Cítim sa tehotná, ale nie som
Ahojte zienky dávala som sem už diskusiu o tehotenstve pretože mi vyšiel pozitiv.test.. cítim sa ako tehotná a je mi fakt na pikaču.. No tehotná nie som zatiaľ nechcem robiť paniku a radim sa tatko vie niekto pomôcť? ..🥺
Nerozumiem... Vyšiel Ti pozitívny test a nie si tehotná?
@dskjhfdlkdjhl ty kono, som asi plagiátor 😂😂😂
@ankare Nie, nie-ja som si najskor myslela, ze to pise zakladatelka-preto som to aj zmazala-takze moja chyba😉
@ankare nemusis, ved o nic nejde😉
@ankare Inak, tu sa ani inak na zakladatelku nedalo zareagovat-ten uvodny prispevok je totalne chaoticky-takze sa nedivim, ze sme napisali takmer to iste😉
ked si mala pozitivny test, tak si tehotna .. lebo test meria hCG, a ten sa tvori len v tehotenstve 😃
Čo? 🤨🤨🤨🤨
Je dost mozne,ze si tehotna len trochu😂
Tak ono to moc vtipne nie je… pozitív test som síce mala ale doktorka vyvrátila tehotenstvo.. príznaky mám a je mi horšie a horšie ja len či nemá niekto nieco podobne to je celé.
@paja293 ked myslis ten test z minuleho mesiaca co si tu davala, ten je negativny.. neviem co tam zeny videli, mozno sa im nieco zdalo pre tu carbanicu s ceruzkou na obocie 🙄 ked ti je zle, tak za tym bude nieco ine ako ehotenstvo ..ale drzim ti palce, nech sa cim skor dockas babetka 🍀🍀🍀
@kvetinka1797 ani tak nejde o to bábätko len teraz sa už celkom bojím robila som si ešte a bol pozitívny potom zasa negatívny je to celé divne
Skus este test.
@ankare z cysty urcite nemoze byt pozitivny tehotensky test🙈
@paja293 jedina moznost - smer nemocnica. To tehotenstvo by mali potvrdit/vyvratit ked tak, z krvi…
ale ked ti je blbo, ako pises, plus si spinila - tak to
by mal vidiet lekar

@paja293 Vysiel Ti pozitivny test a nie si tehotna?