icon

Antikoncepcia a možné tehotenstvo

radka1212
8. júl 2013

Ahojte,chcem sa opytat,ci je podla vas mozne ze som tehotna 🙂 dnes mam 13 ty den od zaciatku menzesu,9.od ukoncenia.menzes bol niekedy slabsi niekedy silnejsi.rano som vypila kavu a pohar vody a bolo mi hrozne zle..pocit ako na vracanie,mala som pocit ze mam zaludok az po krk.dalsia vec je,ze beriem antiku aj ked poviem,ze v zhone v praci som vela krat zabudla jest tabletku a na dalsi den som dojedala dve.cca 3 dni ma bplia hrozne zuby,potom ako som zjedla zemlu mi bolo lepsie ale teraz poobede opat bleee.robilas om si test ktory najprv ukazoval len jednu ciarku no po par minutach prisla druha jemna ciarka.ma s tym niekto podobne skusenosti a ako to dopadlo?🙂

anjelicek26
8. júl 2013

@radka1212 - mas fotku toho testu? Druha ciarka akokolvek slaba znamena tehotenstvo. Moja vtedajsia slaba ciarka (a infarktove stavy, kedze som brala hak) ma dnes 7 rokov....

radka1212
autor
8. júl 2013

Momentalne som na ceste do mesta kupit si dalsi test,nemam foto ale test mam stale odlozeny 🙂 asi si urobim dalsi test a ak tak pojdem na gyndu

radka1212
autor
8. júl 2013

To pozadie si nevsimajte bola to prva tmava vec co som mala po ruke 🙂 avsak sla som do mesta, upit novy test od pregnafixu..uz som to nevydrzala a urobila som si ho teraz poobede avsak tam je len jedna ciarka..stale mi j ezle ale som akasi sklamana :(

anjelicek26
8. júl 2013

@radka1212 - su tam dve, ale toto je ovulacny, nie tehotensky test 🙂