Je krátka menštruácia znakom tehotenstva?
Ahojte pišem ženam ktore mali pri tehu ešte na začiatku ms.
Posledná ms bola 11.5-15.5.
2.6 a 3.6 sme mali nechránený styk s tým že sa domňa spravil.
Ms prišla v čas 10teho no trvala dosť krátko 2 dni plus treti deň už len prečistenie aj štvrtý už ledva dačo.
Je možné tehu alebo ako to mám brať? Nikdy sa mi toto nestalo vždy som mala riadne
@anonym_autor ja som tak mala, krátku ms y tehotna som bola
Zase ty? Toto uz musi byt diagnoza.
Zase ty? Toto uz musi byt diagnoza.
@anonym_0a6f8a ktorá?
@anonym_0a6f8a ktorá?
@anonym_0b2078 Stale tu pise jedna, ze mala menstruaciu, a stale sa testuje, lebo si mysli, ze je aj tak tehotna.
@anonym_0b2078 Stale tu pise jedna, ze mala menstruaciu, a stale sa testuje, lebo si mysli, ze je aj tak tehotna.
@anonym_0a6f8a to si ma asi s niekym mýlite ja som sem nepridávala nič aj pol roka 🙂
@anonym_autor co tak si urobit tehotensky test? 🤔 tu ti nikto nevyvesti z carovnej gule 🔮 😂 suseda mala prve 2 MS, o tehotenstve sa dozvedela nahodou v 3mesiaci na preventivke u gyn., dovtedy si myslela, ze ked ma MS tehotna nemoze byt.
@anonym_0a6f8a ono ich bude zrejme viac
To je moja bezna ms cely zivot. Ak to aj mavas inak, silno pochybujem, ze toto bude znak tehotenstva, navyse zo styku pred +- 11 dnami.
Menštruácia v tehotenstve nepríde, ja to len iné krvácanie, ktoré si ženy mýlia s menštruáciou. Bez testu to ozaj nezistíš, urob si ho a budeš vedieť na isto. Ja som krvácala na začiatku tehotenstva ale bola to tak diamentrálne odlišná krv oproti menštruačnej, že mi ani len nenapadlo, že by mohlo ísť o menštruáciu.
@anonym_autor ked ste mali sex, tak si uz davno bola najpravdepodobnejsie po ovulacii, takze pochybujem, ze by si otehotnela, navyse, MS prisla, takze by som si ziadne nadeje nerobila.
Šanca je síce mizivá ale nie nulová. Urob test, iba ten ti napovie na čom si. Ale zasa klasická menstruacia v tehotenstve byt nemôže, krvácanie áno ale klasická menstruacia nie
@anonym_autor Ja mám taký menzes normálne a ty keď to teda zrátaš si ho mala cca 4dni. Čiže klasika 🙂

Z týchto výpočtov pravdepodobne tehotná nebudeš, jednoducho taký cyklus.