Bolesti v podbrušku a negatívny test
Ahojte, snažíme sa o bábo vyše dvoch rokov, stale nič , mame za sebou vsetky vyšetrenia, sme zdraví obaja.
1tyzden mi mešká menštruácia a mam bolesti v podbrušku 5krat denne po takych 5-10minút. potom to zase
prejde. Test vyšiel negatívny. čo si mam o tom myslieť? falošná nadej asi,že?
tak dievcata, robila som teda test a nic...uz ani duch ☹ ... myslim, ze uz sa mi ani dufat neoplati..co myslite? pokusala som sa nahmatat aj krcok, ale vobec som nanho nedosiahla, takze na tehu asi mozem zabudnut...ked v tehu ma byt nizko 😖 .. som z toho smutna, bola som si na sto percent ista, ze sa zadarilo... ☹
a este mi prisla aj skor o par dni...nechapem...😠
@lucka222 Luci ty si zlata 😵 ...uvidime buduci mesiac..asi nebudem mat tolko casu premyslat nad tym..staviame dom a uz je to vo faze, ze malujeme a obkladacky a dlzaby davame, takze uz sa budem realizovat viac, umyvat a tak podobne...aspon si zamestnam mysel 😎 ..coskoro stahovanie...mesiac mi ubehne ako voda 🙂
@luci452 ale je aj normálna? Silná teda ako bežne?
@lucinka1104 ano, myslim, ze je to normalna MS ... a aj ma riadne podbrusko boli..uz davno tak nebolelo...zo zaciatku to vyzeralo na bezbolestny priebeh, ale figu...riadne dava o sebe vediet 😠 nie darmo ju mrchou volaju 😎 ...
idem skusit spat dievcata..prajem pekne sny a zajtra krasny sviatocny den...a dufajme, ze troska poprsi..toto horuce pocasie ma nici..a k tomu ms a este mame aj odstavku teplej vody..😖 uplne "uzasna" kombinacia... nech ziju skvele kombinacie... 😀 howk, dohovorila som 😝 ...teda, pre dnesok 😉
@carmen23 ano, dorazila, ale ako som uz spominala, momentalne staviame domcek, tak nastastie nemam cas byt smutna a zufat 🙂 A mrcha uz aj pomaly konci, vyzera to tak, ze sa uz len cistim..aj tak sa mi to zda nejako kratko..prvy den bola taka silnejsia a ostatne dni take onicom...dva tampony za den a v noci cista vlozka...a vcerajsie tampony po osmich hodinach polosuche..😠 Uvidime, dalsi mesiac...a vam sa ako vodi v tomto teple? Nezaprsi a nezaprsi....
@luci452 hmm..tak sa teda mate s cim zaoberat...aspon na to nemyslis tak intenzivne...inac aj ja mam v poslednom case len take o nicom kramy, 1.den mam silnejsie a potom uz take nic...ja tiez vydrzim iba s 1tamponom a potom uz len take slabe spinenie, mozno aj kvoli tym hormonalnym liekom. Ja uz na 4.den ani neviem ze som ich mala 🙂 Ale uz by som ju nechcela aspon 9mesiacov nieee 😠
aku spolahlivost ma digitalny clearblue? zajtra si ho chcem kupit...a odkedy by mal ukazovat plusko? teda nie som este tehu, ale dufam, ze to tento mesiac vyjde.. 😎
@carmen23 no ako si dopadla? ja uz som davno po menzese, bol kratky, a uz zasa skusame 😎 a stale je nejaka robota na domceku, tak sa tesim...daj vediet, ci si nasla // 🙂
@zvolsiinylogin... myslim, ze najlepsie je robit az ked ti meska, i ked ja som nevydrzala a robilasom asi 5 dni pred menzesom..aj mi vysiel duch...ale menzes som dostala, tak sa asi mimi neudrzalo...ktohovie...tak drzim palce, nech je plusko 🙂
@luci452 ziadne plusko nebolo, bolo minus a ohranicene na plus v ciernom poli ( akoby vyrezane), ale uz som sa informovala, tak to ukazuje tak negativ...este je zavcasu, ale ked mna tak vzdy palia prsty, robila by som testiky aj kazdy den, keby som ich mala...som iba 11 DC, este len cakam ovulku 😠
@luci452 vyslo to takto, je to podla mna minus
@zvolsiinylogin no ano, vyzera to ako minusko ..ale nebud smutna...vyckaj este a zopakuj testik neskor..ja som si povedala, ze nebudem robit test skor, ako v den ms...tak si drzim palce, nech to aj dodrzim ... 😀 Ja tiez iba cakam ovulku, myslim, ze uz pride kazdu chvilku, zacalo ma pobolievat podbrusko, tak uvidime, ci prinesie tento mesiac mile a ocakavane prekvapko 😵
ahojte, prosim vas...az teraz som si vsimla ako mi strasne zhnedli rodidla....co to moze byt prosim vas?
