icon

Ako zohnať potratovú tabletku?

sajmoniss
10. sep 2020

Ahojte chcela by som sa spytat či niekto z vás nemá alebo nevie nejako zohnať potratovu tabletku viem že v Čechách je na predpis a na sk asi ani nie je alebo neviete či to tu niekto robi na sk nasla som plno stránok o tom že to robia ale neviem sa ináč ktomu dohľadať

acrobaleno
11. sep 2020

@cecilia29 pre mňa to nie je vražda. Prežije plod sám mimo maternice do 24 týždňa? Nie. A ani potom by neprežil bez pomoci. A ako píšem, je to tvoj názor, "tvoje svedomie". Keď tu bola téma, že žena chcela dať dieťa na adopciu, tak sa tam zlietli sliepky, ktoré jej písali, že ako to môže robiť. No tie isté zvyknú písať do tém o potratoch, aká je to vražda.

cecilia29
11. sep 2020

@acrobaleno nie, tie iste urcite nie. Predpokladam ze vacsina to povvazuje za uslachtily cin. Ani dieta v 6,7,8 mesiaci neprezije bez pomoci ...len je vacsie ...to pre mna neni argument To ze je zavisle na matke neznamena ze ma mat moc nad jeho existenciou.

acrobaleno
11. sep 2020

@cecilia29 moja odpoveď je to isté čo predtým. Môžeme diskutovať do nekonečna o tomto, takže ti poprajem iba pekný deň.

extempore
11. sep 2020

@cecilia29 tehotenstvo je vysoko rizikový stav. Ozaj nechapem, prečo by mala žena, ktorá bola znásilnená este aj 9 mesiacov nosiť a potom rodiť plod toho násilia. Ked budeme mat poriesene detičky v decakoch a nebudu umierať bábätka na podvýživu tak potom pridu na rad aj fety v materniciach

extempore
11. sep 2020

@cecilia29 prosim ta, co je ušlachtilý čin? Priviesť na tento svet, ktory je uz aj tak preľudnený ďalšie nechcene dieťa?

queen_mary
11. sep 2020

Halooo, do 12. Tyzdna vo viedni to ju daju. Stoji to asi 500 euro, nektore maju stranky po slovebsky aj slovenskych lekarov. Pockas tam par hodin a hotovo.

tinapa
11. sep 2020

@jaass Ty čítaš, čo napísala sara07? Zdravotne by to nezvládla, mohla by pri pôrode zomrieť..to je to podstatné, nie, či im kúpi alebo nekúpi topánky..

cecilia29
11. sep 2020

@extempore nechcene? Na adopciu sa caka aj 9 rokov. Je to vytuzene dieta pre niekoho ineho

sara07
11. sep 2020

@jaass pozri ked máš rozpočet xy € na mesiac, tak prosté máš taký rozpočet
otázka priorit
budem mať dva zamestnania ale dieta nebude vidiet poriadne ani mna ani otca aby sme ich uživili
aká vražda ked spontánne potratím tak to kto zabije boh alebo priroda toto vaše natahovanie slovičok a moralky . si ako fakt myslite že ste užasne nad vecou a všetkým, no neviem podla vzorky vysoko krestanskej čo tu mám v práci, uprimne zasuloženie raz za čas by im doslova prospelo, udiera im to na mozog a to nie je len môj názor
takže budem mat tolko detí kolko zvladnem uživit, čo mám nasekat si dlhy a potom povedat no ano nechavam vam sekeru ale máte surodencov, no ano nemohla som ti dat kvalitne vzdelanie ale maš surodencov
ako ked si potrebujete žit vo svojej morálnej bubline tak si kludne žite , ty ukazuješ a pohoršuješ sa a SUDIŠ že som vrah, a nie je náhodou v prikazaní že nemate sudit, jáááj to som zabudla to len ked sa vám hodí do kramu že
farizeji obyčajny, ano teraz žial vdaka olano vam doslova hrabe sa citite na koni a buduce volby budu doslova o tom len nie olano ,vela ludi si tlčie hlavu teraz
a to že vy beriete aj bunku ako niečo s dušou je váš problém , človek je z opice a dieta je dietatom až ked sa narodí , je to jasne definované aj v ustave aj v zakone zatial
preto šaškujete so slovičkami a podobne

