icon

Aké ste mali príznaky tehotenstva? Ako ste to vedeli?

snazilkas
4. okt 2011

Ahojte snazilky, tehulky, byvale tehulky 🙂 Ak tu takato nejaka tema je, tak ma ospravedlnte, myslim si, ze by tu aj mohla byt, ale neviem nic take najst :-/
Chcem sa spytat na priznaky tehotenstva, vedeli ste uz pred menstruaciou, ze ste asi tehotna, lebo ste mali priznaky alebo zacali priznaky az potom, ked uz menstruacia meskala? Viem, ze je to u kazdeho ine, ale aj tak ma to zaujima. Dakujem babule 😀

zuzanka7117
28. okt 2011

@meyby mozes hocikedy pocas dna.....z ranneho mocu sa robi len na zaciatku, lebo je tam najvyssie koncentracia HCG aby to ten test zachytil....ale ty ak si tehotna, uz je ta hladina taka vysoka, ze to zachyti hocijaky test hocikedy.......teda ak je funkcny..... 😀 😀 😀

meyby
28. okt 2011

@zuzanka7117 ok, vdaka presne tak som si myslela, ze uz nemusim cakat do rana a na ranny moc🙂

erika439
28. okt 2011

no ja som vedela, že som asi tehotná už viac ako týždeň predtým než som mala dostať krámy .... prve priznaky boli chodenie na WC v noci 1-2 krat a bolave citlive prsia .... pravidelne som predtým cvičila zumbu a zrazu som nevladala a pri tom tancovani a nadskakovaní ma prsia riadne boleli .... 🙂 okrem ineho som už po osmej vecer od unavy "odpadavala" a postupne som bola aj viac hladna a potrebovala som jesť častejšie.

zuzanka7117
28. okt 2011

@meyby nie nemusis.....🙂.....kedy planujes ho spravit?

meyby
28. okt 2011

@zuzanka7117 no spravim si ho asi dnes, pojdem z prace a zajdem do lekarne...dam potom vediet, a ty Zuzka ako sa darí tebe?

erika439
28. okt 2011

@meyby myslim ze si mozes test robit kedykolvek pocas dna, ak si tehotna tak uz by mala byt hladina tomto obdobi dost vysoka, aby ti test reagoval správne .... drzim palceky

zuzanka7117
28. okt 2011

@meyby Mne sa dari dobre, dakujem, zatial nemame ziadne problemy, klop. klop..... 😉
Teraz si to uz naplno uzivam, kedze prve mesiace mi byvalo dost zle aj ked som nevracala, bola som stale unavena....no hruza,.....ale aj tak som stastna od prveho okamihu a len sa modlim aby vsetko dobre dopadlo a aby sa nam v marci narodil nas milovany Matusko.....🙂

meyby
28. okt 2011

@erika439
myslim si aj ja ze uz nemusi to byt ranny moc, tak dnes asi testnem...dakujem kocky za podporu 🙂

meyby
28. okt 2011

@zuzanka7117 super tesim sa s tebou, drzim palce aby vsetko dobre dopadlo🙂 urcite je to krasny pocit🙂

marecek1
28. okt 2011

@meyby budem držať palce, aby ti test ukázal dve //, daj potom vedieť 🙂

meyby
28. okt 2011

@marecek1 takze dnes som si spravila test a vysiel pozitivne, dakujem kocky za podporu 🙂 ani tomu neverim... 🙂

snazilkas
autor
28. okt 2011

@meyby Naozaaaj??? Jeeeej, gratulujeeeem, to je super, dalsia tehulka 🙂

marecek1
28. okt 2011

@meyby gratulujem 🙂 🙂 🙂

meyby
28. okt 2011

@marecek1 ano, dakujem pekne, dnes som si robila test kedze mi dva tyzdne meskali... 🙂

meyby
28. okt 2011

@snazilkas dakujem pekne ...ako si natom ty ? 🙂

snazilkas
autor
28. okt 2011

@meyby ja som teraz 21DC, takze musim pockat do buduceho tyzdna 🙂 Potom sa vsetko uvidi!

meyby
28. okt 2011

@snazilkas drzim palce , aby vsetko dopadlo tak ako si prajes...

snazilkas
autor
28. okt 2011

@meyby dakujem, urcite dopadne 🙂

zuzanka7117
29. okt 2011

@meyby jeeeej, super, so srdca gratulujem.....tak predsa si sa dockala.....drzim palce, aby vsetko prebiehalo ako ma....kedy sa chystas k lekarovi?

