icon

Aké ste mali príznaky tehotenstva? Ako ste to vedeli?

snazilkas
4. okt 2011

Ahojte snazilky, tehulky, byvale tehulky 🙂 Ak tu takato nejaka tema je, tak ma ospravedlnte, myslim si, ze by tu aj mohla byt, ale neviem nic take najst :-/
Chcem sa spytat na priznaky tehotenstva, vedeli ste uz pred menstruaciou, ze ste asi tehotna, lebo ste mali priznaky alebo zacali priznaky az potom, ked uz menstruacia meskala? Viem, ze je to u kazdeho ine, ale aj tak ma to zaujima. Dakujem babule 😀

adele15
27. okt 2011

@meyby ale kedze nemam ziadne priznaky tehu, tak tomu velku nadej nedavam... 😒

meyby
27. okt 2011

@adele15 no ja som natom podobne, ale mne to uz meska asi 2 tyzdne, takze dost ...a necitim nic, trochu bolave prsia, mozno trochu viac unavena som ...ale inak absolutne nic...ale este test som si nerobila...takze neviem, nikam sa neponahlam... 🙂

meyby
27. okt 2011

@adele15 a kočky mi tu pisu a hovoria, ze to ze nemam priznaky este neznamena ze nemozem byt tehotna, tak sa necham prekvapit🙂

adele15
27. okt 2011

@meyby aaa a to si ako vydrzala 2 tyzdne si nerobit test???? 😀 fuu, tak to ja so strasne netrpezlivy clovek, ja stazka vydrzim na 28. DC a nie este 2 tyzdne meskania!!!! 😀 a kedy sa planujes testnut???

meyby
27. okt 2011

@adele15 ja sama neviem ako som to vydrzala, ale mozno aj tym ze nemam ziadne extra priznaky tak ma to netaha, som si povedala ze asi nepravidelna menstruacia, kedze mi sem tam zvykne dojst nepravidelne...Inokedy som vedela este pred menstruaciou behat do lekarne kupovat testy 😀 ale aj kamosky mi vraveli ze sa nemam nikam ponahlat ...ze sta,le od testovania mam pockat asi 2-3 tyzdne a tak testovat ...neviem kedy testnem...ale uz trochu citim ze ma to zacina tahat 🙂 ty si natom ako ? kedy mas dostat?

adele15
27. okt 2011

@meyby ja mam dostat zajtra, tak moje maximum bude vyckat do zajtra ako sa to s tym spinenim vyvinie a keby ziadna zmena a mrcha sa nerozbehne, tak sa zajtra testnem...ja dlhsie nevydrzim cakt 😀 ale tiez si vravim, ze ziadne priznaky, podla mna to bolo zo stresov a ani si neviem dost dobre predstavit, ze by sa mi vajicko uhniezdilo pri tolkych stresoch, nahanackach a potom celej noci pretancovanej 😀
a kolko sa uz snazite?

ava11
27. okt 2011

My sme sa snažili o mimi pol roka a počas tohto obdobia mi krámy ako naschvál každý mesiac meškali 😒 Takže som sa vždy začala tešiť a potom prd z toho. No a po pol roku som mala príznaky presne ako pred krámami, bolenie brucha, citlivejšie prsia. Hneď prvý deň meškania som si urobila test a boli tam dve čiarky (jedna slbulililinka) Každý obdeň som si potom robila testy a čiarka silnela. A teraz som v 17-tom týždni 🙂

adele15
27. okt 2011

@ava11 gratulujem 😉 ja mam tiez pocit, ze sa mi kramy "chovaju" nejak divne odkedy sa snazime o babo 😀

meyby
27. okt 2011

@adele15 vajicko ked sa chce uhniezdit tak sa uhniezdi aj po pretancovanej noci...aspon moj nazor... ale stres nerobi velmi dobre zdraviu , mala by si trosku viac ventilovat ...a vypustat stresmy sa snazime asi od juna 2011 a od toho obdobia som sa aj zacala pozorovat, a hladat si kedy mam ovulaciu , nastastie som vsetko nasla....takze ked zajtra alebo pozajtra nepride, testujes?

meyby
27. okt 2011

@ava11 ja praveze od juna som sa zacala sledovat , menstruaciu som mala pravidelnu, ovulaciu takisto...a tento mesiac nedosla, citlive prsia mam aj ja , a v case menstruacie ked mala dojst som mala asi 3 dni tlaky v podbrusku, aj teraz ma sem tam pichne, trochu zaboli, ale to je minimum...tak uvidime...asi najvyssi caas testnut... 😀

adele15
27. okt 2011

@meyby hej, ja potom testnem, ja uz dlhsie nevydrzim :D my sa snazime od augusta, tento mesiac som si tiez ovulku otestovala aj ovu testmi, prebehla, tak uz len cakat..... 😀

meyby
27. okt 2011

@adele15 super, ja som testovala ovu testmi nejake prve tri mesiace aby som zistila ci je pravidelna, bola pravidelna a stale v rovvnakom case +- 2 dni...a zvyknem mat aj ovulacne bolesti...Adele drzim ti palce... 🙂

adele15
27. okt 2011

@meyby aj ja drzim palce a vsetkym snazilkam 😉 a hlavne sa uz testni!!!! 😀

meyby
27. okt 2011

@adele15 posluchnem...dam vediet 🙂 🙂 pekny den, kočky, utekam na obed, som hladna ako vlk 😀

adele15
27. okt 2011

@meyby dobru chut, aj ja uz zachvilku pojdem konecne 😀 a daj potom vediet ako to dopadlo, drzim silno palceky 😉

meyby
27. okt 2011

@adele15 Dakujem , napodobne🙂

julka31111
27. okt 2011

@marecek jasne to viem .. aha ale to nieje na predpis nie??

