Aké ste mali príznaky tehotenstva? Ako ste to vedeli?
Ahojte snazilky, tehulky, byvale tehulky 🙂 Ak tu takato nejaka tema je, tak ma ospravedlnte, myslim si, ze by tu aj mohla byt, ale neviem nic take najst :-/
Chcem sa spytat na priznaky tehotenstva, vedeli ste uz pred menstruaciou, ze ste asi tehotna, lebo ste mali priznaky alebo zacali priznaky az potom, ked uz menstruacia meskala? Viem, ze je to u kazdeho ine, ale aj tak ma to zaujima. Dakujem babule 😀
Ahojte. ja mám takú dilemu, možno mi poradíte. zajtra ma čaká diagnostická laparoskopia, lebo už 3 roky sa snažíme otehotnieť. celý minulý týžden a vlastne aj celý víkend som mala čudné pocity, bolesti v podbrušku, taká zvláštna slabosť a malátnosť, stále cítim nejaké smrady, pričom môj muž necíti nič a presne v strede min.týždna som mala akési hnedasté špinenie a také ružovkasté čosi ešte. to trvalo asi 2 dni. menzes by som mala mať 9.12. včera som si urobila test pre istotu kvôli tomu zajtrajšiemu zákroku a bola iba jedna čiarka. som z toho nesvoja, lebo furt sa cítim čudne, celé brucho ma ako keby bolí a pichá má vpravo dole /ale mám cystu na pravom vaječníku, môže to byť aj to/, ale vychádzam z toho ako dopadol test. moj dr. povedal že ma pred zákrokom ešte pozrie, ale niektoré kočky tu písali že do 2 týždnoch nemusí byť nič vidieť. je to pre mna teraz taká čudná situácia - cítim sa zvláštne, pokus bol, test je negatívny, zákrok predo mnou...čo vy na to? poradte prosím...!!!
@tamburetka skoč k svojmu dr. nech ti zoberie krv na hcg hormón a tá ukáže na 100 % či si alebo nie si tehotná 😉 držím päste, aby si tú laparoskopiu nemusela podstupovať 😉
@olilili hm.. a ake lieky??? no tak to je aj u mna.. 😢 😢 😢 😢 😢 ja uz neviem som stoho mimo kusa ze nemozem byt.. vselico si zacinam namyslat ale iba potichu 😢 😢
@olilili ahoj.. chcem sa opztat mam po menstruacii a ma strastmne boly v podbrusku a aj krize a neviem co je to nevies nahodou mi poradit 😖 😖 😖 a to ake lieky su 😀 no tak drzim palceky ja uz si nekkupujem asi 2 mesiace testry lebo uz neverim tomu ze by som mohla byt stracam nadeje 😢 😢 😢
ahojte, no ja som na tom tak ze aj´bradavky mam citlive, som estremne zadychcana pri akejkolvek cinnosti.. ale menzes mi prisiel cca po tyzdnovom meskani ale trval normalne cca 5 dni a dost silne krvacanie som mala.... menzes mi skoncil 27.12... myslite ze si mam urobit test? dakujem za rady
@lusita normalny menzes som mala naposledy v oktobri, odvtedy uz len same spinenie, ale kedze mam nepravidelny, tak som tomu neprikladala nejaku vahu, ale v poslednej dobe mi je tak divne, mam zavrate, je mi zle uz len z pomyslenia na sunku (pritom inak ju zboznujem), smadna som stale...
uvidim, co mi zajtra povie
ahojte baby, potrebovala by som vasu pomoc..... vcera sme snazilkovali s mm (mam ovuvalcne dni) a dnes ma boli podbrusko. este ma nikdy okolo ovu (ani pocas mrchy) nebolelo.... este je skoro na to aby to boli priznaky tehu, .... co to ale moze byt?
Ahojte baby 🙂 potrebujem radu lebo uz si fakt pripadam ako blb....
Mam 8 dni po mrche a uz asi 4 den (mozno aj 5ty-6ty fakt neviem lebo sa snazim nesledovat sa, len skratka hned po mrche) ma zacalo pichat v prsiach a boli ma podbrucho ako keby mi mala prist mrcha...vobec nechapem preco, mala by som mat konecne pokoj, lebo mna vzdy 2 tyzdne pred mrchou a aj pocas mrchy bolia prsia, a teraz mi este len skoncila a hned par dni na to nanovo...sex sme mali v posledny den mrchy-to uz bolo 4ty den len spinenie, ale pochybujem ze by som otehotnela lebo ovu mavam okolo 16dc...
celkovo som mala divny cyklus lebo beriem Duphaston na upravu cyklu od 16-25 dc a na 30dc vzdy dostanem mrchu, no teraz mi 8 dni meskala...na ten 8 den som zacala mat ruzovy vytok, ktory trval 5 dni, na 6ty den prisla mrcha aj to taka ze mi stacila len intinka, ten dalsi den silnejsie kriklave krvacanie a dalsi den zas len na intinku no a potom znova 4 dni len spinenie....
neviete co to moze byt? 😕 preco ma picha v prsiach a boli brucho? 😒
@aleks_30 ahoj, nie nie, ešte sa nám nezadarilo, mne už šibalo z týchto príspevkov, čítať kadejaké príznaky, ktoré som hneď po prečítaní mala aj ja 🙂 tak som sem chodím len pozrieť par albumov, čo pribudli, zbežne pozrieť, čo je nové, ale nezapájam sa do diskusií. Šibalo mi už fakt z toho a o to väčšie bolo sklamanie vždy pri príchode mrchy. Budúci týždeň ideme dohodnúť IUI, tak som zvedavá, či nám to pomôže presunúť sa zo snažilky na tehuľku.
