Bolesti v podbrušku a negatívny test
Ahojte, snažíme sa o bábo vyše dvoch rokov, stale nič , mame za sebou vsetky vyšetrenia, sme zdraví obaja.
1tyzden mi mešká menštruácia a mam bolesti v podbrušku 5krat denne po takych 5-10minút. potom to zase
prejde. Test vyšiel negatívny. čo si mam o tom myslieť? falošná nadej asi,že?
@luci452 vies ako som stresovala ja??? v aprili MA a teraz sa bojim jak slak. robila som si do siedmeho tyzdna kazdy den tehu testy ako sibnuta - ci nahodou ciarka neslabne...staci ti? 😀 a teraz idem na kontrolu az 13teho a hrozne sa bojim aby bilo stale srdiecko. stale sa sledujem, chytam si cici ci bolia a tak...ked sa ma udrzat tak sa udrzi, aj so stresmi. ja som napriklad uz v piatom tyzdni spravila 1 500km na aute...a vydrzalo aj to. aj tobogany a blbosti v mirabilandii s dcerkou 🙂 tak hlavu hore moja. a testni lepsim testom. ja ako som toto tehu za ne nevyvalila 120eur tak ani jedno 😀
dievcata, ja to vzdavam...uz nedufam, mozno len tak v malinkom kutiku mojej duse...ciarocka nesilnie..o chvilku mi z toho prepne..budem musiet k dokimu a silno dufat, ze to nieje mimomaternicove, lebo test je pozitivny stale...ale slabo....keby ten dnesny test bol prvy, co som si robila, tak sa tesim, ze slaba ciarocka, ale takto viem, ze nenabera na intenzite, tak neviem, co si mam mysliet..musim sa pripravit na vsetko...
dnes sa mi snivalo, ze som bola u dokiho a ten mi robil test a tam.kolajnice jak svet...vravim, sibne mi... 😢
co myslite vy? @vejvass @depi @katkasofi a ostatne....
@katkasofi hej, dr.max..pytala som mamatest, ona mi podala, ja som cvakla a az doma som si vsimla, ze mi dala dr.max...samozrejme som nevedela najst blocik, bez neho by mi nevymenila, tak som testla...myslis, ze na inom by bola ciarocka silnejsia? ja uz nebudem drahe testy kupovat, podla mna je to zbytocne..uvidim, co bude...
@luci452 ahoj nestresuj moja kasli tedana testy a rychlo k lekarovi co ty nato?Ja som tiez mimo uz pred dvoma dnami som pisala ze dorazi mrcha najskor spinenie potom po utretijasna krv tak ze teda sa uz rozbehne a vcera cely den v praci a ani kvapka len trosku hnedeho vytoku a dnes zatial tiez nic.Ale mala som este mamatest 10tkovy a prd uplne negativny tak tehu niesom to by tiez uz museli byt kolajnice ved som 36dcmaz toho tiez porazi 😠
@katkasofi Ahoj a ty ako vsetko v poriadku? 🙂
Lucka skus si este teda uribit iny test inej znazky alebo nam sem hod fotky ale ak ta mozem poprosit nda sa ti to sem hodit bez upravy v teda sa to lepsie da porovnat.Ale najlepsie by bolo keby si zasla k lekarovi nak vies na com si a mozno sa len zbytocne stresujes.
@depi A ty tiez ako mrcha sa ti rozbehla poriadne?Mojmu telu asi hrabe uz mu vobec nerozumiem 😠
@luci452 dr.max je dobrý test... dôležité je, aby si testovala stále rovnakou značkou a to robíš... takže to tmavnutie by malo byť vidieť, žiaľ. Na mimomaternicové by som to nevidela, pretože pri ňom sa telo správa presne tak ako pri riadnom tehu, čiže testy sú silno pozitívne, hcg je vysoké, len plod nie je v maternici, ale inde... Ak testy skutočne netmavnú, a teda hcg nestúpa tak ako by malo, vidím to skôr na biochemické tehotenstvo (trikrát som to zažila, foto testov mám v albume....). Tu ti dá jasnú odpoveď už iba lekár a odber krvi... Držím palce
@luci452 tak to ma mrzí 😔 A pohotovosť? S nejakou zámienkou... ja som tak bola pri prvom biochem... brala som lieky, ktoré sa v tehu nesmú (tehotenstvo neplánované), testy slabo pozitívne, mrcha nikde, v meste, kde som pracovala a žila v podnájme som nemala gynekológa... tak som si zbehla na pohotovosť... v pohode ma skontrolovali, zobrali krv na hcg... a tam mi vlastne potvrdili, že je to mikropotrat.
myslite ze mozem byt tehu ked mi je uz 3 dni zle a od ovulacie ubehlo 9 dni?v prvom tehu mi digitalny test ukazal pozitivne v 10 den po ovu, tentokrat su obycajne testy negativne...mam aj bolesti v podbrusku 😉
@luci452 nuž... ja sa pozerám na všetky testy, ktoré si zatiaľ robila... a keď vidím, že už na 25dc si mala ducha, tak dnes na 33dc by už fakt mali byť koľajnice, pretože to je už 8 dní, to už musí byť hcg vysoké... preto si myslím, že by si mala byť pripravená aj na tú horšiu alternatívu, na mikropotrat, žiaľ 😔
@piacere.prave preto som v strese...i ked je ta ciarka viditelna...a mozno som len zle vyratala datum ms...pri mikropotrate babo odide same, vsak, s meskajucou ms...? uvidime, co prinesie dalsi tyzden..ked vybavim dr. zajdem k nemu...ach jaj..vedela som, ze sa nemam tesit...akoby som to tusila... 😢

@vejvass @depi ... porovnala som tie testy a ciarocky su rovnake s 29DC a to som dnes uz 32 DC ... normalne sa bojim, ci to nieje mimomaternicove...alebo ?