ze este treba chvilu pockat, len tiez neviem kolko 😀

afra
4. máj 2014

@simonka32 Ja som poslala draheho kupit caj na mocove cesty- lebo nic ine ma nenapada, preco by ma bolelo ako na MS, pockam asi do stredy a volam Dr. :/ Drzim palce 🙂

simonka32
4. máj 2014

@afra 😀 tak to by ma nenapadlo.. a dakujem, podobne 🙂

jellinga
8. máj 2014

@simonka32 mne asi po 6 dnoch,ale je to velmi individualne...

simonka32
8. máj 2014

@jellinga tak ja som mala dostat prveho a doteraz nic.. v sobotu urobim druhy test a uvidim

jellinga
8. máj 2014

@simonka32 Tak drzim paste, nech to vyjde podla tvojich predstav. ;) A chcela by si byt tehu?

simonka32
8. máj 2014

@jellinga aj ano, aj nie.. necham to na vyssiu moc 🙂 ja este velmi chcem babatko,len mam dost tazky zivot a trapim sa.. ale ak by som bola teraz tehu, bola by som stastna 🙂

jellinga
8. máj 2014

@simonka32 tak dufam, ze vsetko sa na dobre obrati, aby si sa netrapila a mala vzdy dovod na usmev. A nech to uz dopadne akokolvek, prajem vsetko len to najlepsie a nech si stastna! 😉

simonka32
8. máj 2014

@jellinga dakujem velmi pekne, si mila.. aj ja Vam zelam hodne zdravicka, nech vsetko dobre dopadne 😉

jellinga
8. máj 2014

@simonka32 Dakujem pekne! 🙂

nananana1
8. máj 2014

Ahojte, S priatelom som a spala naposledy pred mesiacom a pol (rozisli sme sa)odvtedy som mala menstruaciu . Ale uz pred dvoma tyzdnami som mala dostat dalsiu ale nic neprichadza a dva testy mi vysli negativne, nie je mi zle ale casto beham na wcko, mozem byt tehotna?

niki928711
8. máj 2014

@nananana1 môžeš. Časté močenie je tiež jeden z príznakov tehu.

nananana1
8. máj 2014

Aj napriek tomuto ?
@niki928711

ivonka22
8. máj 2014

Ahojtte, ja mam podobný problém.. Užívala som HAK EVRU ( 10 mesiacov- náplaste) ... Po jej vysadení mi teraz mešká menzes už týžden... Neviem čo mam robit, vždy mi prišiel na čas, ako hodinky..... Pojdem k lekárovi na prehliadku.... Ked tak na injekciu na privolanie.. Niekroeé z vás, čo tu píšete som sa dočítala, že po vysadení HAK vám menzes neprišiel aj 9 mesiacov najviac..... :/ čo mám robiť?? Tehotenský test som si nerobila....Ten nie je potrebný ...poradte mi:/

niki928711
9. máj 2014

@nananana1 kedy boli testy robené?

niki928711
9. máj 2014

@ivonka22 po vydadení HAK zvykne menštruácia meškať. Mne osobne sa to nestalo, ale kamoške áno. Tá, keď vysadila HAK tak jej meškala mesiac a bola na vyvolávačku.

nananana1
9. máj 2014

@niki928711 uz to prislo, asi to boli len stresy z rozchodu 😊