julka31111
29. okt 2011

@marecek1 a myslis ze to pomoze??

marecek1
29. okt 2011

@julka31111 či to pomôže k otehotneniu, neviem, ale každopádne to tvoje telo na tehotenstvo pripraví, a okrem toho môže zabrániť niektorým vrodeným chybám dieťatka, je toho plný net,
napr. aj tu:
http://najmama.aktuality.sk/clanok/224406/tehot...

meyby
29. okt 2011

@zuzanka7117 dakujem pekne Zuzka... neviem asi este pockam, ani neviem v ktorom tyzdni sa ma ist k lekarovi, ja som asi este len cca 6-7 tyzdnov...tak asi o dva tyzdne navstivim lekara...ale tak som si zamyslela, vtedy ked som to najmenej cakala vtedy sa to stalo, cista pravda...

dejka77
29. okt 2011

@snazilkas ahoj, u mna sa to zacalo asi tym, ze ma boleli prsia. Sice tie ma boleli vzdy pred menstruaciou, ale ked ma boleli uz 2 tyzdne a viac tak mi to uz neslo do hlavy. Aj som mala pocit, ze uz pride menstruacia a nic. Nemala som ju pravidelnu a este stale som bola "v limite" kedy prist mohla, ale ked mi raz jedneho rana bolo tak zle, ze som nebola schopna zjest ranajky, tak som uz zacala mat podozrenie. Kupila som si test a ten mi hned ukazal, ze som v tom 🙂. Dalsie priznaky prisli neskor.

zuzanka7117
29. okt 2011

@meyby 6-7 tyzdnov....to by uz mohol vidiet aj srdiecko.....kludne uz aj mozes ist, alebo pre istotu este tyzden pockaj.....ale dlhsie nemusis. aspon pozrie, ze je vsetko v poriadku..... 😉
som velmi rada, ze sa ti to podarilo.... 🙂
@julka31111 ja som tiez brala kyselinu listovu asi 5 mesiacov pred otehotnenim.....dva razy som uz bola tehotna, kys. listovu som nebrala a nedopadlo to dobre......neviem ci to moze mat nejaky suvis.....ale teraz sme v poriadku....

meyby
29. okt 2011

@zuzanka7117 ja som takisto brala kyselinu listovu asi 3 mesiace pred otehotnenim...pockam este tyzden , a navstivim lekara, aby uz aj na sone bolo nieco vidiet ....tesim sa velmi... 🙂

zuzanka7117
29. okt 2011

@meyby ja som sa rozplakala, ked som videla v plodovom vaku mimco a uz mu bilo srdiecko......neskutocny pocit,..... 🙂 je to tvoje prve tehotenstvo?

lienkapp
29. okt 2011

Ahojte, som v pomykove. cca 9 DPO som si robila test ale vyšiel negat. Také špinenie prišlo na 25 deň cyklu a trvalo asi 4 dni. Myslela som, že je to len "divná" mrcha, ale dnes ma začali bolieť bradavky. Ja som to vždy mavala pred mrchou. Máte niektorá podobnú skúsenosť?

meyby
29. okt 2011

@zuzanka7117 ano moje prve tehotenstvo, a teraz ked som este nebola u lekara to ani nejak extra este nevnimam ....len tak ako som nemala ziadne tehotenske priznaky, tak teraz namna prichadzaju🙂 🙂

zzzz128
29. okt 2011

Ahojte,u mňa pri oboch tehu to začalo tak,že som absolútne na to nemyslela,mala som taký poko v duši ako nikdy 🙂 A potom,pred MS,som to už nejak vedela,test som si robila so 100% istotou 🙂

zuzanka7117
29. okt 2011

@lienkapp no to moze byt aj tehotenstvo....9 DPO bolo asi este skoro aby ti test ukazal pozitivne....pockaj na termin kedy mas dostat mrchu, alebo este par dni a potom si ho urob.....
@meyby bude to vsetko uzasne....teda po tych pociatocnych nevolnostiach, unave, atd.....aj pre mna je to vsetko nove, kedze 2x to skoncilo velmi skoro......velmi si uzivam teraz tie kopanceky, ktore citim.... 🙂 ......
@zzzz128 ja som zas mala istotu, ze bude negativny.......a mylila som sa.....chvalabohu.... 😀