Cítili ste uhniezďovanie?
Chcem sa Vás spýtať citila z váš niektorá.uhniezdovanie ?som 5dni po ovu a sem tam má tak zapicha v podbrusku a spinim take hnedé.. tal prosím napíšte skúsenosti🙂
ja som uz 34DC a 19DPO a stale nemam ms.. bojim sa testu..
@tonjadabik2 preco sa bojis, uz si nejaky test robila?podla mna je lepsie vediet na com si, ako si robit nadeje ...a ak ti vyjdu // tak sa mozes tesit uz dnes🙂uz by ti test mal ukazat realitu..
@denuss takze baby robila som si a su tam 2 ciarky!!! som tehotnaaaaaaaaaaa 😀 neveriiim som v soku.. dala by som aj foto ale neviem davat fotky do pc.. 😀
@denuss takze baby robila som si a su tam 2 ciarky!!! som tehotnaaaaaaaaaaa emoticon neveriiim som v soku.. dala by som aj foto ale neviem davat fotky do pc..
@tonjadabik2 jeej gratulujeem🙂nech je vsetko v poriadku..
@denuss Dakujeeeeem este som v soku 😀 tesim sa na mazela ako mu to poviem..hm asi mu neak podstrcim test heh 😀
@tonjadabik2 gratulujem🙂
@denuss fuha no nevermim sama sebe ze dovtedy vydrzim asi stredu skusim test ale pochybujem ez dovtedy vydrzim ael mam len jeden test :D tka z ebmala by som vydrzat:!)
@nikus20 Dakujeeeeeeeeeem 😀
@nikus20 ahoj citala som si tuto konverzaciu a mam podobny problem menzes mi meska uz 8 den test bol zatial negativny ale tak isto mam namiesto mms take biele myslis ze naozaj by to mohlo byt ze som tehu ked testy boli negativne?? a este vobec mi nechuti jest a bolia ma prsia
@michaeladankova mne este nemeska ale ked ti uz tolko meska a neuakzuje? fuha no neviem viem ti poradit bud pojdes ku gyn alebo si kupis rychlo digitest co neni lacne ale ono ti ukaze ci si vtom alebo nie..problemy taek ze cystu si nemala? no hej biely vytok take som amal ajja 🙂
@nikus20 nie cystu som nikdy nemala a tak isto mi vzdy chodila mms nacas skoro na den presne ved zajtra rano idem k doktorovi ale mam take nervy a stres som zvedava co mi povie
@michaeladankova je mozne ze neukaze baby pisali ze nektore im neukazalo dlho mne tiezaz tyzden meskani uvidis drzim palce potom napis ze ako si dopadla 🙂
@nikus20 dakujem jasne napisem zajtra
@michaeladankova drzim ti palce🙂
@nikus20
@tonjadabik2 kočky ja som 5 DPO a ťahanie cítim od ovu, pichanie tak posledné dva dni. Ktorý DPO ste? 🙂 menzes mám dostať 24. 🙂

@denuss poznám :D nevadí jq budem len nedeľu 10po ovu ale keby 15tak to už počkám lebo po iatok už mám dostat MS dúfam nie🙂