Ako vydržať čakanie na tehotenský test?
Ahojte dievčatá, toto je skôr na odľahčenie ale zaujíma má váš tip alebo čo ste robili … ide o to, že som asi 7-9 dni (prvý raz som to úplne nesledovala , lebo som nestíhala ) od ovulácie , mám bolestivé prsia, čo ja pred MS nemám, trosku nafúknuté brucho … snažíme sa cez rok, a viem že je skoro testovať, mám cca 6 dni do MS … a konečne moja otázka 😁 ako ste vydržali počkať s testom? Čítali ste denne modrého koňa? Štrikovali ste alebo ako zabaviť hlavu lebo ja som riadne netrpezliva… tak mi dajte vedieť vaše skúsenosti (nemyslieť na to sa neda, vie to ta , ktorá sa dlho teší a potom v čase ms je sklamaná…) , budem rada ak napíšete ako ste prečkali čas do testovania (a možno ste testovali už 5dpo až do ms a robili si zoznam testov? (Nebudem sama prepnuta?😁… ale to som robila posledné mesiace a nechcem už ) Dakujem vám aspoň si prečítam niečo mile kým budem čakať …
Rob vianočné prípravy, testy sú zbytočné to vieš aj sama, držím palce.
Haha to poznam, my sme sa snazili 3 roky 😅. Keby mam vtedy moj terajsi rozum tak - zacnem trenovat na polmaraton/maraton - dost to zaberie kapacitu a planovanie volneho casu 😀. Ale k veci, ked som otehotnela - po 3.pokuse IUI, tak som uz bola rezignovana -povedala som si, ze toto je posledny pokus a uz koncim, ziadne ivf (nemali sme ziadny zisteny problem) a naopak-dam si antikoncepciu, nech na to ani nemyslim. V tom case som mala toho vela, organizovali sme vianocny vecierok, na vecierku som vypila asi liter vina a rano som isla na odber krvi do centra. Zase som myslela, ze negativne. Volam tam po par hodinach a oni, ze pozitivny. Porad ma zamrazilo, nechcela som tomu verit. A aj to vino 😅. Nuz ale vsetko dobre dopadlo a syn sa narodil zdravy a intelektu ma az az. Druha dcera sa nam podarila, ked mal syn 15m, este som dojcila a ani vo sne mi nenapadlo sa chranit.
@dadis 😁 u nás podobne, začali sme sa chrániť po neúspešných pokusoch a jeden deň sa mi niečo nezdalo, večer predtým sme pili víno čo manžel doviezol zo služobky a ešte sme z neho mali odložené. A zrazu mi trklo v hlave, že čo ak som tehotná, meškal mi menzes asi 2 dni. A bolo to tam . Doteraz nechápem, ako sa to mohlo napriek opatreniam stať.
@dadis 🥰🥰🥰 jeeeej to je super príbeh , no ja to teraz beriem tak s nadhľadom lebo ani neviem kedy som mala ovulaciu 🤣 keďže som nestíhala registrovať … tak nechcem testovať lebo presne na Vianoce mám dostať ms … a chcem vydržať do pondelka .. ono cez deň sa zamestnám ale ráno je pokušenie 😁 hlava vie že či testujem či nie, keď je tam maly človek tak aj bez testu bude 🥰 takze víno …. No len ja nepijem vôbec 🤣 cvičiť cvičím , skúsim nejaký jazyk nový sa učiť 😁
@ina2405 všade u vás to víno 😁no neviem neviem či neprehodnotím svoju abstinenciu
@januska12323 ❤️Dakujem
@simca115 veď sa snažím 😁 Dakujem krásne
@kvetkahana 😁 no keby len víno, v ten týždeň predtým som bola akoby nachladnutá a pchala som do seba Coldrex, Ibalgin a ešte aj CBD kvapky 🤦🤣 dovtedy počas snaženia som dodržiavala všetko a nedarilo sa.
