Cítili ste uhniezďovanie?
Chcem sa Vás spýtať citila z váš niektorá.uhniezdovanie ?som 5dni po ovu a sem tam má tak zapicha v podbrusku a spinim take hnedé.. tal prosím napíšte skúsenosti🙂
ja som vôbec nic necitila 🙂
@julka82 jooj neviem..ja uz to neratam.. dva pozitivne testiky mam chystam sa k dr..taze uz to neratam.. tak som vyratala 23 DPO.. 😀 ja som tak zhruba-..2tyzdne po ovulke zacala mat pichanie a tahanie..a v dobe ovulky 3 dni tocenia sa v hlave..to uz som vedela ze asi som tehu..
@lenka5183 no ani nehovor :( som tak aztohos mutna envadi nakupila som napiekla som 🙂 skusam nemysliet na t oako moc kravacam:D ze ta mrcha vzdy pride aj ked nema!
@denuss aj ja podla grafu nevadi ideme dalej budem dalej merat🙂 pritom islo tak pekne ale netusim aku mam tepotu pocas MS nechcelaosm uz zmerat kedze neskutocne krvacam tak ze asi to asi sa uz vtedy nemera🙂az po dakujem🙂
@nikus20 no, mna pichalo vela krat...ale moc som to neriesila...potom presne na 10 den spinenie...som sa najskor zlakla, potom mi vsak bola ujasnene, ze to zrovna moze byt uhniezdenie... 🙂 taka vytesena som bola, potom mi cca 6 dni meskala ms, a hnusoba jedna dorazila... :D nevadi, nezufam, uzivam si Vianoce a manzela... 🙂
cítila som jedno poriadne bodnutie,na jedom mieste...pripísala som to mrche...a dnes mám malého anjelika
bola som tehu 5x a z toho posledných 3x som vždy vedela, že som tehu.. v čase uhniezďovania - cca 7-10 dní po ovulke zvláštne a silné pichnutie v brušku a vždy som povedala nahlas, že som tehu
držím palce ,aby všetko dopadlo ako si praješ 😉

@majka_3 biely zatiaľ :( graf mám tak to