5 dní do menzesu a viditeľná čiarka na teste
Ahojte baby mám na Vás otázku... Mám 5 dni do MS... V pondelok som si robila mamatest 10 bol negativný a keď som ho zopakovala v stredu zobrazila sa slabá čiaročka, včera o niečo silnejšia a dnes som zopakovala a je pekne viditeľná, nie je síce taká silná ako ta čo sa zobrazuje vždy ale je vidieť pekne... Myslíte že môžem byť tehotná? Nie je to skoro na test?? A aké máte skúsenosti s mamatestom 10 ? Ďakujem Vám za vaše odpovede 🙂
@monca23 preco sa nepytas vo svojom fotoblogu? ano, mas pravdu, nemusim citat co tu pises, ale vcera som na tvoj nick narazila 2x, dnes znova... a keby si aspon ine napisala, ale opäť to iste? povedz mi co je na dvoch ciarkach na teste k diskutovaniu, ked si vcera dostala hadam 30 odpovedi.. Ci nieco sa za 24 h zmenilo okrem toho, ze ciarka silnie?
@monca23 To sme si zelali my vsetky, byt tehotne...ale je to fakt otravne dookola tu citat: mozem byt tehotna, myslite si, ze som tehotna, ako to, ze nie som tehotna, ved som mala nechraneny styk a este tisic podobnych otazok. jasne, ze ta potom zvozime 🙂 jednoducho konik ma svoje pravidla a treba sa ich drzat. plati to pre kazdu, bez vynimky.
inak skoro všetky temy su tu pomaly duplicitne a nieje pomaly tema v ktorej by sa ženske nehadali nech zamknu celeho konika 😖
Stačilo ženy 😀

@lady511 Ďakujem 🙂