sara07
11. sep 2020

@tinapa to oni neriešia , pre nich je podstatne že sa narodi človek, aky ma život ako žije ich nezaujima vôbec
no a čo ked budu siroty , daju neplodnym parom ako tovar , vysoka moralka života , posunu

sara07
11. sep 2020

@cecilia29 na biele, romske maš do 3 mesiacov, ale to nie to sk spoločnost tak daleko ešte nedošla my nie sme rasisti ani nahodou

sara07
11. sep 2020

@cecilia29 ty si teda pekne anivna
ano pôrod je utajeny
ale tehotenstvo od 5 mesiaca ako chceš utajit, v praci čo povieš že ideš na zdravotnu dovolenku s pečiatkou od gyn, a čo povieš že na mesiac ideš si liečit kvasinky ?
a po pôrode ak ta budu šit a budeš doma kym sa ti nevyhoji hradza čo povieš v praci , ako to chceš utajit ?
a ano tu na sk keby sa prevalilo že ano chcela som urobit šlachetny čin a dieta som dala adoptovat , pch boha ved to by som bola krakvčia matka, pluha a nevieč so všetko viem si živo predstavit tie drby čo by tu kolovali, ešte aj nad truhlou by to vytiahli že som dieta dala na adopciu sa zobut kde žiješ
však si to over , povedz že dalšie svoje dieta dáš adoptovat a počuvaj velmi dobre čo sa bude diat okolo, jedinu podporu že robíš dobre sa ti nedostane
ja neviem v akom svete to žiješ v rozpravke

sara07
11. sep 2020

@jaass pokecáme si potom , ked sa na to dieta pozrieš ti to pripomenie čo sa stalo je to aj bez dietata silny zásah

sara07
11. sep 2020

@cecilia29 uprimne tebe pomôže otvorit si oči tak aspon 10 deti aby si pochopila čo tu píšeme

extempore
11. sep 2020

@cecilia29 zaujimave, že detské domovy su plne...

cecilia29
11. sep 2020

@extempore vieme ake deticky su v domovoch. Nie si tam zdraví novorodenci.
@sara07 no mozes povedat ze dieta zomrelo pri porode napriklad.

extempore
11. sep 2020

@cecilia29 tie deti su zdravé až až. Len nemaju tu “správnu” farbu pleti. 🤐🤐🤐🤐

cecilia29
11. sep 2020

Ja som z 5 deti a narodila som sa ako 5. dieta. Keby mamka zila v tejto dobe a napisala tu na MK. , ze nevie co ma robit -5. dieta, vyssi vek, odporucanie DR na potrat lebo sa mu nieco vidi dostala by tu odpoved typu ze radsej nech sa postara o tych 4, ze ju mozem ohrozit na zivote a pod.negativne komentare ..ona vsak dr. povedala co si o nom mysli a rozhorcene odišla ... Ja som nakoniec zdrava, nic mne ani surodencom nechybalo, mame prriam nadstandartne vztahy. Vsetko sa da ked sa chce...a nie vsetko je tak narocne ako sa zda

cecilia29
11. sep 2020

@extempore ani nie, skor maju rozne postihnutia ci nasledky. Co by som samozrejme ziadnemu paru co nemoze mat deti nevyčitala ze chce zdraveho novorodenca. Poznam vsak profesionalnych rodicov maju v pestunskej starostlivosti taketo deti.

sara07
11. sep 2020

@cecilia29 😂😂 hej v tejto drbarni, a hrob, si nevidela tetky chodit pozerat aké meno má na náhrobku, v malom alebo strednom meste to nemáš šancu ututlat, no a na dedine si to totálne neviem predstavit , to ako falošný hrob si myslíš že môžeš si urobit ?
a s otázkami a preberaním čo urobíš , ked tu riešia kraviny aj typu a kojíš ? atd
neututleš to , su veci proste ktoré vedia vytiahnut a odsledovat vždy
to sa ako pre toto stahovat zmenit všetkým život ? odstahovat sa preč a kto sa postara o rodičov ?

