icon

Čas otehotnenia

dami0206
25. aug 2021

Dobrý deň,

prosím o odpoveď na otázku...pred niekolkými mesiacmi som nemala pohlavný styk, ale len prstovanie a keďže sa partner predtým spravil ale neviem ci boli alebo neboli na prstoch partnera zvyšky spermií , mohla som otehotnieť ,keď následne som potom po týždni dostala normálne menštruáciu presne v termíne ako som ju mala dostať? Po skončení menštruácie asi v polovici cyklu som mala nechránený pohlavný styk a je možné že som vtedy otehotnela prirodzenou cestou. Mojou otázkou je kedy mohlo prísť k otehotneniu ale myslím si ze skôr vtedy keď som mala normálny pohlavný styk keďže predtým som mala menzes.

Ďakujem Vám za odpoveď.

Strana
z2
sense
25. aug 2021

@dami0206 neboj z prstovania to na 99,999999% nebude, keďže si potom dostala normálny menzes.

ankare
25. aug 2021

Otehotnela si počas styku, nie počas prstovania. Držím palce!

dami0206
autor
25. aug 2021

dufam aj ja ze to tak bolo nakolko som predtym mala menzes a vzdy som ho mala presne

dami0206
autor
25. aug 2021

ked pojdem nabuduce do poradne spytam sa lekara ci mi presne vie urcit den otehotnenia...dufam ze bude vediet

konikkon
25. aug 2021

@dami0206 co to stále rozmazavas a riešiš. Uz sme ti odpovedali. Otehotnela si pri styku. Doktor ti to tiež dobre vypočítal. Bože môj, ukludni sa. Den otehotnenia sa najlepšie určuje v 12tt. Pozri do papierov/ to tehotenskej knižky, či ti to v 12 týždni sedelo.

dami0206
autor
25. aug 2021

no vyznaj sa v tom ked v tehotenskej knizke mam 4.6. napisané 12 tt a na fote z ultrazvuku je 30.4. 6w4d a 4.6. 12w4d

jaskolka
25. aug 2021

Mňa by fakt zaujímalo, prečo tak veľmi záleží na to, kedy došlo k otehotneniu. Neviem, ale napríklad mne to bolo úplne fuk, hlavne ze som bola tehotná.

jaskolka
25. aug 2021

Presne deň otehotnenia sa určiť nedá, keďže kľudne spermie prežijú dlhšie. Ale logicky z toho vychádza, že si otehotnela normálne pri styku, tak už prestaň riešiť somariny. A aj keby si nejakým zázrakom otehotnela pri tom"prstovani"co tetaz s tým urobíš? Jedine ze by šlo o nejaký násilný čin, alebo úplne cudzieho muža alebo co.

konikkon
25. aug 2021

@dami0206 Ja som mala posledný Ms 9.3., termin pôrodu mam podľa menštruácie 14.12. Podľa lekára to bude 17.12.
Čiže si tehotná približne rovnako ako ja. S manželom sme splodili naše dieťatko 23.03.

h2
25. aug 2021

@jaskolka Ale veď podľa toho, čo autorka píše, to presne tak bolo a teraz sa bojí, že dieťa bude toho prvého.
@dami0206 Neboj, lekár neurčuje tehotenstvo len podľa poslednej menštruácie. Viem to, lebo ja sama som mala menštruáciu ešte prvé dva mesiace tehotenstva. Takže keď som prišla k Dr., že som tehotná, šokoval má informáciou, že som už v 12-tom týždni.

konikkon
25. aug 2021

@dami0206 a teda nemusím byť ani doktor, ale mne to vychádza, že tvoj styk bol okolo 20. - 25. 3. a vtedy si otehotnela. To sa nedá presne na deň určiť. Záleží ake dlhé mávaš cykly, kedy si mala ovuláciu a pod.... Ak by si otehotnela z prstovania 2.3., tvoje dieťatko je teraz o 3 týždne väčšiečo je už veľmi veľký rozdiel. Uz by si teraz bola 28 týždeň. To by si aj menej skúsený gynekológ všimol. Naozaj sa podľa mňa nemáš prečo znepokojovať. Všetko ti sedí tak, ako má..

mabenn
25. aug 2021

@dami0206 ty zrejme potrebujes skor psychologicku pomoc: alexisporadna.sk/tu-najdes-pomoc/

domka222
25. aug 2021

Och ty palculienka vyprstovaná... Ak máš 16,toto zmýšľanie sedí

Strana
z2