A vy ste ako na tom?
@snazilkas 🙂 ahoj. tak ja som nato presne ako ty. My sa snazime sice kratko, ale ked citam tie prispevky, tak uz hladam na sebe co mam a ze to mam, potom si namyslam a som z toho mimo 🙂. Moja segra mi sem uz zakazuje chodit 🙂). Tiez sa snazim skor nemyslet na priznaky, myslet pozitivne a zatial cakat ci sa podari alebo nie, ale v klude. Teda zatial v klude, mam 30r. , cize uvidim kedy zacnem stresovat 🙂. Moc moc drzim palceky, aby sa ti podaril presun do "tehuliek" 🙂). Ja uz si sem tam predstavujem, aky to bude krasny pocit, ked bude v brusku maly susnik 🙂
@snazilkas
@aleks_30 asi viaceré snažilky si v tých príspevkoch nájdu 100% príznaky "tehotenstva", tiež kopec rád o tom, ako treba vypnúť a nesústreďovať sa len na to jediné - aj keď je to ťažké. sklamané sme asi všetky, keď príde MS, ale mne zasa pomáha, keď si tu pokecám s babenkami, ktoré sú na tom rovnako, aspoň nemám takú potrebu sa o tom neprestajne baviť doma s manželom, alebo sestrou, hocikým, my sa snažíme už dlhšie o druhé mimčo, takže toto vyrozprávanie sa tu z toho, že to zasa nevyšlo, mi aspoň trochu uľaví.
@aleks_30 Veru tak, veľa si namýšľame a potom nám to narúša psychickú pohodu, ktorú pri snažení potrebujeme. Takže som sa vykašľala na celé fóra. Dosť mi narúša psychickú pohodu, keď zisťujem, že všetci okolo sú tehotný, hrozne veľa tehotných žien je okolo mňa. Samozrejme v dobrom, ale závidím im, už chcem zažiť ten pocit aj ja.
Myslime pozitívne, určite sa nám to podarí, už je toľko vymožeností ako prísť k bábu, že sa nám to musí podariť.
Ďakujem za podporu a držím aj ja tebe palce, aby ti to čo najskôr vyšlo 🙂
@marecek1 ahoj, aj mne pomohlo, keď ma baby podporili pri neúspechu, všetky baby sú tu samozrejme super, o tom niet pochýb, ale mne už z toho šibalo, nemyslela som na nič iné a to sa nedalo. Takto na to nemyslím, neprežívam až taký smútok, pri neúspechu a asi mi viac pomáha nechať to skryté vo mne, raz za čas sa to vyplaví na povrch a poplačem si, ale inak som viac v poriadku ako keď som si čítala príspevky na fórach :-/
@snazilkas ak cítiš, že je pre tvoju psychickú pohodu lepšie neustále sa tým nezaoberať, tak je naozaj lepšie, ak sa témam typu "snažilky" vyhneš. ja si tu chodím s kočkami v súkromnej téme pokecať aj o všeličom inom,ako sa majú, pozrieť nové fotečky, popritom trošku aj pokecám na snažilkovskú tému, ale snažím sa nesústreďovať sa na to snaženie extrémne - nemeriam si BT, nesledujem hlien, jednoducho si užívam to snažilkovanie - občas síce na mňa doľahne smútok, ale ten človeka postretne aj v jeho okolí - že sú babenky - kamošky, z rodiny - tehotné, a ani sa moc snažiť nemuseli, občas prídu dni, kedy na to myslím viac, prispieva k tomu aj Modrý koník svojou dávkou, ale aj iné skutočnosti z okolia, takže sa cez to vždy prehryziem.
@snazilkas Ja som sa tu vela dozvedela, som este len zaciatocnik v snazilkovani, ale uz ked mi je zle od zaludka, bezim do lekarne kupit testik, to ze som sa prejedla, nejako neregistrujem 🙂). Ale rada sem chodim, dozviem sa vela veci, ale musim to brat len ako informacie, nie ze hned si to prehodim na seba. Aj u nas v praci ked tehotna kychne, hned nato su 3 dalsie tehotne ... hlavne teraz im velmi zavidim. A aj takym co mi tvrdili, ze babatenko este nechcu a ostali tehotne, ani nevedia poriadne ako 🙂). Ja som tri mesiace dozadu vysadila antiku, ale len s tym, ze sa precistim trocha. Spravila som zle, ze mi totalne zacalo sibat ohladne babatka. A pritom sa liecim na stitnu zlazu, babo sa mi neodporuca ... ale tak nepomozem si, velmi ho uz chcem :/.
@aleks_30 to je pravda, aj ja som sa tu dozvedela vela uzitocneho, ale teraz ked uz "vsetko" viem, tak mi je takto lepsie. Ja sem chodim stale, kuknem si nove albumy, pisem si s jednou babou stale postu, tak aj kvoli nej sem chodim.
U nas v robote sa teraz jedna vratila z materskej a uz je zasa tehotna. Byvaly kolega ma stvrte dieta...ked sa ma spytal, preco my este nemame, tak som mu povedala, ze ked Boh niekomu dopraje styri deti, tak niekde musi ubrat 😀 Ale povedala som, ze ked sa mne podari raz otehotniet, tak deti pojdu zaradom, tak ako to priroda zariadi, ziadne tabletky nebudem brat a budem mat tolko deti, kolko budem moct 🙂 Aj futbalove muzstvo si vyskladam 🙂

@julka31111 No opat to nevyslo ☹ ale tento mesiac mame opat sancu tak uvidime 🙂 . Lekar mi predpisal uz druhe balenie liekov a stoja nieco cez 3 eura....tak uvidime.