Aké ste mali príznaky tehotenstva? Ako ste to vedeli?
Ahojte snazilky, tehulky, byvale tehulky 🙂 Ak tu takato nejaka tema je, tak ma ospravedlnte, myslim si, ze by tu aj mohla byt, ale neviem nic take najst :-/
Chcem sa spytat na priznaky tehotenstva, vedeli ste uz pred menstruaciou, ze ste asi tehotna, lebo ste mali priznaky alebo zacali priznaky az potom, ked uz menstruacia meskala? Viem, ze je to u kazdeho ine, ale aj tak ma to zaujima. Dakujem babule 😀
a to spinenie si mala v case mrchy, ci skor....kedy si mala dostat normalne mrchu?
@zuzanka7117 25.októbra, ale prišla 22. októbra vlastne sa ani nerozbehla poriadne, trvalo to cca 4 dni
@lienkapp no tak skus testnut......ak si tehotna , tak by to uz malo ukazat......aspon myslim.....
@zuzanka7117 no asi sa budem musiať odhodlať, ale bojim sa sklamania, už po toľký krát 😢
@lienkapp ja viem....velmi dobre to poznam......ale tiez nie je prijemne zotrvavat v tejto neistote.....len do toho.....drzim palce.... 🙂
@zuzanka7117 aha tak to si mam dat tu kyselinu listovu prepisat u lekara hej?? mam mu co povedat ze chcem byt tehotna a on uz sam bude vediet ze co a ako alebo???
@julka31111 da sa kupit aj normalne v lekarni......bud samostatne, alebo s radou vitaminov B, alebo inymi vitaminmi.....nemusis si to davat predpisovat
@julka31111 ahoj, presne ako píše @zuzanka7117 , kyselina listová je voľnopredajná (buď sama, alebo v doplnkoch typu Femibion, alebo Calibrum.., je ich veľa). ale samotnú kyselinu listovú ti môže predpísať aj lekár, vychádza to lacnejšie, ja si ju dávam predpisovať + kupujem si k nej femibion.
@zuzanka7117 no tak som testovala v nedeľu ráno. Tehotenský test negat. 😠 ale ovulačný pozitívny 😀 Síce je to skoro som len 7 DC, ale je to prvý krát za celý čas, čo mi vyšiel pozitívny. Tak poctivo snažilkujeme. 😉 Bradavky dosť citlivé stále. Dnes som znovu testovala a čiarka je stále rovnako silná. No neviem...
@marecek1 ahoj.. jaj aha no zajtra pojdem kuk do lekarne..dakujem za rady.. 😀 😀 😀 😀 potom napisem ako dalej ci sa zadarilo alebo ako.. 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lienkapp tak drzim palce, aby sa vam zadarilo..... 🙂
Ahojte,
chcela by som aj ja pridat svoju skusenost. Ja mam cyklus tak 24-25 dni, a ked som bola tehotna, tak na 21 den som mala spinenie a trvalo asi 2 dni, mozno 3 uz si to nepamatam. A potom som si robila test na nejaky 23 den a vysiel negativne a predsa som bola tehotna. A prsia ma tiez boleli a panvove kosti. Test mi ukazal tehu az ked mi to meskalo par dni. Teraz sa snazime o druhe, tak uvidime, MS ma prist o 12 dni...
Jaaj a este mi bolo furt na odpadnutie - nizky tlak a dovtedy mi nechutilo maso a asi tyzden pred tym co som mala dostat som kazdy den jedla rezne a steaky... 🙂 Ale zle mi zacalo byt az od nejakeho 7. tyzdna
ja vlastne vobec 🙂 mala som len pichanie v bruchu a bola som u dokyho ze ci je vsetko okay.
ten mi hovoril ze mam tekutinu v bruchu po ovu ktora sa nevstrebala. to bolo cele.
mala som zvysenu teplotu ale myslela som si ze som chora pretoze manzel je teraz stale nascipany🙂
no a ked mi meskal menzes, tak som si zo srandy urobila test .)
inak vyslovene zeby nejake zmeny boli tak vobec. keby som neurobila test tak mi to nepride nejako cudne a pripisovala by som to tomu ze som prechladnuta :D
Ani prsia ta neboleli? Lebo mna teraz vobec nebolievaju. Ani pred tym ma nejako extra neboleli, len ked som bola tehotna.. Takze teraz kazdy den cakam, ci sa mi nezväcsia, lebo u mna by to bol asi dolezity priznak, ze sa konecne nieco deje 🙂
@julka31111 Ahoj, odkedy sa s priatelom snazime o bejby, MS mi chodi ako sa jej chce 😠 Raz je to cyklus 23, inokedy 27 a tak vselijak. Lekar mi zistil, ze mam problem s ovulaciou, predpisal mi lieky, ovulacia dosla a teraz cakame na pozitivny vysledok 🙂 🙂 🙂 Priznaky tiez nemam ziadne, par dni po ovulacii ma bolelo brucho ako pred MS, teraz okrem slabeho bolenia praveho prsnika nic. Tak cakam....
