Bolia ma vaječníky, vysadila som antikoncepciu. Môžem byť tehotná?
Dobrý den. Mám otázočku bolia ma vaječníky ako keby som mala dostať svoje dni... Vysadila som aj antiku pred dvoma týždňami takže to môže byť aj tým ? Samozrejme sme mali s priateľom nechránený s..😁 ale na príznaky je ešte skoro si myslím 😏
@janickacrazy takže tehotná môžem byť aj nemusím ...ako samozrejme by sme bábo aj chceli len som chcela počkať aspoň dva mesiace keďže som tento mesiac vysadila anktiku
@milena866 ja som ten prvý mesiac po vynechaní mala tiež kadejaké divné pocity, ale potom to prešlo
Zrovna o bolesti vajecnikov som ako o priznaku nepočula.. Bolesť brucha áno, ale vaječníky podľa mna nemaju po 2 týždňoch prečo bolieť
Tzv. Periovulacna bolesť. Vaječníky sa štartujú po dobe nečinnosť.
Ak sa snažíte o bábätko,tak s radosťou do toho. Ak nie, dajte si chvíľku pauzu. Ja to vnímam ako veľkú výhodu,že svoju ovulaciu cítim 😉 teda posledné 4 mesiace už nie😄
Kľudne môžes moja kamarátka iba zabudla v jednom mesiaci 3x si dat tabletku a je tehotná.. A Dr jej povedal ze to je tým.. Každý to ma iné.. A takisto sa sťažovala na vaječníky..
@talikudelkova No ale s..som mala 27.3 a28.3 takže neviem no 😏 asi to je skoro ešte
Teho som bola 4x a nikdy ma vaječniky neboleli. Skor by som hladala zàpal ako tehotenstvo alebo ovulku.

@milena866 može to byť len reakcia na vynechanie antiky