Ukázal sa pozitívny výsledok testu neskôr?
Ahoj baby máte stym skúsenosť že vám ukázal test až neskôr ? Posledný menzes bol 31.5. Ovulacia bola 15-16.6 menzes mal byt 31.6 ale dodnes nič prsia bolia test 4.7 bez čiarky
@lili246 mne ukázal veľmi neskoro - neskoro bola aj ovu čo som ja nevedela
@kkovacovak
@anonym_3f48a9 mali ste nejaké príznaky ?
@kkovacovak
@lili246 ja som cítila aj uhniezdenie a bola som prehnane citlivá. Plus boľavé prsia ale inak nič.
@kkovacovak
@lili246 cítila som uhniezdenie tiež ale pripisovala som to vlastne ničomu keďže mi nedopinalo že som tehotná. Príznaky prvé úplne ale to už som vedela že som tehu boli prsia - strašne ma svrbeli. No a potom asi po 2t prišlo vracanie a tam sa písal už iný príbeh
Ta ovulacia bola podla coho? Podla kalendara? Pretoze ak by si bola tehotna, test by Ti uz 3 tyzdne od ovulacie ukazal. Takze ak sa riadis aplikaciou, podla vsetkeho si mala posunutu ovulaciu, a tym padom Ti test este bud neukaze, alebo pride logicky aj ms neskor.
Ta ovulacia bola podla coho? Podla kalendara? Pretoze ak by si bola tehotna, test by Ti uz 3 tyzdne od ovulacie ukazal. Takze ak sa riadis aplikaciou, podla vsetkeho si mala posunutu ovulaciu, a tym padom Ti test este bud neukaze, alebo pride logicky aj ms neskor.
@anonym_cd96f8 aj podľa kalendára ale aj podľa pocitu mala som bolest v pravom vajecniku aj hlien tak predpokladám že zo stresu sa mi asi len posunula urobím ešte zajtra test 🙂

@lili246 mne ukázal test až 14. deň. Mala som posunutú ovuláciu