@cmeliatko
To sice znie povzbudzujuco, kedze sme sa snazili a ja mam tyzden pred MS a NIC necitim. Teda bola som tehotna uz 2x a obidvakrat ma tyzden pred MS boleli prsia. Takze to je asi individualne 😒 . No ved pockam do pondelka, ale myslim ze tentokrat z toho nic nebude. Nechapem ale ze 2x som otehotnela na prvy sup a teraz uz cakam 3MS okedy sa snazime a nic... Moze to byt tym, ze som v septembri v 6tt. spontanne potratila bez cistenia?
@olilili AHA .. tak to nja neviem mozno je aj chyba vo mne ze mozno neovulujem.. raz som si kupila tie testy na ovulku ale drahe jak pes a tolko penazi zase nemam.. ze by som vkuse vyhadzovala na to.. 😀 😀 😀 😀 no a kolko stoja tie lieky?? a uz ci si robila testik ?? no tak dufam ze vsetko vinde tak ako ma drzim palccekyyy 😀 😀 😀 😀 😀 ja neviem stal.e skusame ale cipanky neviem..
mno, ja som ta mala cast vsetkych zien ze grciam od zaciatku tehotenstva a teraz som 22tt a este stale mi byva zle.. a prestalo mi chutit fajcit uz asi dva tyzdne pred tym ako som to zistila.. no ale hlavne tie nevolnosti..
@mirka3211
No ved to bolo prve co som urobila, ale ti poviem, cim viac toho citam, tym je to horsie. Uz som si povedala, ze sa aj tak stane co sa ma stat, vrhla som sa do prace a do juna v nej musim potiahnut, tak by to bolo asi tazke keby som otehotnela a musela robit s bruchom... Takze sa nechranime, ale nevadi mi uz ak by to nevyslo hned.
ak chces babo, tak nezabudaj, ze ak mas stresovu robotu, kde sa od teba ocakava vykon, tak moze byt ze sa nedari aj kvoli praci... poznam vela bab co robia v bankach a podobnych instituciach a nie a nie otehotniet... ked chces babatko, tak sa v praci velmi nepretrhni, aby si kazdemu ulahodila, a uz vobec sa kvoliu robote nestresuj
@alyce ak chces babo, tak nezabudaj, ze ak mas stresovu robotu, kde sa od teba ocakava vykon, tak moze byt ze sa nedari aj kvoli praci... poznam vela bab co robia v bankach a podobnych instituciach a nie a nie otehotniet... ked chces babatko, tak sa v praci velmi nepretrhni, aby si kazdemu ulahodila, a uz vobec sa kvoliu robote nestresuj
@mirka3211
No vidis, ked som robila v banke, tak som otehotnela ani neviem kedy 🙂 Ale v septembri som mala plan zacat na zivnost pracu ktora ma bavi a ted som otehotnela, tak som to stopla. No ale ked som vzapati potratila (a to som mala klud) tak som si zivnost predsa otvorila. Teraz pracujem len par hodin denne a vazne ma to bavi a dari sa mi, akurat, ze kedy sa mi nieco stalo, tak ma nema kto nahradit... Ale po tom spontannom potrate som citila, ze sa telo nedalo hned do poriadku, az teraz po troch cykloch sa citim ok, tak uvidime. Mozno sa to fakt podari az na leto , ked uz budem v praci koncit (aby si chapala, ucim v jazykovke) a potom si to tehotenstvo vychutnam.
Teraz rozmyslam, ze sme mali nejaku plodnu banku, po sebe nas otehotnelo 7, normalne sme si robili stretavky s babatkami. V restike sme zabrali asi polovicu miestnosti ked sme tam vsetky natrepali kociky a to bola sranda, casnici len pozerali 😀 Teraz uz ide druhe kolo, vsetky uz bud zas porodili, alebo su tehotne. Mala by som sa tam asi vratit, baby, co chcete otehotniet, prihovorim sa aj za vas a do roka kocikujeme 🙂

@zuzanka7117 no veď práve to, že som myslela, že som už po mrche a teraz toto. Ja tomu vlastne ani neverím, lebo sa už snažíme dlhšie a ani clostil mi nezabral vobec. Sme čakatelia na laparku a potom na umele opodnenie. Ale keby to vyšlo... 😀 Možno skúsim ráno testnúť, keď sa nezmenia príznaky.