jaass
11. sep 2020

@sara07 nam hrabe vďaka olano? Si úplne mimo 🤦🤣

sara07
11. sep 2020

@jaass čitaj s porozumením, minuly rok ste boli podstatne kludnejší a rozumnejši

sara07
11. sep 2020

@cecilia29 ale oni za to beru prachy, maju to ako zamestnanie to je rozdiel

sara07
11. sep 2020

@cecilia29 však pozri kde chcete rodit každy rok dieta a mat ich 15 ved kludne čo riešite cudzich , cudzie vaginy ? maternice a život , nudite sa ? horšie ako moslimovia doslova

jaass
11. sep 2020

@sara07 nebuď nervózna 🙂 mk je na to aby sa tu každý vyjadril 🙂 takže buď kľudná a prajem ti kraasny večer 🙂

cecilia29
12. sep 2020

@sara07 hovorite tu o preludneni. Nie ludmi je preludnena planeta ale je v nej prenozeny egoizmus a konzum tak ako nikdy pred tym. Nie deti treba eliminovat , ale ked uz tak macicky a psikov v kabelke. Je mi ukradnute kolko kto chce mat deti. Len mi neni ukradnuté ich zabíjanie. Pre mna za mna, zeny, nemajte deti, ale to rieste uz pred otehotnením. V dnesnej dobe je tych moznosti ako sa chranit milion.. a ano..ak nieco zlyha tak to dieta treba brat ako dar a nie sa ho zbaviť, zabit. Neverim ze zodpovednej žene zlyha ant. Xkrat.

sara07
12. sep 2020

@cecilia29 no jasné pani moralistka, tebe sa to nemôže stat, ty si dokonala užasna perfekt top
čo si myslíš že nevieme o antikoncepcii, však sa deti s mirenou v ruke rodia,
čo ty riešiš kto čo ma nemá, je to tvoje svedomie ale naše, staraj sa o seba bude ti lahšie
radšej sa staraj o triedenie odpadu, vysad stromy a lesy aby tie deti čo žiju sa mali v dospelosti lepšie, jáj to je vela prace kecat a sudit je lahšie
zbytočne tu moralizuješ kto chce cestu si k interupcii najde a môže vás aj od jedu roztrhnut
zhluk buniek nie je dieta, je to zhluk buniek , nemoralizuj , nik nie je nadšeny ani nespieva od štastia ked lezie na kozu a rieši interupciu
a uprimne chod si zasuložit ale riadne budeš v lepšej pohode a budeš mat iné starosti štastného manžela aspon , nerieš štastie inych

extempore
12. sep 2020

@sara07 tie fotky ako novorodenec drzi Mirenu su hoax. Anatomicky to nie je možné... inak suhlasim so vsetkym

krissmac
12. sep 2020

@sajmoniss online radšej nič nekupujte. Jedna známa si objednávala z istej stránky (neskôr pani zavreli za ilegalny predaj), tie tabletky boli "funkčné", no žiaľ (alebo našťastie) stránka už nefunguje.. No neskôr, objednala z inej stránky tablety v hodnote cca 90e a prišli jej mentolove cukríky, vyzerali ako tablety.. Čiže prišla o peniaze a svoj "problém" nevyriešia.. Nedajbože, by jej prišli skutočné tablety, určené na niečo iné.. Radšej všetko treba riešiť s lekárom, netreba riskovať

sara07
13. sep 2020

@extempore obrazne povedané jasné že ju nedrži v ruke, ale je bežne že s mirenou alebo teliskom baby otehotneju, je to slovny žargon
takže môžeš mat teliesko aj prerušovanu stane sa proste, no niekto by neviem čo dal aby otehotnel a niekto neviem čo aby už nie, keby sa to dalo nejak preniest dopriat stojim prva v rade