lejduska
27. okt 2011

@snazilkas ahoj, nejak som si nevsimla ci nevies ci si tehotna alebo sa len tak pytas..ak ano tak uz vies na com si?? 🙂 mna boleli prsia v case ked som mala mat ms a kedze mi nikdy nemeskala bolo to skoro jasne

snazilkas
autor
27. okt 2011

@lejduska ked som zalozila tuto temu, tak mi potom prisla ms, takze som vedela, ze nic z toho. Ale dobre vediet, ake priznaky zeny maju. Teraz som zacala novy cyklus, teda uz buduci tyzden ma prist mrcha, tak uvidime 🙂 Vsetko prebehlo ako malo, tak dufam, ze to vyslo!!! 🙂

zuzanka7117
27. okt 2011

Ahojte......my sme sa snazili o babo takmer rok, po dvoch nevydarenych tehotenstvach....tiez som si sledovala ovulaciu asi 2 mesiace ovulacnymi testami, potom kazdy mesiac pred mrchou som mala vseliake priznaky, ktore som si asi nahovarala a samozrejme, ze kazdy mesiac som v den ked mala prist mrcha testovala.....a vzdy som len bola sklamana..... ☹ a po par hodinach mi mrcha dorazila......a prave mesiac, ked som si hovorila, ze to si zas len nahovaram, dokonca som vsetko citila este menej ako predchadzajuce mesiace, som si urobila test, ze len pre istotu, koli praci, lebo mam namahavu pracu, aby som vedela, ci sa mam setrit.... 🙂 ....a neboli tam sice ciarky, lebo som si robila ten digitalny, ale bolo tam napisane "gravid" cize tehotna.....2-3 tyzdne....kuknite do albumu ak chcete......a teraz sme v 21.tt......moj muz na to nemoze zabudnut ako som mu o pol piatej rano strcila pred rozospate oci pozitivny test, nemohol tomu uverit.....🙂
Tak vam vsetkym drzim palce, aby ste tie vase vytuzene dve // na teste nasli co najskor......🙂
@meyby obdivujem ta, ja by som nedokazala tak dlho cakat s testom.....🙂

zuzanka7117
27. okt 2011

@snazilkas Drzim palce.... 🙂

snazilkas
autor
27. okt 2011

@zuzanka7117 dakujem krasne 🙂

lejduska
27. okt 2011

@snazilkas teda snazilkujes 🙂 tak to ti drzim prsty, mozno ta aj brusko bude pobolievat ako pri ms a budes tehu..drz sa

marecek1
28. okt 2011

@julka31111 femibion na predpis nie je, ale samotnú kyselinu listovú ti môže predpísať na recept tvoj gynekológ.

marecek1
28. okt 2011

@zuzanka7117 jéééj, to je super, gratulujem, po dvoch neúspechoch ste teraz s manželom určite v "siedmom nebi" 🙂 🙂 🙂 viaceré máme pred menštruáciou všelijaké "tehotenské" príznaky, je naozaj dôležité vypnúť a nesústreďovať sa len na to jediné, ale je to hroooozne ťažké.

meyby
28. okt 2011

@zuzanka7117 ciže vtedy ked by si to najmenej povedala si bola tehotna? 🙂 zaujimave...a pekne prekvapenie... 😉 ja tiez este ked sme sa nesnazili ale milovali sme sa bez ochrany, ovela viac priznakov som na sebe citila, ked nedosla mrcha alebo meskala par dni utekala som do lekarne pre testy ...a nic, testy negativne...a teraz si asi pockam...vobec ma to netaha🙂

zuzanka7117
28. okt 2011

@marecek1 tak to teda sme v siedmom nebi, presne ako pises.....je to neuveritelny pocit, citit ako to male stvorenie vo mne kopka......🙂 dlho som o tom snivala.....🙂
@meyby prave ten "stastny" mesiac, som sa moc na to neupinala, lebo som si aj tak myslela, ze sme tu ovulaciu nestihli, ale asi sa nam vajicko niekde taralo. Bolo to asi dobre aj na psychiku, trochu si oddychla od toho neustaleho sledovania sa. A ked som potom pred prichodom mrchy aj nejake slabe priznaky badala, mimochodom, nie take vyrazne ako predchadzajuce mesiace, pripisovala som to namyslaniu si....🙂 Test uz bol kupeny dopredu......tak som si ho spravila....🙂A to mi este len v ten den mala prist menstruacia, maximalne meskala jeden den, lebo nebola uplne pravidelna.......ja by som si ho na tvojom mieste spravila, aj tak uz vysledok nezmenis, bud je tam, alebo nie.....🙂 bud aby si nebola este viac sklamana, alebo aby si sa uz mohla tesit..... 😉

meyby
28. okt 2011

@zuzanka7117 aj ja si myslim ze uz je najvyssi cas... 🙂 zase tak dlho som ani sama neverila ze vydrzim cakat ...vies co tento teda minuly mesiac som sa tiez nejak nato neupinala...ale podvedomie je podvedomie...napriklad tento mesiac som vobec nemala pocit ze som sa tolko sledovala, ani nebolo nato casu 🙂a vysli mi uz 3 sny ze som tehotna...myslim ze to je podvedomie, ze velmi chcem🙂

zuzanka7117
28. okt 2011

@meyby tak na co cakas???..... 😀 uz aj ja som zvedava za teba....🙂

meyby
28. okt 2011

@zuzanka7117 ozvem sa urcite akonahle zistim pravdu...a chcem sa opytat ked mi uz meska 2 tyzdne, tak nemusim robit test z ranneho mocu? mozem aj v priebehu dna?