@ina2405 🤣 ja mám 9 ročnú dcéru a tiež dlho nechodila a po roku som išla na oslavu a ráno som robila test a nič tam nebolo … tak som večer na párty suchla 4 tequily a do rana tancovala 🤣🤣 a keď mi 3 deň bolo zle tak som urobila test a tam riadne dve čiary … tak neviem či niečo na tom alkohole fakt nebude 😁😁😁
@kvetkahana ked je rec o tom vine a snazeni sa😁my sme sa snazili 15 mesiacov, mala som kopec negat. testov aj ked mi ms parkrat meskala 1-2 tyzdne, v decembri 2018 mi tiez meskala asi 2 tyzdne, ale netestovala som, aby som zas nebola zbytocne sklamana. Kolega mal 40, na oslave som vypila aj kus rumu, nie vela, mozno 3 poldecaky a na 1.sviatok vianocny varene vinko na navsteve. 28.12. som si asi po takmer 3 tyzdnoch meskania spravila test a bol pozitivny😍je tomu uz 6 rokov
@mimi3008 🤣🤣🤣 asi dnes pôjdem do vinotéky
@kvetkahana kludne chod, ja sa pridam s tym pribehom o vine. Prve dieta nie, ale druheeeee 🙈. Testovala som 15.12., mala som zacat brat ATB, chora som bola ako pes, migrena do toho, dutiny, kasel, Stoptussin, test negativny. Davala som si lieky. Na Vianoce sme sli k nasim, nabalila som vlozky, samozrejme, ze u nich sme popili vinko, punc a tak. Potom na Silvestra doma sme s muzom stiahli medovinu, ale bola som daka divne unavena, pred polnocou som uz spala. A rano 2.1. som sa zbadala, ze ani vytok, ani menzes a to uz vyse tyzdna meska. U mna nic nezvycajne, take dlhe cykly, no a pridem z lekarne a kolajnice mi skoro oci vybili.
@nevenka 😁😁😁jej no to asi bude tým že víno otupí zmysly a nesledujeme sa tak
🤣🥰❤️dievčatá drahé Dakujem vám … teda odpoved na moju otázku čo robiť kým bude čas testovať je v podstate … piť víno 😁😁😁😁
U mna bola jednym z prvych priznakov prave absencia chuti na alkohol 🙃. Telo uz vedelo. Tak pocuvaj to svoje 😉.
Moja jedina rada je asi priznat si, ze ta nedockavost k tomu patri. Inak jedine vyplnit si program, ale tie myslienky tam aj tak budu a je to v poriadku.
@k47 ja nepijem žiadny alkohol už 3 roky 😁 tak ta nechuť to nebude … Dakujem ti , je to mile čakanie, len netrpezlivé
@kvetkahana sama som prekvapená koľko nás tu je vínopičiek, ale nám sa tak podaril prvy syn. Dostala som výpoveď v práci, tak večer s kamoškou sme vypili fľašu vína, nech sa odreagujem. Druhy deň som ešte dostala brutálnu chrípku a brala ATB. Tomu som pripisovala aj meškanie. A to moje meškanie ma už 14 rokov
Ber to tak, ze kym cakas na spravenie testu je to taky pozitivny stres. Ak si urobis test skoro a vyjde Ti negativny, je to zly stres - a keby si nahodou aj bola tehotna, embryu to nepomoze
@marhulka13 😁😁😁 to je zlate
@kvetkahana no my sme sa teda moc nesnazili o druhe, starsi mal len rok, ale tak ani pozor sme extra nedavali. Ale nic sa nestalo vlastne od pol roka maleho sme nejak pozor nedavali, tak som predpokladala, ze nic nebude...Do toho sviatky, balenie k nasim...netrklo mi.

@kvetkahana ahoj ja si myslím že v tomto Vianočnom zhone ti to ubehne. Ale poradila by som ti nemyslieť na to takto intenzívne . Držím palce aby ti to vyšlo