Aký výsledok vám ukázal Clearblue digital v deň, keď mala prísť menštruácia?
Keď mi 5 dní pred vynechaním ukázal 1-2, mal by v deň, keď ma prísť MS ukázať 2-3? Malo by to byť 15 dní od ovulácie.
Mne ukázal 10dpo 2-3. Narodilo sa jedno dieťa, vsetko ok. Nerieš asi úplne detaily. Rozhodujúce budú ultrazvuky
vies realne aj termin ovulacie alebo ho iba tipujes? ak to druhe, neupinaj sa ku DPO, nemusi to sediet. naviac, staci redsi moc a tiez ti ukaze tyzdne zle.
5 dni meskania 5+
@taktotedanie asi myslíš 3+, či?
Nie 5 dni meskania a na clearblue som mala uz 5+, klasicke testy s brutalnymi kolajnicami ze aj slepy by videl
@taktotedanie clear blue nikdy neukazuje 5+ max 3+ takto su navrhnute inak ukazat ani nevie
@marticka92 tak neviem aky ste mali vy, ja som mala do 5+
@taktotedanie kupovala si ho na aliexpresse? 😅 lebo clearblue nikdy neukazoval 5+.
@clori nie nekupovala predstav si , normalne v lekarni..a presne to sedelo s ultrazvukom aj vyskou hcg..
@taktotedanie vazne sa clearblue nedal nikdy kupit s ukazovatelom 5+. nemylis si to s 3+? to je realne totiz 5+. ku cislu na displeji treba totiz vzdy priratat este 2, aby vysiel realny tyzden tehotenstva.
@clori nebudem dalej toto riesit, tak asi viem co mi vyslo na teste dlho som na to cakala
Pekny den
@taktotedanie clearblue najviac ukaze 3+ Neviem ako ste prisli ma cislo 5+
@taktotedanie a na co si dlho cakala? dohadovat sa o hlupostiach nemam naladu. len aspon nikoho nezavadzaj.
@clori ano viem, ze vy ste tych testov urobila velmi vela
Ja som na pozotivny test cakala tiez urcity cas takze si asi pamatam
Prosim uz na mna nereagujte dovi
@taktotedanie no ale takto presviedcat niekoho ze mu vysledok ukazal 5+ tak este len toto teda nie.. taky test ani neexistuje 😂😂😂😂

Nemusi je to podla vysky HCG