4 dni meškajúci menzes a negatívny test
Ahojte.
Môj cyklus býva 25-26 dńový. posledná M bola 15.3.2014 a nechránený pohlavný styk som mala 12., 14., a 23 deň cyklu. Mám bolesti podbruška, pretočený žalúdok a v prsiach pocit ako keď Vám chce samovoľne vytekať mlieko, bazálna teplota sa posledné 4 dni pohybuje 37,1 - 37,7 .Dnes je 28 - deń cyklu, M stále nikde a test ktorý som si robila dnes bol negatívny. Máte niekto takúto skúsenosť? Môžem byť vôbec tehotná? Koľko dní by ste počkali ak by neprišla ? - aby som sa ohlásila u doktora?
Ďakujem baby 🙂
Ahojte, poprosím vás o názory: s manželom sa snažíme dva mesiace otehotnieť, prvý mesiac mi meškala mrcha dva....dni testy negatívne, tak som si z toho nič nerobila...aj ked som to dostala nevyčajne poobede a nie ráno ako stále....ale tento mesiac mi to meškalo znova, test opat negatívny...ked mi vsak meškala už štyri dni, tak som si v duchu vravela, že možno sa to podarilo, kedže meškať mi velmi nezvykli....no včera som to dostala, ale večer...silné jak svina, je mi fest zle, všetko ma bolí....tak neviem, či sa so mnou niečo deje...alebo sa to deje len v mojej hlave...
Ahojte baby, v nedelu som mala dostat ms, no doteraz nic ... Robila som si test dnes rano ... Mne sa zdalo ze fam aj nieco vidim, potom ze nie, potom ze mozno len kanalik ... Neviem ... Skusim este zajtra rano testik... Co myslite vy? Mozno mam nizke hcg este? Sem tam ma pobolieva brucho, aj na zvracanie mi je ... Raz mam velku chut do jedla a teraz uz par dni praveze nemam chut do jedla ...
@bombulka666 Aj ja som mala dostat v nedelu a nic. Pritom mam cyklus pravidelny. Citim sa divne, som unavena, mam hrozne nafuknute brucho a jemne tlaky, jemna bolest v podbrusku. Test vysiel dnes rano negativny. Zajtra rano test zopakujem, nevydrzim to cakanie
@mimulik21 ja som si teraz vsimla, ze som mala zle zaznavene, ms som mala dostat vcera naloniec, nie v nedelu, tak meska len den ale tak nevadi, skor mam pocit ze dojde ms ako pozitivny testik a tebe drzim palceky 🙂
Ahojte baby... s partnerom som mala nechraneny pohlavny styk, davame si vzdy pozor, menstruacia mi meska 3 tyzdne a testy mam zakazdym negativne. Mozem byt tehotna? Dakujem.
Myslis?
Tiez si myslim. Ale vsetky testy su negativne. Len neviem, preco mi meskaju taku dlhu dobu.
ahojte vie my niekto poradit dostala som vyvolavacku 28.9 a ms neprisiel a12 testov negativne
@yinka ahoj ako si dopadla?
Dobrý deň. Našla som túto tému a tiež mám taký problém 4 dni mešká mrcha a test negativny. Z priatelom by sme babo chceli a tento mesiac ked som mala ovulaciu sme sa o to snažili aj sa do mna spravil v den ovulacie a aj den po nej. Ako som tu čítala že niektorým babam na teste aj po 2 týzdnoch neukazal nic test a ja mam ten isty problem. Priznaky co tu pisete nejake ani velmi nemam ako klasika pred mrchou len mam trocha naliate prsia sem tam pichnutie v podbrusku ako pred mrchou. Mrcha mi chodieva presne ale tento mesiac ako si nic neprisla a skusala som uz rozne testy a stale nic. Prosim poradte mi nejako. Dakujem
@melanie94 co ti maju poradit???? Meska menzes, bud pride, ak nie, tak si spravis o par dni test. Ked nic, navstivis gynekologa. Ved si dospela.
Ešte sa chcem spýtať niektore baby tu pisali ze mali hnedy alebo ružový výtok ja som to nespozorovala ale musi to byt alebo nemusi. len sa pýtam. Tak tehotna som este nebola tak sa len pýtam.
lavinis stryka googla poznam uz som ho cely prelustrovala odpredu aj zo zadu ale tam sapise vsetko mozne. Len som si chcela vypocut vase pribehy ake ste mali vy nic viac.
@melanie94 aha, no, lebo si napisala, ze chces radu 🙂 moj pribeh je, ze vytok slaboruzovy som mala asi na 6 . den meskania menzes, test som si robila na 7. den a bol pozitivny. predtym, este s mojim ex, vzdy, ked meskal menzes, tak som mala negativny test kludne aj na 4ty den a menzes nakoniec vzdy prisiel.
Ahojte hcela by som vedieť vas názor. Včera ro je 13 DC som mala bolesti v podbrusku a na ľavej strane. Bola som aj včera pri gynde a povedala ze mám folikul na ľavom vajecniku a ze nieje este prasknuti. Tak to som včera mala plodne dni a dnes mám ovulaciu ked uz nemam bolesti vajíčko asi prasklo a vydalo sa ba cestu a dnes by ako malo byť oplodnene?? Tak dnes mám tu ovulaciu ci včera? Doktorka mi povedala ze sa máme snažiť včera a dnes. Mala som poh. Styk na 10 A 11 DC. Musíte ze by spermie vydržali až do dneska?? Keď dnes mám 14 DC?? Ďakujem

@nananana1 môže byť. 😉