icon

Chybný test

1. máj 2023

Caute, prosim co si myslíte o tychto testoch? Prvý hore, robený 11.4., druhý dnes. Dnes som mala ruzovohnede spinenie, tak som si ho spravila, ci neklesá hcg. Uz som jedno biochemické dávno mala, mala by som byt uz v 7+3tt, PM 10.3.. Nezdá sa mi na druhom teste, ze kontrolna čiarka je slabsia, co ak je chybný? K lekárovi idem 9.5.

Chybný test
janai1
1. máj 2023

Nie je chybný, sú to normálne 2 pozitívne testy

ivik4
1. máj 2023

Test neviem ale so spinenim by som sla k doktorovi radsej hned

dzulli1980
1. máj 2023

HCG by v tomto týždni mala ešte rásť ... tá druhá čiarka na dnešnom teste je o dosť slabšia ako na tom prvom ... k tomu to krvácanie ... je celkom možné, že sa Ti rozbieha potrat ...

anjelicek26
1. máj 2023

@dzulli1980 ale to je kontrolna ciarka...testovacia je silnejsia... len proste test s menej farbiva, nic ine by som za tym nevidela... aj ked ano to krvacanie nie je dobre.

dzulli1980
1. máj 2023

@anjelicek26 Áno, máš pravdu, až teraz, keď si ma upozornila, som si to uvedomila ... vďaka 🙂 ... je očividné, že som si tehotenský test už dávno nerobila 😀

anjelicek26
1. máj 2023

@dzulli1980 ja posledne mesiace az prilis casto, ale uz to nechavame tak 🙄

ankare
1. máj 2023

Ano, je slabšia.

bm_
2. máj 2023

Vobec nie je slabsia, kontrolna je slabsia. Niektore testy toto robia ze zacne byt testovacia tmavsia ked mas vela hcg-po anglicky to volaju dye stealer po slovensky neviem:D Alebo ma proste trosku inak farbivo, nic ine by som za tym nehladala. V prilohe slabsia kontrolna ako testovacia a stastne tehotenstvo.

kitycat
2. máj 2023

@bm_ zlodej farby? 🤔🤣

@anjelicek26 stale nic? Ved uz sa tak dlho snažíte, nie?

anjelicek26
2. máj 2023

@kitycat vyse roka... ked som to pod ciarou zdravotne zrekapitulovala (zistili mi dve mutacie sposobujuce trombozu + jeden vajecnik je nepriechodny), tak sme sa rozhodli, ze to uz nebudeme nejako hrotit vzhladom na vek asi aj tak uz rozumnejsie rozhodnutie. Buduci cyklus mame este dohodnuty stimulovany, to bude posledny. Keby nemam naplanovane terminy u lekara, uz nedame ani ten, prilis je to zaberak na psychiku a vidina pichania heparinu cele tehu ma fakt nelaka. Lekar pri tych vysledkoch nechape, ze mame styri deti a prisli sme len o jedno... "sanca" donosit zdrave dieta je v tej kombinacii len 20% bez liecby. Tak prakticky - som este vdacnejsia za to, co mame...

ankare
2. máj 2023

@anjelicek26 ja byť Tebou, už nepokusam osud

anjelicek26
2. máj 2023

@ankare ved vravim, ze to nechavame tak... dokoncime posledny cyklus... tie vysledky od hematologa mam na stole len tyzden, doteraz to vyzeralo, ze okrem toho jedneho vajecnika ziaden problem nie je... ale tak dobre, ze sme sli do hlbky... lieky na riedenie krvi budem musiet brat aj bez tehotestva... bohuzial no...