Ahojte.. dnes som 8 dní po pregnyle - môžem byť tehotná?
Stále chodím močiť +bolia má strašne kríze a prsia MS mám dostať až za 10dni
@hederamonstera mám pozitívny
8 dni po pregnyle to este kludne moze byt pregnyl, kedze pregnyl = Hcg
@cookie29 pravda.
@snazilka777 urob si test teda az na 14. den. Myslim, ze to ti mal aj gynekolog povedat.
@cookie29 no sak to tak neviem či sa mám tešiť alebo ešte nie ☹️
@snazilka777 bohuzial Ti to nikto nepovie. Skus si zopakovat testy viac dni po sebe uvidis. Ak je to len pregnyl mal by slabnut lebo vyprchava. Ak bude silniet, je to dobra sprava. Pregnyl moze v tele zostat az 10-15 dni. Zvycajne vyprcha skor, ale jeden nikdy nevie
@snazilka777 mne sa pregnyl drzal v tele 10-11 dni
Skor ako na desiaty den po pregnyle nema zmysel robit test, lepsie 12-14.den Ja chapem, ze to cakanie je ubijajuce, ale ono sa to proste urychlit neda.
@snazilka777 ja som mala ešte 10 deň pozitívny test po pregnyle... Tehotná som nebola. Viem, že je super pocit keď vidíš 2 čiarky, ale to sklamanie potom... Testovať treba aspoň 14 dní po, skôr to naozaj nemá zmysel a nikto ti nepovie ci je to len zvyšný pregnyle alebo to vyšlo...
@alzbeta1991 a keď si spravím ten menej citlivý test? 25ml citlivosť?
@snazilka777 ten ti bud vobec nevyjde ak je HCG malo (ked ti vysla takato slaba ciarka na 10 tak na 25 nevyjde) ale stale to moze byt pregnyl a ako vidis zeny su konzistentne, lebo viac diskusii si zalozila a vsade ti odpovedaju rovnako ;) proste vydrz! na co dufat a potom byt sklamana, pockaj par dni a budes sa moct tesit naisto ak tam budu dve ciarky, drzim paste!
Spravila som si ten 25ml citlivosť a je tam duch
@snazilka777 pozri ty velmi chces byt tehotna a ja a nepochybujem, ze aj ostatne baby ti to velmi praju, asi je zbytocne pouzivat rozumne argumenty, tak ti len drzim palce, nech to dopadne tak ako velmi chces
@petamich anochcem lebo som po potrate pol roka
@snazilka777 nie nai 25kovy ani žiadny nerob... Chápeš situáciu to nezmení ak máš byť tehotná budeš aj za 2 týždne. Mrzi ma, čo sa prihodilo pred pol rokom ale toto nicomu nepomôže... Najdôležitejšie je mať upratanu hlavu lebo aj keď budeš tehotná je to len začiatok... Viem, že nemyslieť na to je najotrepanejsia fráza... Ale pokiaľ na to budeš takto upnuta nepohne sa z miesta. Co keď bude naozaj pozitívny? Budeš sa testovať každý druhý deň ci náhodou neklesne hormón medzi kontrolami? Keď budeš mesiac čakať a nevediet? Mat kľudnu hlavu musíš mat celé tehotenstvo a vidno ze ty ju momentálne nemáš... Ja to nemyslím zle, píšem z vlastnej skúsenosti...

to mozes mat z toho pregnylu ;) si sprav test. ak to su tehotenske priznaky, tak ti to ukaze uz aj test.