Bolesti v podbrušku a negatívny test
Ahojte, snažíme sa o bábo vyše dvoch rokov, stale nič , mame za sebou vsetky vyšetrenia, sme zdraví obaja.
1tyzden mi mešká menštruácia a mam bolesti v podbrušku 5krat denne po takych 5-10minút. potom to zase
prejde. Test vyšiel negatívny. čo si mam o tom myslieť? falošná nadej asi,že?
@myrtille mozem sa spytat, ako to upravujes, v akom programe?
@luci452 ja vidim uz nie dusikov, ale slabulinke ciarky( na tej neupravenej)..
@zvolsiinylogin cez obyčajny microsoft office picture manager
@vejvass ahoj, dnes ranny moc a predvcerom pocas dna...skusim o par dni a uvidime... 🙂
@zvolsiinylogin 🙂 som zvedava, ako to bude pokracovat... 🙂
@myrtille
prosim ta, mohla by si to skusit mi upravit,ak sa s tym da nieco urobit? nemam ten program..
@luci452 aky druh testu si pouzila?
@zvolsiinylogin pouzila som Dr. Max ..su tam dva kusy, a dnes som si este kupila pepino...tak uvidim...aj by som sa isla hned testnut, a aj sa bojim, ze tam nic nebude....uvidime...
@luci452 nasla som ten program a stale mi to vyhadzuje aj trosku dusik, ale bez upravy tam toho vidno najviac...ak je nieco vobec vidno 😀
@zvolsiinylogin skusam upravovat, ale nejak tam ciarocku druhu nevidim 😔
@zvolsiinylogin mne sa na tom tvojom najvrchnejsom nieco mari, ze tam je ta druha ciarocka..ale len pri okrajoch tam cosi vidim...nie celu ciarocku...😨
@luci452 ahojki, tak robila si? ja som z ranajsieho a mam pocit, ze lepsie to vidno aj ruzovejsie je to o nieco...ale na to , ze som 30 DC...uz tam mali byt kolajnice...ak nepride, tak testnem este o tri dni..ak si robila, skus dat foto, nech porovname..
@zvolsiinylogin ahojky, no robila...a zda sa mi silnejsia, neviem, ci to telefon dobre cvakol, som to narychlo odfotila...ale ked nanho pozeram, ciarocka je pekna jasna, uz netreba hladat 😅 ...schvalne, mrknite 🙂
moja prva reakcia...HI..skvele!! mas to, ano, ano,!! velka gratulacia!! kde moja..mas ju krasnu!! este raz blahozelam, este trochu silnejsia a mozes ist na krv( a mozno uz aj teraz, bude pozitiv)!!
@zvolsiinylogin dakujem moja 🙂 .. k dokimu este nepojdem, lebo je idiot a chcem ho zmenit, snad najdem nejakeho schopneho, bo u nas v Trnave dobri lekari maju plno a uz neberu...tak uvidim..a ty ako? tmavne ciarocka? 🙂
@luci452 nie, netmavnu..stale ten isty dusik, takze ja cakam mrchu..ved pozri..z minuleho tyzdna, vcera a dnes(od vrchu)
@zvolsiinylogin hm, tak to ma mrzi....ale neboj, coskoro sa to podari... 🙂
mna akosi zacalo pobolievat podbrusko, nie nejako extra, len obcas to zacitim..a take napatie citim... ☹ snad sa mimi udrzi, ale hadam ano, ked ciarocka tmavne, nie? 🙂 budem dufat... 🙂
@luci452 pri tehu je to normalne, ked pobolieva a je aj zle 🙂 ...len krvacanie nesmie byt..
@zvolsiinylogin ja viem moja, ze to je viacmenej bezne, telo sa chysta na tu velku vec 🙂 ..hadam sa ma moj cervicek dobre a nic mu nechyba ...zatial nekrvacam a krcok je stale hladky, cize uzavrety 😅 ... ja som taka strasne zvedava.... musim chytro najst dokiho, lebo tento moj...ach, skoda reci...
frejka ahojte baby, s priatelom sa snazime o babo...milovali sme sa den pred, pocas, aj den po ovulacii...ovulaciu som mala v stredu...a v piatok som citila strasne prudku bolest na lavej strane v podbrusku...trochu ma bolia krize, a od vcera ma obcas pobolieva v podbrusku ako pred MS... brucho nafuknute... strasne si zelam, aby sa nam to konecne podarilo, a neviem ci si uz nenahovaram niektore "priznaky" ) na tehot.test je este skoro...ale co myslite? mohlo sa to podarit? nevydrzim to cakanie na MS... ide ma porazit uz ))

@luci452 ahoj vidim ju aj ja uplne slabulinky duch o par dni skus znovu a bol to ranny moc?