Ako ste zistili, že ste tehotné?
ahojteee,ja sa chcem len spytat ako ste maminy vedeli ze ste tehotne?? lebo vela ludi povie ja som to vedela od prveho momentu a podobne 😉 tak by som sa len chcela aby ste sa podelili ako ste to zistiliii 🙂 dakujem 😅
tinacho ja sa snaziiiim musim sa niako zamestnat inak teraz budem zariadovat byt tak snad to vide 🙂
Ahojte babulky tak dnes 26 DC a zacali ma povolievat prsia ale tak zvlastne ze sa mi az bradavky najezia a po chvili to prestane a to uz celi den a vcera ked som isla spinkat tak mi bolo zle .....bodaj by to bolo zanmenie tehu.......co si myslite vy ale netusim kedy bola ovulka ale sex sme mali pravidelne kazdy 2 den...... a mrcha by mala prist 25.2....
@peterek414 a test si si este nerobila?
este zatial nie .....sak je este skoro nie ?????
@peterek414 asi hej ,ja uz som si skusala ja mam dostat az po 29.-tom ale nic mi este neukazuje aj ked priznaky by uz boli a davno,no uvidime ako to ma byt tak bude,asi tiez uz nebudem pokusat a pockam na den D co sa bude diat alebo nediat
@siska765 drzim palce a aj vies kedy mas ovulku????
@peterek414 no to ze asi ani nie,len predpokladam,zacali sme sa snazit od 4.2. ale posledny tyzden nic lebo manzel ochorel a ma silne antibiotika tak ak sme trafili ovu tak by bolo super tiez sme skusali kazdy druhy den.tak sa uvidi ci sme sa trafili
@siska765 podla mna sa len zbytocne stresovat koli ovulke je zvytocne treba to nehat tak a len mat pravidelny nechraneni sex....Tak drzim palce nech to vinde 🙂
@peterek414 a ak nie tak marec je nas, nebudem nic silit, lebo hned ako ochorel sme sa prestali snazit,vlastne poslednych 5 dni ,nie je to dobre ked uziva tabletky Sumamed.
@peterek414 dakujem podobne aj ja Vam drzim palce 😉
@siska765 dakujem 🙂
ahojte baby no mne mešká ta mrcha 8dní a dosť sa bojím že sa dostaví,ale mám také divné pocity .Bolí ma v podbrušku,dnes prvý deň čo ma tam aj picha a chodím dosť často na wc,prsia tých sa radšej ani nechytám ale bolia ma len tak zo spodu najhoršie že test vyšiel negatívny a keď som sa dnes konečne odhodlala ísť k lekárovi tak prídem tam a že neordinuje.myslite že toto sú tie správne príznaky a že test klame?

@molly9991 nafukli sa mi prsia, skoro ako pred ms, ale bol to trosicku iny pocit..nedal mi istotu, len podozrenie...ale bolo to tam🙂!