Bledne mi tehotenský test?
Mám byť 6t a neviem či mi test nebledne
Prosím poraďte mi robila som si prvý test v stredu a ten spodný dnes ráno ( piatok) a neviem či ťa spodná mi nepríde slabšia:(( čo si o Tom vy myslíte? Máte podobnú skúsenosť?
@anonym_autor pockaj, vytiahnem vestecku gulu ;)
@anonym_autor zabudla si pridat foto 🙂
@guudy ja len tolko, ze nemusis hned vrtat, ked niekto zabudne doplnit fotku do diskusie ;) presne o tomto je modry konik. Len vrtat a zhodzovat dotycne. Potom sa nemusime cudovat, preco kazda druha tema je anonymna. Kedze konik uz neni to co byval. Velmi vidim rozdiel v ludoch, ktori diskutovali napr 10rokov dozadu a ktori diskutuju teraz. 🙂
@anonym_autor v tomto týždni môže byť hcg už tak vysoko, že teho test môže začať blednúť, volá sa to "hook effect"
@anonym_autor zabudla si pridat foto 🙂
@guudy ja len tolko, ze nemusis hned vrtat, ked niekto zabudne doplnit fotku do diskusie ;) presne o tomto je modry konik. Len vrtat a zhodzovat dotycne. Potom sa nemusime cudovat, preco kazda druha tema je anonymna. Kedze konik uz neni to co byval. Velmi vidim rozdiel v ludoch, ktori diskutovali napr 10rokov dozadu a ktori diskutuju teraz. 🙂
@tessa2299 nevrtam, neurazam, asi si to len nespravne pochopila. Ale to nevadi ;)
Som tu 13 rokov ;)
Ahojte žienka ja len pre istotu keďže mi dnes idú trhať zub som si spravila test hneď v limite duch vidíte to aj vy ? Mám 7 dni pred ms ešte prosím len nehejtujte pre istotu som to len spravila viem že sa ma testovať až po vynechanej ms
@anonym_10565f nič nevidím.
Ahojte žienka ja len pre istotu keďže mi dnes idú trhať zub som si spravila test hneď v limite duch vidíte to aj vy ? Mám 7 dni pred ms ešte prosím len nehejtujte pre istotu som to len spravila viem že sa ma testovať až po vynechanej ms
@anonym_10565f tiez nic nevidim😊
@anonym_autor preco si toto robis? Ved ked vies, ze si tehotna, preco testujes dalej?
@anonym_10565f ani na jednom teste nie je ani len naznak ciarky. 7 dni pred MS je naozaj skoro, takze aj keby si bola tehotna, test ti nic neukaze aktualne.
7 dni pred MS dievca... zub ti s lokalkou vytrhnu aj tehotnej, aj keby tehotna si, este cele tyzdne nie je embryo napojene na tvoj krvny obeh...toto neries.
Ja som si vždy robila test ked som nedostala menštruáciu. A len jeden či už vyšiel pozitívny alebo negativny. Nemala som potrebu sa testovať viackrát
myslim, ze kludne mozes ist.. popripade skus zavolat a vybavit termin skor
@krasneleto kam môžem ísť ak myslíte k doktorke tak ma dovolenku a ma objednala až toho 28
myslim, ze kludne mozes ist.. popripade skus zavolat a vybavit termin skor
@krasneleto myslíte si že bledne?
@krasneleto myslíte si že bledne?
@anonym_autor nie , skôr si myslím že test je čerstvý ... Keď uschne riadne ako prvy,budú rovnaké.. 🙂 tešte sa z pozitívneho testu a nestresujte sa ❤️
@anonym_autor nie , skôr si myslím že test je čerstvý ... Keď uschne riadne ako prvy,budú rovnaké.. 🙂 tešte sa z pozitívneho testu a nestresujte sa ❤️
@bimbik07 no to dúfam a ďakujem pekne ❤️😇😊

@anonym_autor pockaj, vytiahnem vestecku gulu ;)