Ahoj slečny,
MS som mala dostať 8.7. a stále nejak nič.. často sa mi stáva, že mi mešká, ale vždy max. týždeň a teraz to už je 11 dní. Robila som si aj test (pred 2 dňami), ale vyšiel negatívny. Ale už nejakú dobu (posledných pár dní) mám nárazové bolesti v podbrušku a bolia ma prsia, sú naliate a aj partner tvrdí, že sú nejak väčšie.. čo v mojom prípade teda vôbec nevadí 😀 Myslíte, že môžem byť tehotná aj keď je test negatívny? Už neviem, čo s tým a k doktorovi sa dostanem najskôr o mesiac.
zdravim vas, dievcata, tak ako sa mate? u nas budovanie hniezdocka pokracuje vo velkom...obklady a dlazba hotove, plavajuca podlaha tiez, kuchyna zmontovana, lustre povesane, garnize tiez... krasne to pribuda...🙂 .. o mimi sme sa tento mesiac velmi nepokusali, muzicka totiz seklo v krizoch a stale bral lieky, tak sme davali pozor..ale este kym ho seklo sme raz stihli 😅 ..ale nedavam tomu velke sance..ms cakam cez vikend...a vy ako ? niektora nieco nove? ozvite sa 🙂
ahojte ja mám trošku problém s priatelom som mala nechránený pohl.styk v máji ale nevyvrcholil vobec....týzden na to som dostala menzes... o mesiac další a teraz mi to už týzden mešká tak som si robila včera test a bol negatívny....ale bolia ma prsia a je mi ráno zle ...tak ja už neviem ved je to už 12 týzden od styku a mne nič neukázalo na teste a pri prvej dcere som to vedela už v piaty týzden......diky za rady
ahojte, konečne som sa rozhodla, že niečo popísmenkujem....
Snažíme sa o bábatko niečo vyše roka a zatiaľ nič, chcela by som Vás poprosiť o radu, brali sme clostyl a aj injekcie Pregmyl a snažili sme sa cez ovulku a teraz mi meškajú týždeň a mám len na papieriku hnedkavý výtok inač nič, čítim sa unavená, mám bolesti v podbrušku
a robila som si dva testy(rapidclear) a negatívne, tak neviem, či sa tešiť alebo nie......
Môj doktor má dovolenku a potom odchádzame mi tak neviem, čo mám robiť......Prosím poradte mi!!!!!!!!!
Dievcata, tak co hovorite, je to tam? Mozem sa troska tesit, alebo je este priskoro? Pobolieva ma v podbrusku, akoby som mala dostat...MS cakam zajtra...ale uz som bola nedockava...ani neviem, preco som si spravila test. Kedze sme velmi neskusali, ved som pisala vyssie... Ozvite sa, ako sa mate 😎 Lucia
No baby, ta ciarocka zacala blednut, uz je skoro neviditelna 😒 .. co si mam o tom mysliet? Ja som si ten pruzok zabalila do servitky a odlozila, moze to byt aj tym, ze vybledla ta druha ciarocka, alebo to je plany poplach? 😠 Co myslite? 😅
Z ciarocky je len tienik,ale stale tam je naznak, nezmizla uplne..baby,co myslite? Ja uz neviem...objavila sa cca do troch minut a potom zacala postupne blednut..ale nie hned..a teraz je z nej tienik, fitak ju nezachyti...tak uz ozaj neviem...
@luci452 Ahoj, tá čiarka môže po čase vyblednúť, keď už ten papierik uschne. Ja som to tiež tak mala, že po pár hodinách keď som kukla na test, tak bola tá čiarka oveľa bledšia ako keď som si ho urobila. To je v poriadku. Ráno urobíš ďalší a uvidíš, že budeš mať zase pozitívny 🙂

@ivusaaa aj mne sa dnes tocila hlava..ale ja mam nizky tlak, takze u mna je to caste...tak drzim palce 🙂
baby, taka som rada, ze som vas tu stretla..😵 dobre padne pokecat si a postazovat sa.. a vediet, ze je tu niekto, kto toto vsetko chape....mame sice svoje drahe polovicky, ale myslim, ze muzi, aj ked sa akokolvek posnazia, to co prezivame my, nedokazu pochopit...😎